AlzaBoxy Q1 Shop roku

27" ASUS VZ27AQ

Termékkatalógus
27" ASUS VZ27AQ
LCD monitor WQHD 2560x1440, IPS, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, DisplayPort, HDMI, D-SUB (VGA), Flicker-Free, Alacsony kék fény, Adaptív szinkron,
Kód:  WA043v3 Termékszám:  90LM039C-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VZ27AQ

Az ASUS VZ27AQ monitor már első látásra is lenyűgöző látványt nyújt ultravékony, sima kivitelezésével, káva nélküli design-jával, kerek talpazatával és aranyozott külsejével. A 2,560 x 1,440 pixeles WQHD felbontás a 27 hüvelykes képernyőn rendkívül éles képmegjelenítést biztosít, az IPS technológia pedig hihetetlen színvilágot és látószögeket garantál. A LED háttérvilágításnak köszönhetően az ASUS VZ27AQ kimagaslóan magas, 80,000,000:1 dinamikus kontrasztaránnyal rendelkezik, amely kiemeli az éjsötét feketét és a ragyogó fehéret, hűen adva vissza minden színárnyalatot.

Az ASUS VZ27AQ monitor főbb jellemzői

  • Gyönyörű és ultra-vékony kivitelezés (7 mm-es a legvékonyabb ponton)
  • IPS panel a kiváló színhűségért és a látószögekért
  • Extra minőségű és részletes képmegjelenítés a WQHD felbontásnak köszönhetően (2560 × 1440)
  • Kimagaslóan magas dinamikus kontrasztarány: 80,000,000: 1
  • A káva nélküli kialakítás különösen alkalmas a többképernyős használatra
  • A káros kék fényt és a képernyő villódzását minimalizáló technológiák
  • VGA, HDMI és DisplayPort Adaptive Sync + beépített hangszóró

Az ASUS monitor VZ27AQ praktikus funkciói

Az ASUS exkluzív QuickFit funkcióját is beépítette a VP279Q modellbe, amellyel a fényképek és a dokumentumok nyomtatás előtt tényleges méretükben tekinthetők meg a képernyőn. Az ASUS VividPixel technológia feljavítja a képek és videók körvonalait, élességét és színtelítettségét, miközben csökkenti a zajsávokat a kiváló minőségű vizuális élmény érdekében. Az eredmény kristálytiszta, részletes kép. A készülék egyik csúcskategóriás funkciója a SPLENDIDPLUS Video technológia, amely 8 előre beállított móddal segíti a képernyő hangolását, valamint a színhelyesség és a képhűség javítását, hogy az ASUS VZ27AQ monitor minőségi képmegjelenítésre és kényelmes használatra legyen alkalmas.

Szemkímélő monitor

Az ASUS VZ27AQ monitor ASUS Eye Care Eye Protection technológiát alkalmaz a látásvédelem érdekében. Ezen belül megtalálható a Blue Light Filter technológia, amely kiszűri a szemfáradtságért felelős káros kék fény kibocsátás, továbbá a Flicker-free technológia, amely a képernyő villódzásának mértékét minimalizálja, így a legtöbb szemkárosodást okozó jelenség is megszűnik. Ezeknek a technológiáknak köszönhetően az ASUS VZ27AQ monitoron való több órás játék után sem lesz fáradt a szemed.

Az ASUS VZ27AQ monitor PC-khez és konzolokhoz való csatlakoztatása

A széleskörű csatlakoztatás érdekében az ASUS VZ27AQ monitor a hagyományos VGA csatlakozó mellett HDMI és dinamikus frekvencia-váltást biztosító adaptív szinkronizációval rendelkező DisplayPort-tal is el lett látva, amely zökkenőmentes kapcsolódást biztosít. A HDMI-n vagy a 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül küldött zenéket az ASUS VZ27AQ monitorba épített hangszórón keresztül is meghallgathatod.

Paraméterek

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Panel
IPS Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Szín
Arany Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS VZ27AQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS VZ27AQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS VZ27AQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27´´ ASUS VZ27AQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27´´ ASUS VZ27AQ.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ