30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" BenQ EW2770QZ

Termékkatalógus
27" BenQ EW2770QZ
4,0 1 értékelés
LCD monitor
Kód:  WT157c3v8 Termékszám:  9H.LG1LA.TSE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ EW2770QZ

A széltől-szélig extra éles képvilágot nyújtó LCD kijelző megvásárlásával egy dizájnos terméket ér el. A kijelző paramétereit tekintve prémium minőségű, multimédia szórakozást élvezhet maximálisan zavartalanul. A monitor 8 bites színmélysége számos szín megjelenítésére képes, amely 100%-ban megfelel az sRGB követelményeinek. Minden apró részlet tökéletesen önállóan elkülönül, így Ön semmiről nem maradsz le, még a legösszetettebb képeknél sem. A 27" képátlójú WQHD felbontású képernyő vékony keretbe foglalva önmagában kielégítően nagy kijelzőfelületet biztosít, de ha mindez mégsem lenne elég, bőven elfér még több vagy akár 2 monitor is az oldalán.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy, jól látható képernyőfelület (felbontás 2 560×1 440)
  • Minőségi IPS panel a széles betekintési szögért
  • 1 millió szín,Rec.709 és 100% sRGB színtér lefedettség
  • Kiemelkedő színteljesítmény és remek kontrasztarány
  • Brightness Intelligence technológia a képernyő optimalizálásához
  • Szemfáradtságot csökkentő technológia
  • Kettős HDMI és DisplayPort
  • Alkalmas többmonitoros rendszerekhez

Azonnali optimalizálás

A Brightness Intelligence (B.I.) technológia a megjelenített tartalomhoz igazítja a fényerőt. A lehető legjobb látványvilágot élvezheted minden pillanatban. Mindez a tartalom fényintenzitásának analizálásával jön létre, amely után a fényerő igazításával a sötét területek láthatóságát a képernyő feljavítja. Szintén képes észlelni a környezeti fény erősségét és automatikusan hozzárandeli a kellő fényerőt, megakadályozva ezzel, hogy a szeme túlterhelődjön. 

Mindig minőségi

Az IPS panel változatlan minőségű, hiteles színeket garantál minden szögből nézve. A finom felbontással minden árnyalat kiválóan kivehető, a jellemző natív felbontás 1000:1. Borotvaéles képek megjelenítésére képes HDMI, DisplayPort vagy Mini DisplayPort csatlakozáson keresztül is.

Minimalizálja a szem fáradtságát

A szemed számára valódi előnyként szolgálhat a szemkímélő Flicker-free technológiával is ellátták, amelynek köszönhetően villódzásmentes képélményt nyújt minden fényerősségi szinten. Ez nem csupán a szemednek tesz jót, hanem az agynak is. Azáltal, hogy hatékonyan csökkenti a szem fáradását, meghosszabbítja az agy hosszútávú koncentrációját. Egy ugyancsak praktikus felszereltség a Low Blue Light Plus technológia, amely elnyomja a káros kék spektrumot, és védi Önt a látásromlástól, a szemfáradástól és a felfájástól. 

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" BenQ EW2770QZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ EW2770QZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" BenQ EW2770QZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ EW2770QZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ EW2770QZ.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ