Akvizice ApF HU Shop roku

27" BenQ EW2775ZH

Termékkatalógus
27" BenQ EW2775ZH
4,7 10 értékelés
LCD monitor - 1920 × 1080 Full HD, MVA, 4ms válaszidő, 8bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, kontraszt: 3000:1
Kód:  WT157c3w Termékszám:  9H.LEELB.QBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ EW2775ZH

A BenQ EW2775ZH LCD monitor kiváló minőségű 8-bites VA panellel 1920 x 1080 pixel felbontást nyújt a 27 colos kijelzőn.

Az új Brightness Intelligence technológia automatikusan optimalizálja a háttérvilágítást a kivetített kép és a környezeti fények függvényében. 

Kifinomult, mégis egyszerű és minimalista design kényelmesen elfér az asztalon. Figyelemre méltó és egyedülálló képet biztosít extrém nagy natív kontrasztaránnyal 3000: 1, dinamikus kontrasztaránnyal 20M: 1, és széles látószöggel 178 ° / 178 °. Monitor csatlakoztatás D-Sub csatlakozóval és 2x HDMI-vel lehetséges.

A speciális BenQ Villogásmentes és alacsony Blue Light Plus technológiákkal a monitor megvédi a szemet, és segít a figyelem fenntartásában, kevesebb szem terheléssel.


Magasabb minőségű videó a BrightnessIntelligence technológiával

le
BenQ EW2775ZH BI Button

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Brightness Intelligence technológia optimalizálja a teljesítményt a videókhoz és filmekhez és automatikusan beállítja a képernyőt a környezeti fény függvényében, ezáltal védve a látását és kiváló képminőséget produkálva. Ülj le, helyezd magad kényelembe, és merüljön el a kedvenc videó tartalmadban.

Kattints ide, hogy megtekintsd a technológiát videón ITT.

Tökéletes kép

Brightness Intelligence technológiával élvezheti a kiegyensúlyozott képet ami kíméli a szemet. A monitor észleli a tartalom intenzitását és beállítja a képet, hogy ne legyenek túlexponált világos jelenetek és a sötét jelenetek automatikusan módosulnak, hogy fenntartsa a részletek tisztaságát.

Csökkentse a szem megterhelését minden fényviszonyban

EW2775ZH Brightness Intelligence technológiával képes felismerni a környezeti fényt, és automatikusan állítja a fényerőt, hogy a leginkább élvezze videót.


8 bites kijelző

Az a képesség, hogy 16,7 millió színárnyalatot jeleníthet meg egyszerre, emiatt számíthat a pontos színvisszaadásra, sima átmenetekre és hibátlan képminőségre.

VA Panel

A BenQ VA panel ultra-magas kontrasztarányával 3000: 1 megjelenít minden egyes tónust és árnyalatot rendkívüli pontossággal és finomsággal, hogy egy magával ragadó vizuális élményt nyújtson a szemnek.

Szuper felbontás

EW2775ZH képes nagyobb felbontást szimulálni azáltal, hogy növeli a képpont sűrűséget a videó tartalomban hogy a kép tökéletes legyen.

Két HDMI bemenet

Használja ki a rugalmasságot és a lehető legjobb képminőséget is akár külső forrásból, a két HDMI bemenettel és egy VGA csatlakozóval.


Villódzásmentes - Flicker-free

A BenQ Flicker-free technológia kiküszöböli a vibrálást minden fénysűrűség mellett és hatékonyan csökkenti a szem fáradtságot. Hagyományos LCD képernyők LED villogási aránya 200 másodpercenként. A szemed nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal érzi.
Könnyítsen a szemén a villogásmentes EW2775ZH monitorral.

Low Blue Light Plus technológia

Minden monitor termel kék fényt, ami az egyik fő oka a látásromlásnak, a szem fáradtságnak, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológiája, a Low Blue Light Plus megszünteti káros kékfény spektrumot, amit a színek által bocsát ki a képernyő és lehetővé teszi, hogy egészségesebben töltsünk el hosszabb időt is a képernyő előtt.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
8 bit Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
VGA Kész!
Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Hangszórók, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
61,38 cm Kész!
Magasság
46,06 cm Kész!
Mélység
18,09 cm Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" BenQ EW2775ZH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ EW2775ZH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" BenQ EW2775ZH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ EW2775ZH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ EW2775ZH.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ