30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

27" BenQ EW277HDR

Termékkatalógus
27" BenQ EW277HDR
5 4 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 4ms válaszidő, 8bit színmélység, HDR, 300cd/m2 fényerő, HDMI 2.0, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, kontraszt: 3000:1
Kód:  WT157c3x Termékszám:  9H.LGNLB.QSE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ EW277HDR

Megjelenítési paramétereivel a BenQ EW277HDR monitor magas színvonalú multimédiás szórakoztatást biztosít. 8 bites színmélységének köszönhetően színpalettája 100%-ban megfelel a Rec.709 és a 93%-ban a DCI-P3 színtereknek. A kép minden apró részlete tökéletesen differenciált, és semmi nem fog hiányozni még a nagyon összetett jeleneteknél sem. A 27"-es képátló biztosan nem fog csalódást okozni, hiszen egy nagyon nagy megjelenítési tered lesz, és élvezheted ennek minden előnyét. De ha még ez sem lenne elég, akkor értékelni fogod a vékony keretet, aminek következtében nem okoz problémát egy vagy két újabb monitor hozzáadása.

A BenQ EW277HDR legfontosabb jellemzői

  • Minőségi VA panel, ami még éles szögből is jól látható
  • A színek 100%-ban megfelelnek a Rec.709-nek és a 93%-ban a DCI-P3-nak
  • Nagy fényerő és sötétebb fekete (HDR)
  • Hatalmas kontraszt, javított színek
  • A tartalomhoz és a környezeti fényhez optimalizált
  • Technológia a szem fáradtságának minimalizálása érdekében
  • Alkalmas többmonitoros rendszerhez

Lenyűgöző HDR minőség a maximális vizuális élményért

A nagy dinamikatartományú (HDR) EW277HDR monitor nagyszerű kontrasztot nyújt, mély feketével és széles színtartománnyal az intenzív vizuális élmény érdekében.

Teljes HDR támogatás, lenyűgöző fényerő és mély kontraszt

A nagy dinamikatartomány (HDR) növeli az általános fekete és a teljes fehér közötti dinamikus tartományt, így a megjelenített tartalom hasonlít arra, amit a szemed lát a való világban. 


Fejlett panel és színtechnológia a HDR minőségének növelése érdekében

Contrast

Rendkívül nagy, 3000:1 dinamikus kontrasztarány a mélység és az élesség érdekében

A rendkívül nagy, 3.000: 1 kontrasztarány, amely háromszor nagyobb a normál panelekénél, kiváló színmélységet biztosít a sötét képeknek, valamint megjeleníti a finom részleteket is.

Brightness

Fényerőfokozó technológia a kontrasztszint növeléséhez

HDR módban az exkluzív BenQ fényerőnövelő funkciója soha nem látott képminőséget nyújt akár 33%-kal növelve a fényerőt, 400 szállal a sokkal jobb kontraszt érdekében.

DCI-P3

A DCI-P3 színtér 93%-os lefedettsége a hiteles digitális mozi érdekében

Az EW277HDR színpalettája 100%-ban megfelel a Rec.709 és a 93%-ban a DCI-P3 színtereknek annak érdekében, hogy a HDTV-nek és a digitális tartalomnak  hiteles színeket biztosítson.


Különleges módok a tökéletes vizuális élmény érdekében

BITech

Elegáns, rendkívül vékony kialakítás, hasznos  funkciókkal

Az EW277HDR HDR funkcióval és Brightness Intelligence Plus technológiával rendelkezik, amely gyengéden lágyítja a fényes területeket, miközben gyenge fényviszonyok között is kiváló képminőséget biztosít. Az EW277HDR speciális kezelőegységével 4 fokozatú HDR mód és a Brightness Intelligence Plus között választhatsz,  a maximális kontraszt, élesség és hűség, valamint a kényelmes tévézés érdekében.

Super resolution

Szuper felbontás a normál kép minőségének javítása érdekében

Az EW277HDR szimulálja a nagy felbontású képminőséget azáltal, hogy megnöveli a standard, alacsony felbontású tartalom-pixeleit, ami lenyűgöző élességet nyújt

Smart Focus

Intelligens fókusz, hogy újraélhesd a fontos részleteket

A Smart Focus kiemeli a kijelölt ablakot vagy területet, segítve a felhasználókat, hogy kívánt fő tartalomra tudjanak figyelni, a zavaró tartalmat pedig a háttérbe helyezi.


A Brightness Intelligence Plus technológia gondoskodik a látásodról

BITech

Csökkenti a szemfáradtságot bármilyen fényviszonyok mellett

A Brightness Intelligence Plus technológia (BI+) érzékeli a környezeti fényt és a színhőmérsékletet a megjelenítés beállításához - meleg fehér színt használ mozizásnál, a kényelem növelése érdekében, és a hideg fehéret a munkához a nagyobb munkateljesítmény érdekében.

BITech

Az eredeti színek megőrzése a tökéletes kép érdekében

A BI+ technológia a fényerőt úgy állítja be, hogy megakadályozza a túlexponálást és javítsa a részleteket a sötét területeken. Ez a színek és árnyalatok eredeti színtelítettségének megőrzését eredményezi.

TUV

TÜV Rheinland tanúsítvány

A TÜV Rheinland Global Hitelesítési Hatóság megerősíti, hogy a 3000:1 kontrsztarány, a Flicker-Free, a Low Blue Light és a Brightness Intelligence Plus valóban csökkenti a szem fáradtságát.

Low Blue Light technológia

Az alacsony kék fény technológiát arra tervezték, hogy kiszűrje a káros kék fényt, így hatékonyan csökkentse a fáradtságot és a szemirritációt. 
Könnyen válthatsz a négy előre beállított kékfény-csökkentési mód közül az OSD menü gyorsmenüjével (Multimédia, Szörfözés a weben, Iroda és olvasás), és kímélheted a látásodat anélkül, hogy feláldoznád a vizuális élvezetet.

Flicker-Free technológia

A BenQ által kifejlesztett monitorok a fényerő minden szintjén megszüntetik a villogást, és hatékonyan csökkentik a szem fáradását a felhasználók kényelme és produktivitása érdekében. 

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
VA Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
4 ms Kész!
Maximális fényerő
300 cd/m2 Kész!
Natív kontraszt
3000:1 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
8 bit Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, VGA Kész!
Grafikus interfész szabványok
HDMI 2.0 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Kék fény szűrő, Flicker-free, Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
61,38 cm Kész!
Magasság
46,06 cm Kész!
Mélység
18,09 cm Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
HDMI Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" BenQ EW277HDR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ EW277HDR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" BenQ EW277HDR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ EW277HDR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ EW277HDR.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ