A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

27"BenQ PD2710QC

Termékkatalógus
27"BenQ PD2710QC
4,8 4 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, mini DisplayPort, USB-C, USB, LAN, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1, Power Delivery
Kód:  WT157u1c Termékszám:  9H.LG2LA.TSE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27"BenQ PD2710QC

A BenQ PD2710QD egy professzionális 27"-es IPS kijelző, prémium minőségű képpel, 100% sRGB és Rec. 709 színtérrel. Nagy, 2560 × 1440 képpontos felbontást és 16: 9-es képarányt kínál, amely nemcsak a grafikusoknak kedvez. A BenQ PD2710QC kijelző megfelel a felhasználók speciális igényeinek is. Az USB-C csatlakozónak köszönhetően egyetlen kábelen keresztül vihetsz át képeket, töltheted fel a laptopod, és használhatod a beépített dokkolót.

A termék nagysága az ergonómiában rejlik, tehát a kijelző bármilyen irányba való beállításában, feltolhatod, lehajthatod fagy forgathatod akár Pivot stílusba. A kijelzőből nem hiányoznak a klasszikus technológiák sem, mint a szem védelmére szolgáló Flicker-free, Low Blue Light melyek megakadályozzák a háttérvillogást és csökkentik a káros kék fény sugárzásnak a mennyiségét. 


WQHD felbontás

Lenyűgöző grafika 2K felbontásban.

Modern dokkoló állomás USB-C kábellel

Az USB-C megszünteti asztalodon a rendetlenséget, és megkönnyíti laptopod, vagy tableted csatlakoztatását. Egyetlen USB-C kábel és máris energiával láthatod el és töltheted laptopod.  A dokkoló állomás USB 3.0 és USB-C csatlakozókkal rendelkezik, hálózati vezetékkel, audio csatlakozóval és DisplayPort kimenettel másik kijelző csatlakoztatására.

100% sRGB és Rec.709 

A Rec.709 és 100%-os sRGB színtér a legnagyobb pontossággal fog dolgozni.

Széles látószög IPS technológiával

A PD2710QC monitorban IPS panel található, amely széles látószöget kínál (178° vízszintes és függőleges irányban) a kivételes tisztaság és a minden szögből éles képminőség érdekében.


Sötétszoba üzemmód

A sötétszoba üzemmód a fényerő és a kontraszt optimalizálásával élességet és tisztaságot ad a megjelenített képhez, még a sötét helyiségekben végzett utómunkálatok során is.

BenQ CAD/CAM mode

CAD / CAM üzemmód

Soha többé nem maradsz le egyetlen részletről sem! A forradalmian új rendszer, a CAD/CAM nagy kontrasztú képet kínál, ami kiemeli a vonalakat és formákat a műszaki rajzokon. Kiemeli a legkisebb részletet is. Ezekkel a kiváló paraméterekkel rendelkező monitort a legjobban olyan alkalmazásokon használhatod, mint a Pro / E, SolidWorks, AutoCAD, CATIA és más CAD/CAM alkalmazások.


Animáció üzemmód

Az animáció üzemmód megnöveli a sötét területek fényerejét, miközben a kép más részei érintetlenek maradnak. 

BenQ Režim Animace

10 előre beállított szint

Az animáció üzemmód 10 előre beállított háttérvilágitást kínál.


Hatékony kijelzőelosztás

A BenQ Display Pilot szoftver segítségével a képernyőt különböző méretű területekre  oszthatod a hatékony multitasking érdekében

DualView mód

A munkafolyamat javítására szolgáló DualView móddal a képernyő két felén egyszerre jelenítheted meg a munkád eltérő feldolgozásban.

Ergonomikus kialakítás és Pivot funkció

Az ergonómia fontos szerepet játszik munkád során. Állítsd be a monitort a megfelelő magasságba, hogy kényelmesen érezd magad munka közben. Használd a Pivot funkciót, tehát a kép automatikus átváltását hogy függőleges helyzetbe.BenQ Ergonomie

BenQ Flicker-free 

A többórás munkát a kijelző előtt most már fáradtság nélkül vagy a szemed irritálása nélkül végezheted. A BenQ Flicker-free technológia kiküszöböli a villogást minden fajta fényerőnél és hatékonyan csökkenti a szem fáradtságát. A hagyományos kijelzők a LED háttérvilágítással 200-szor villannak fel másodpercenként. A te szemed nem látja ezt a villogást, de biztosan érzi. Enyhítsd a szemed a villogástól úgy, hogy lecseréled a kijelződ egy PD27100QC típusra.

Low Blue Light

Minden monitor kék fényt termel, ami az egyik fő oka a látás romlásának, a szem fáradtságának, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológiája megszünteti a káros kékfény kibocsátását, ezáltal lehetővé téve, hogy a számítógéped előtt eltöltött idő alatt is egészséges környezetben legyél. Négy előre beállított mód közül választhatsz, attól függően, hogy épp mire használod a számítógéped.


Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Kijelző

Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
5 ms Kész!
Maximális fényerő
350 cd/m2 Kész!
Kontraszt
1000:1 Kész!
Képarány
16:9 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, HDMI 1.4, mini DisplayPort, USB-C Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Kábelek a csomagban
DisplayPort, USB-C, USB Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangszórók, Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Egyéb funkciók
Power Delivery Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
62,48 cm Kész!
Magasság
61,38 cm Kész!
Mélység
27,86 cm Kész!
Tömeg
7,4 kg Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
45 W Kész!
Maximális fogyasztás
105 W Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27"BenQ PD2710QC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ PD2710QC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" BenQ PD2710QC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ PD2710QC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ PD2710QC.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ