A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

27" BenQ PV270

Termékkatalógus
27" BenQ PV270
LCD monitor
Kód:  WT157u1 Termékszám:  9H.LEJLB.QBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ PV270

A BenQ PV270 egy professzionális monitor mindazok számára, akik a grafikai tervezés, design vagy video-utómunka területén dolgoznak.

A 27 hüvelykes IPS monitor 2560 x 1440 pixeles QHD felbontást kínál, a színtér 100% -os lefedettségét a Rec.709 szabvány szerint, valamint a DCI-P3 96%-át garanálja, nagyon alacsony értékű Delta E <1,5-öt, Software Develop Kit hardveres kalibrációt és egyéb érdekes funkciókat.

Nem hiányozhat a hagyományos BenQ technológa sem a látás védelmére és a szemfáradtság csökkentésére - Flicker-free és Low Blue Light.


Rec.709 és a DCI-P3

A PV270 professzionális monitor a színtér 100% -át lefedi a Rec.709 szabvány szerint, a DCI-P3 norma 96% -os az egységes és pontos színekért, ahogyan azok pontosan meg lettek határozva, és 99% -os Adobe RGB, amely a tartalmazza az elérhető színek többségét.

2560x1440 QHD felbontás és 27 hüvelykes képernyő

A magas pixelsűrűség eredménye az éles és ugyanakkor lágy kép, amelynek köszönhetően minőségi kép érhető el minden részletében. A kényelem és a produkitvitás fokozható a 27 hüvelykes kijelzővel.

Az egységes fényerő

Az egyenletes fényerő  kifinomult folyamat által érhető el, amely magába foglalja a nagyon pontos berendezések gondos finomhangolását az egész képernyő több száz alterületén. Autentikusabb és egységesebb vizuális élmény az eredmény.

Háttérvilágítás-érzékelő

A fejlett háttérvilágítás ellenőrzése nem csak a fényerő ideális szintjét biztosítja, amely a bekapcsolás után rögtön elérhető, hanem az egységes értéket is az egész munkafolyamat idejére és a monitor egész élettartamára.

Hardveres kalibrálás

A hardveres kalibrálás lehetővé teszi a képfeldolgozó chip beállítását a monitoron a videokártya kimeneti adatainak változtatása nélkül. Megőrzi az eredeti képek hű másolatait, amely nincs befolyásolva a grafikai beállítások által. Két üzemmód kínál helyet a kalibrálás elmentésére egyenesen a monitorba.

le
PV270 3D LUT

14 bites 3D LUT

A 14 bites 3D keresési táblázat (LUT) növeli a pontosságot és az RGB színek keverését, amely kiváló színvisszaadást eredményez.

Delta E <1,5

A Delta E <1,5 értéknek hála a Rec. 709 és az Adobe RGB színtérben az eredeti kép lehető legélethűbb és legjellegzetesebb ábrázolása érhető el.

BenQ Calibration Software

Az X-Rite-tal együtt kifejlesztve, amely a élenjáró a színek terén, mellékelve van a Palette Master szoftver is a monitor kalibrálásának ellenőrzésére. A felhasználóbarát környezetben lehetővé teszi a beállításokat minden típusú munkához.

Támogatott kalibrátorok (nem tartozék): X-Rite i1 Display Pro / i1 Pro / i1 Pro 2

le
BenQ kalibráló szoftver

Szakemberek által tervezett

A monitort nem csupán a specifikációi teszik professzionálissá, hanem a speciális integrált funkciók is, amelyek megkönnyítik a kívánt eredmény elérését.

le
PV270 2 barevné prostory v jednom

GamutDuo

Az ún. GamutDuo, vagyis a képesség megjeleníteni a képernyőn a képeket egyszerre két különböző színtérben. Mindez megtörténhet két különböző forrásból is.

le
PV270 senzor barev

Color Display Clone

A beépített színhőmérséklet-érzékelő automatikusan beállítja a színes képet a környezeti fényviszonyok szerint, és biztosítja, hogy a színek olyanná válnak, ahogy azt meghatároztuk.

1080/24p lejátszás

A monitor támogatja a 72 Hz-es frissítési rátát  24p videók ábrázolására további beavatkozások szükségessége nélkül.

Software Develop Kit (SDK)

A Software Develop Kit egyszerű alkalmazás elérhető stúdiók számára, amelyek specifikus kalibrációs követelményeket várnak el az egyes projektjeikhez.

Ergonómia

A monitor egy eltávolítható árnyékolóval is el van látva, amely speciálisan a tükröződés csökkentésére lett kialakítva azokon a területeken, ahol a környezeti fény szintjének beállítása nem lehetséges. A monitor széleskörű beállíthatósága, beleértve a magasságot, dönthetőséget, magasság szerinti elforgatást, emelést és elfordítást, lehetővé teszi, hogy testre szabjuk munkaállomást a saját ergonómiai szükségleteink szerint.

Technicolor® Color Certified

Minden Technicolor® Color tanúsítvánnyal rendelkező eszköz kielégíti a Technicolor műszaki követelményeit, hogy egységes, pontos szín legyen az eredmény, ahogy azt a létrehozói megkívánták a kivételesen kielégítő online vásárlás, játék és szórakozási élmények érdekében.

le
Technicolor® Color Certified

Paraméterek

Energiaosztály
B Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
73 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
B Kész!
Általános fogyasztás
73 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" BenQ PV270 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ PV270. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" BenQ PV270. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ PV270. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ PV270.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ