Rapture Akvizice ApF HU

27" Dell S2718H

Termékkatalógus
27" Dell S2718H
4,0 1 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920x1080, 16: 9 IPS panel, 6 ms válaszidő, 250 cd/m2, VGA, HDMI, audio kimenet, VESA, ComfortView, 2x6W hangszóró (NBD On-Site)
Kód:  ADL27u20 Termékszám:  210-ALRF Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Dell S2718H

Az S2718H kivételes színhűséggel rendelkezik, az sRGB színskála 99%-át lefedi és tökéletes betekintési szöggel akármilyen szögből. Monitor emiatt alkalmas fényképekkel vagy grafikákkal való munkára. KIváló válaszidő támogatja a széles dinamikatartományt (HDR és HDR10) és a folyamatos képalkotó FreeSync azt jelenti, hogy a kép jól néz ki akkor is, ha a multimédiás szórakozásra használja. Elegáns megjelenést és modern dizájnt kínál, amely az számítógép asztala dísze lesz.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns monitor minimális kerettel
  • Szélesvásznú Full HD filmekhez, sorozatokhoz
  • Pontos szín minden szögből (IPS 99% -os lefedettség sRGB)
  • Támogatja a széles dinamikatartományt (HDR HDR10)
  • Folytonosság a FreeSync-el (grafikus kártya AMD)
  • Hangszórók 2 x 6 W (Waves Maxx Audio)
  • Környezetbarát és energia spóroló

Kinézet és funkciók

Minden centimétere a stílus tiszteletével lett tervezve. Nagyon vékony keret lehetővé teszi, hogy kevesebb zajjal élvezze a képet és jobban egyesíthető egy másik monitorral multi-monitor rendszerbe. A beépített hangszórók remek hangot adnak az esztétikai élményedhez anélkül, hogy helyet kellene feladnod az asztalon vagy hogy elrontsd az esztétikát .

ComfortView a szemekért és természetbarát

Et a monitor gyakorlatilag előre gondolkodik. A ComfortView elnyomja a képernyő villogását és minimálisra csökkenti a kék fényt, ezzel a két elemmel elkerülhető a korai szem fáradtság és fejfájás. A monitor gyártása során összhangban voltak a legújabb szabványokkal és környezetvédelmi szabályokkal, mint például az ENERGY STAR, TCO, WEEE, ErP (EuP) és mások.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Dell S2718H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Dell S2718H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Dell S2718H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Dell S2718H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Dell S2718H.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ