Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

27" Dell UP2716D UltraSharp

Termékkatalógus
27" Dell UP2716D UltraSharp
4,9 11 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 6ms válaszidő, 10bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, mini DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, kontraszt: 1000:1
Kód:  ADL27u17 Termékszám:  210-AGTR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Dell UP2716D UltraSharp

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Dell UP2716D

Igényes

Hagyd, hogy elvarázsoljon a minden oldalról tökéletesen látható színélmény, az éles QHD felbontás és a széleskörű csatlakozási lehetőségeknek köszönhető sokoldalú felhasználhatóság. Élvezd a rendkívüli színárnyalatokat: a monitor 99% -os sRGb színtérrel, valamint gyárilag kalibrált ?E < 2 értékkel rendelkezik, amelynek köszönhetően a színek gyönyörűek és valósághűek.


Egyenesen és oldalasan is

Állíts be a monitort optimális magasságba, és ha úgy kényelmesebb, megbillentheted, vagy elforgathatod a képet függőlegesen. De az IPS technológiának hála erre sincs szükség, a monitor ugyanis a rendkívül széles látószög (178 ° / 178 °) miatt minden oldalról ugyanolyan életesen mutatja a színeket.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Dell UP2716D

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Dell UP2716D

A képzeleted helye

Élvezd a 27 hüvelykes (68,5 cm) kiváló fényerőt és az éles QHD felbontást (2560 x 1440), amely képes egyszerre két teljes méretű kép, számos alkalmazás és ablak egyidejű megjelenítésére. Két monitor használatával ez a teljesítmény tovább növelhető. A rendkívül vékony keret ideális választás a szegély nélküli monitorok számára.


Csatlakozók tartalékba

Az elektronika széles körű csatlakozási lehetőséget biztosít. Csatlakoztasd monitorodat a grafikus átalakítókhoz a professzionális DisplayPort-on vagy a miniDisplayPort-on keresztül, vagy válassz a népszerű HDMI csatlakozók közül. A HDMI MHL lehetővé teszi a képeid átvitelét a telefonodra vagy a tabletedre, miközben tölti azok akkumulátorát.

A 4 portos USB hub megfelel az USB 3.0 szabványnak, így a gyakran használt perifériák, mint például az USB stick - alapvető elem. A portok töltésre is használhatók.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Dell UP2716D

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
6 ms Kész!
Maximális fényerő
300 cd/m2 Kész!
Natív kontraszt
1000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
10 bit Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort Kész!
Grafikus interfész szabványok
HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 3.2 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
61,14 cm Kész!
Magasság
41,03 cm Kész!
Mélység
20,03 cm Kész!
Több paraméter

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Dell UP2716D UltraSharp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Dell UltraSharp UP2716D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Dell UP2716D UltraSharp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Dell UP2716D UltraSharp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Dell UP2716D UltraSharp.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ