AP+ nový vizuál Rapture

27" EIZO ColorEdge CG277-BK

Termékkatalógus
27" EIZO ColorEdge CG277-BK
4,8 4 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 6ms válaszidő, 10bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, USB, állítható magasság, Pivot,
Kód:  WL579i Termékszám:  CG277-BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" EIZO ColorEdge CG277-BK

Az EIZO CG277 - ColorGraphics a ColorEdge professzionális színes monitorok körébe tartozik, az AdobeRGB színspektrum (1998) 99%-os színvisszaadási képességével és az IEC61966-2.1 sRGB szabvány 100% -os lefedettségével.

A monitor könnyen kalibrálható egy olyan integrált kalibráló szenzornak köszönhetően, amely autokorrelációt is végezhet, és hosszú ideig tarthatja a monitort anélkül, hogy a kezelő hozzáérne a kalibrált állapothoz.

Professzionális kalibrálási funkció


A legújabb CG - ColorGraphics modellek integrált kalibráló szenzort tartalmaznak az egyszerű és gyors kalibráláshoz. Ugyanakkor a monitor újból kalibrálható automatikusan ugyanazzal az érzékelővel, hogy az utolsó kalibrálás után is megőrizze állapotát.

A belső érzékelő külső kalibrációs szonda szerinti korrelációja


Az EIZO ColorNavigator 6 szoftver lehetővé teszi a belső érzékelő korrekcióját a külső kalibrációs érzékelő által mért eredmények alapján. A belső érzékelő külső érzékelőként működik, és a felhasználó el tudja rejteni a fiókba, és teljes mértékben az integrált kalibráló szenzorra támaszkodik a későbbi kalibráláshoz. A korrelációt olyan munkahelyeken is használják, ahol nem minden monitor rendelkezik beépített kalibrációs érzékelővel, ugyanakkor ugyanazt a kalibrálási pontosságot biztosítja a munkahelyen lévő összes monitor számára.

Homogén kép


A homogén képet úgy éri el, hogy automatikusan korrigálja az egyes képpontok fényerejét és színváltozatait = DUE (Digitális egyenletességi kiegyenlítő). Az egyes képpontok fényereje és kromatikus eltérései a kép úgynevezett "inhomogenitását" okozzák, amely a környezeti hőmérséklet és a monitor fényereje és fehér pontja szerint változik. Az eredmény a képterület különböző részeiben található megjelenített fotók eltérő színvisszaadása.

Ez az EISEM egy szabadalmaztatott, elektronikusan korrigált fénysűrűség és színkorrekciós technológia az egyes pixelek számára, amelyet a monitor fényereje és fehér pontja optimalizál, és amelyre az EIZO a DUE = Digital Uniformity Equalizer készüléket használja. Az új, továbbfejlesztett DUE áramkör megoldja a képernyő homogenitását nemcsak a monitor fényerejétől, hanem a beállított fehér színhőmérséklettől is!


Minden egyes ColorEdge monitor egyedi kalibrálása


A ColorEdge (CS / CX és CG) modellsorozat minden egyes darabját kalibráljuk egyedi kalibrálási próbák segítségével, mielőtt elhagynák az EIZO gyártósort. Ez garantálja az egyes darabok közötti minimális gyártási eltéréseket, és ezáltal az egyes modellek úgynevezett "generikus" (= átlagos átmérőjű) színprofiljait.

10-bit DP (DisplayPort)


A CS / CX és CG modellek automatikusan felszereltek egy modern DP Video Display (DisplayPort) technológiával, amely szintén kiegészíto támogató bemeneti elektronikával van felszerelve mind a 8 bites, mind a 10 bites video bemenetek feldolgozásához a modern grafikus kártyákból. A monitor képes akár 1 milliárd színárnyalat megjelenítésére egy időben, és a nagyon közeli színárnyalatok közötti átmenet sokkal finomabb és pontosabb, mint valaha!
 

Automatikus bemeneti kapcsolás, beleértve a megosztott perifériákat (egér, billentyűzet)


Zökkenőmentes 10 bites DP (DisplayPort), 8 bites DVI-D bemenetek és az új HDMI is, amely nem csak a titkosított RGB, hanem az YCbCr-adatokat is képes kezelni 1920x1080 felbontásig. A monitor két USB-bementettel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a legfeljebb két videó bemenet folytatását, beleértve két USB periféria (pl. Billentyűzet és egér) megosztását. A megfelelő video bemenet átkapcsolása automatikusan hozzárendeli az USB billentyűzetet és egeret az aktuálisan aktív videó bemenethez csatlakoztatott számítógéphez. Például a billentyűzet és az egér két számítógépen osztható meg, anélkül, hogy át kellene őket kapcsolnia.

Kiváló képérzékenység és élesség


Azok a felhasználók, akik szeretnék használni ezt a modellt videófeldolgozásra, szintén meglepődnek a nagyon gyors válaszidőn - 6 ms (G-G), valamint a kézi képélesség lehetőségén, amely lecsökkenti a "lassú" IPS monitorok határait.
Az alábbi funkcióknak köszönhetően ez a monitor ideális a videó szerkesztéshez és az utómunkálatokhoz:
 

A DP bemenet (DisplayPort) támogatja a 4Kx2K feldolgozást


A CG277 lehetővé teszi a 4Kx2K videójel feldolgozását és megjelenítését a modern digitális TV-stúdiókkal akár 4.096x2.160@30Hz és 3.840x2.160@30Hz-ig, és átalakíthatja a natív 2.560x1.440 monitor felbontását.
 

1080/24p Playback


A CG277 monitor 1080/24p film lejátszást támogat anélkül, hogy másodpercenként 50 vagy 60 képkockát újraszámolna.

Professzionális kalibráció = ColorNavigator 6


Kalibrálási célokra a felhasználó rendelkezésére áll a professzionális ColorNavigator 6 szoftver teljes verziója, amely megkönnyíti a színprofil létrehozását nemcsak a saját monitorhoz, hanem bármely más megjelenítőhöz (monitor, tablet, okostelefon stb.) Is. . Ezenkívül szimulálhatja a nyomtatási eszközöket, ha ismert a színprofiluk.

Kiváló fekete a sötét szobákban is


A képernyő felülete fel van szerelve egy új, félig matt bevonattal, amely nagymértékben javítja a fekete színeket, amely már nem "világosabb" az oldalnézeti szögekről, így a viszonylag sötét szobákban is egyenletes kontrasztot biztosít. Az új felületi réteg egy másik kellemes tulajdonsága a gyakorlatilag zéró csillogás a szilárd színű felületeken, ami tökéletes a csendes és tiszta megjelenés érdekében.

Kiváló ergonómia - új, hajlékony állvány


Az új állvánnyal könnyedén manipulálhatjuk a 27"-es panelt minden esetben és minden felhasználó számára.Az állványok biztosítják a 151,5 mm-es, 344°-os felvételi magasság-beállítást, a 25 -os lejtést és a panel 90°-os elforgatását - a panel "függőleges" helyzetbe (pivot funkció) a "hosszú" weboldal kényelmes megtekintéséhez.
{C}

Professzionális fotó árnyalat biztosítva!




Mindezen kívül rendelkezésre áll egy professzionális fotópajzs, amely megakadályozza a környezeti fény nem kívánatos másodlagos visszaverődését a monitor képterületén.

.
{C}

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
6 ms Kész!
Maximális fényerő
300 cd/m2 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
10 bit Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort, DVI Kész!
Grafikus interfész szabványok
HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 2.0 Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
65 cm Kész!
Magasság
57,7 cm Kész!
Mélység
28 cm Kész!
Tömeg
12,8 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" EIZO ColorEdge CG277-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" EIZO ColorEdge CG277-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27 "EIZO ColorEdge CG277-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" EIZO ColorEdge CG277-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" EIZO ColorEdge CG277-BK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ