Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK

Termékkatalógus
27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK
4,7 19 értékelés
LCD monitor - IPS, 1000:1, 300cd/m2, 6ms GTG, 2K Quad HD 2560x1440, DVI, DisplayPort, USB hangszórók, TCO Displays 6.0
Kód:  WL579k Termékszám:  EV2736WFS3-BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK

Az EcoView funkciónak energiatakarékos EIZO EV2736WFS modellt új, kedvező árú IPS panellal látta el a gyártó, amely látószögtől függetlenül kiváló képminőséget nyújt. Antireflexiós felülete minimális szintűre csökkenti a képernyő tükröződését.

Az ultra nagy (2560 x 1440 = 3,7 megapixel) felbontású, 27"-os modell kétszer olyan részletes képest ad, mint 24"-os társai. Ennek következtében tökéletes eszköz irodai adatfeldolgozásra, felválthatja a hagyományos két monitoros munkaállomásokat, valamint kiemelkedően alkalmas grafikaintenzív szoftverekkel (CAD/CAM) végzett munka megjelenítésére.  A képparamétereinek stabilitása miatt diszpécseri és felügyeleti tevékenységet végző részlegekben.

A gyártó által kifejlesztett hibrid (=kombinált technológia végzi a LED háttérvilágítás vezérlését. Ez egyrészt jelentősen csökkenti a villamosenergia-fogyasztást, másrészt pedig  a 0,6 cd/m2– 300 cd/m2 tartományban (0,2–100%) lehetővé teszi, hogy bármely fényerőbeállítás esetén villódzásmentes maradjon a kép. Ez különösen éjszaka, illetve olyan munkahelyeken előnyös, ahol kevés a nappali fény.
A monitor különleges, nem lineáris algoritmust alkalmaz a képernyő fényerejének a környezeti fényviszonyoknak megfelelő beállítására. Ez az algoritmus az egyszerűbb, általában használt lineáris algoritmusnál jóval inkább figyelembe veszi a fényviszonyok változásait, s így az emberi szem észlelését jobban megközelítő fényerőt biztosít. Az EV2736WFS algoritmusa két görbét alkalmaz, nyárit és télit. 

Az EV2736WFS további előnye a tápegység zajtalan működése, függetlenül a fényerőre vonatkozó mindenkori beállításoktól. 

A ScreenManagerPro alkalmazása segítségével a felhasználó beállíthatja a tevékenységének leginkább megfelelő képmegjelenítési módot, szemének minél nagyobb kímélése érdekében. Az adott program indulásakor ez a mód automatikusan vele töltődik. Például a "papír mód" a könyvek kellemes kontrasztját szimulálja azáltal, hogy 1:30-ra állítja a kontrasztarányt.

A jelenlét érzékelő (EcoView-Sence) segítségével energiamegtakarítást érhet el a felhasználó. Ez az eszköz ugyanis az emberi jelenléttől függően automatikusan ki- és bekapcsolja a monitort. 

A megtakarított energiának a 30%-át is kiteheti a mindenkor megjelenített kép hisztogramjának (fényerőeloszlásának) folyamatos értékelését és korrekcióját lehetővé tevő páratlan technológia. 

Mindig munkára kész


Az EIZO EV2736WFS színtartománya csaknem teljesen megfelel az sRGB IEC61966-2.1 standardnak, ami azt jelenti, hogy azonnal, minden előzetes kalibráció nélkül helyesen jeleníti meg az sRGB színtartományú fényképeket. A monitor még az elsődlegesen nem színek reprodukálására tervezett, a színkezelési rendszer (CMS) támagatását nélkülöző programok (internetböngészők és más applikációk) segítségével is helyesen jeleníti meg az sRGB tartományt kiaknázó képeket.

Ez különösen a kezdő felhasználók vagy amatőrök számára jó hír, akik esetleg nem ismerik elég behatóan a színreprodukálás  modern, széles képernyős monitorok esetében alkalmazott technológiáját.

Ha még pontosabban szeretnénk reprodukálni az sRGB fényképek színeit, ezt az sRGB menüpont segítségével tehetjük meg. Ez automatikusan (és az sRGB szabványnak megfelelően) beállítja a helyes fehérpontot, és kiválasztja a helyes feketeszintet. 

Könnyen csatlakoztatható


Az EIZO EV2736WFS a DisplayPort és a DVI-D bemenet segítségével könnyen csatlakoztatható modern számítógépekhez, a két beépített USB hub segítségével pedig közvetlenül csatlakoztathatjuk hozzá   bizonyos gyakran használt perifériánkat (memory sticket, billentyűzetet, egeret  ...)

A monitor támogatja mind az analóg, mind a digitális ( sztereó hangcsatornát (a (3,5 mm jack csatlakozó, illetve a DisplayPort révén). 

A játék- és a filmfanatikusok bizonyosan nagyra értékelik az  EV2736WFS meglepően gyors válaszidejét (mindössze 6 ms,  GTG): ennek köszönhetően már IPS panellel ellátott LCD monitorok már elérték a korábban gyakran előnyben részesített TN technológia fejlettségi szintjét.

Kiemelkedő ergonómia az új, rugalmas állványnak köszönhetően

 

Az új állványnak köszönhetően nevetségesen könnyű megfelelően beállítani a 27"-os  EV2736WFS monitort. 145 mm-es tartományban állítható a magassága (20-165 mm), hátra és előre is dönthető (35, illetve 5°-ban), jobbra és balra 172°-ban forgatható, valamint 90°-kal elfordítva "portré" módba állítható (ez "hosszú" weboldalak esetén hasznos). a képernyőt elegáns, mindössze 20 mm vastag keret szegélyezi. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27 "EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ