A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-GY

Termékkatalógus
27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-GY
LCD monitor - IPS, 16:9, 1000:1, 300cd/m2, 6ms GTG, Quad HD 2K 2560x1440, DVI, DisplayPort, USB, repro 2W, Pivot, TCO Displays 6.0, VESA 100x100mm
Kód:  WL579gz Termékszám:  EV2736WFS3-GY Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-GY

Az EIZO EV2736WFS az energiahatékony EV = EcoView tartományba sorolható és egy új, minőségi IPS panellel rendelkezik, amely kiváló minőségű képmegjelenítést biztosít (látószögtől függetlenül). Az antireflexiós felület a visszaverődő fény szétszórása által minimális szintűre csökkenti a képernyő tükröződését?.

A 27"-os modell ultra-nagy felbontást (2560 x 1440 = 3,7 MP) kínál. Ez majdnem a duplája a 24"-os monitorok által megjelenített információnak és elsősorban olyan irodáknak tervezték, ahol adatokkal teli táblázatokat kell feldolgozni, vagy a hagyományos "két képernyős" munkahelyeknek is nagyszerű megoldást jelenthet. Alkalmas CAD/CAM-ot használó munkahelyeken is, de a kép paramétereinek hosszan tartó stabilitása révén jól használható például felügyelő szerveknél is.

A magasra hangolt, automatikus "hibrid" (= kombinált) LED háttérvilágítás vezérlés nemcsak jelentősen csökkenti az energiafogyasztást, de rendkívül stabil és villogásmentes képet biztosít, amelyen a kívánt fényerő 0.6 cd/m2 és 300 cd/m2 között állítható (0,2-100% maximális fényerő érték). Ez különösen ideális nappali és éjjeli használatra.
A monitor egyedülálló, optimalizált, nem lineáris vezérlést használ fényerejének beállítására. Figyelembe veszi a környezeti fényviszonyokat, amely - a hagyományos lineáris vezérlőkkel ellentétben - jobban reagál a fényviszonyok változására, ezáltal a monitor fényereje kedvezőbb az emberi szemnek. A vezérlőn téli és nyári beállítás is van.

A felhasználó értékelni fogja a tápegység hangszigetelését, amely szintén független az éppen beállított fényerőtől.

Továbbá, minden felhasználó választhat egy állítható képszűrőt, hogy a fehér alapon való olvasás közben kevésbé fáradjon a szem. Emellett a monitor "papr móddal" rendelkezik, ahol a kontrasztarány 1:30-ra csökken és tökéletesen szimulálja a könyvek kellemes kontrasztját.

A jelentős energia megtakarításhoz hozzájárul egy érzékelő, amely folyamatosan érzékeli a felhasználó jelenlétét, és lehetővé teszi a monitor automatikus kivagy bekapcsolását attól függően, hogy a felhasználó a monitor előtt van vagy sem.

A 30%-os energia megtakarítást az akutálisan megjelenített kép fényeloszátásért felelős egyedülálló technológia is segíti. 

Azonnal használatra kész


A monitor színskálája közel van az IEC61966-2.1 szabvány sRGB-hez, tehát a monitor azonnal megfelelően jeleníti meg a színeket az sRGB színskála szerint anélkül, hogy neked kalibrálnod kellene a pontos színprofil megjelenítése érdekében. Az sRGB színskálán belüli színmegjelenítés a nem CMS böngészők pl. internetes böngészők, vagy más, nem színvisszaadásra tervezett applikációkon is lehetséges.

Ez nagy előny, különösen a kezdők, vagy amatőrök számára, akik nem feltétlen ismerik a színvisszaadást minden csínját-bínját a modern széles képernyős képalkotókon.

Az sRGB fotók még pontosabb színvisszaadása érdekében használd az sRGB gombot, amely automatikusan (a szabványos sRGB szerint) helyesen állítja be a megfelelő színhőmérsékletet és a színtelítettséget (a fehérpont 4 000 K és 10 000 K között, 500 K pontossággal határozható meg).

Széleskörű csatlakoztathatóság


A DP bemenetekkkel (DisplayPort és DVI-D) könnyedén csatlakoztathatsz modern számítógépeket.  A beépített 2 x USB hubbal ezután közvetlenül csatlakoztathatsz alapvető perifériás készülékeket (flash memóriát, billentyűzetet, egeret ...).

A monitor támogatja mind az analóg (3,5 mm jack), mind a digitális (DisplayPort) audio sztereó csatornát.

Azon felhasználók, akik szeretnék játékra, vagy videonézésra is használni ezt a monitort, kellemesen csalódni fognak a nagyon gyors válaszidőben - 6 ms (szürkéből szürkébe), amely elmossa a különbséget a TN technológia és a modern LCD-IPS panel technológia között.

Kiváló ergonómia - új, rugalmas állvány


Az új állvánnyal bármikor és bárki számára könnyen kezelhető a  27"-os panel. Az állvány magassága 20-165 mm tartományban álíltható (vagyis 145 mm-ig!), 344 °-ban forgatható, akár 30 °-ban dönthető, és a képernyő 90 fokban elfordítható (pivot funkció) - a "hosszú" weboldalak kényelmesebb olvasása érdekében. A praktikus beállítások mellett a monitor design-ja is magáért beszél. Kerete rendkívül szép és mindössze 20 mm vastag. 
 

Paraméterek

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Szürke Kész!
Általános fogyasztás
24 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Kijelző

Tulajdonságok és funkciók

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
24 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Maximális fogyasztás
67 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-GY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-GY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-GY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EIZO FlexScan EV2736WFS3-GY 27 Zoll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EIZO FlexScan EV2736WFS3-GY 27 Zoll.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ