AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

27" EIZO FORIS FS2735-BK

Termékkatalógus
27" EIZO FORIS FS2735-BK
4,7 3 értékelés
LCD monitor - 2560 × 1440 WQHD, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 144 Hz képfrissítési gyakoriság, 350 cd/m2 fényerő, HDMI 1.4 és régebbi, DisplayPort és DVI, Pivot, állítható magasság, fül/fejhallgató kimenet, Automatikus fényerő szabályozás, VESA, beépített hangszóró
Kód:  WL570y75 Termékszám:  FS2735-BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" EIZO FORIS FS2735-BK

Gamer monitor a legmodernebb értelemben

Az EIZO FORIS csúcskategóriás monitor a legmodernebb és leghatékonyabb felhasználóbarát interface-el rendelkező hardver tökéletes kombinációja, amellyel távolról is könnyedén módosíthatja a monitor beállításokat. A G-Ignition, az okostelefonok és a felhő technológia rendszerek segítségével lehetséges, többek között, hogy a monitor beállításait mobiltelefonon keresztül módosítsa, vagy megossza az egyéni beállításait a felhőn. Még arra is képes lehet, hogy elérje a profi játékosokat az előre beállított listából.

le
EIZO FORIS FS2735

Legfontosabb jellemzői

  • IPS LCD panel, felbontása: 2560 x 1440 pixel.
  • Maximális 144 Hz-es képfrissítés.
  • Elmosódást csökkentő funkció, hogy elnyomja a képmozgás okozta homyálosságot
  • Smart Insight Demolition funkció a tökéletes képvilágért
  • Villogás nélküli kép.
  • Rendkívül rövid időkésleltetés.
  • A G-Ignition Drive és a Cloud EIZO játék profil adatokat cserélnek az optimális játékprofil érdekében a beállítások képernyőn.
  • G-Ignition Mobile egyszerűvé teszi, hogy az okostelefonról irányítsa a monitort.
le
AMD FreeSync

Messze a riválisai előtt jár

A monitor egy rendkívül egyéni módszert alkalmaz a mozgó jelenetek tiszta és tökéletes, homálymentes megjelenítésére. Az AMD FreeSync olyan technológia, amely szinkronizálja a grafikus kártya képkockasebességét és a képernyőt a 35-144 Hz tartományban. Ezzel a funkcióval hatékonyan kiküszöbölheti az elmosódást és azokat a képhibákat amiket a gyors képváltozások eredményeznek.


Intenzív élmény

A Blur Reduction elmosódást csökkentő technológia eredményeként LED háttérvilágítás felhasználásával gyors háttérvillogással a képcsövekre jellemző impulzusszerű megjelenítést szimulál. Ez egyetlen dolgot jelent: éles kontúrokat még a rendkívül gyors mozdulatoknál is. Kényeztesse magát ezzel a nagyon intenzív élménnyel, és tegyen szert hatalmas előnyre a készülék vetélytársaival szemben.

le
MotionBlur Reduction

Három modern technológia az elhivatott játékosoknak


le
IPS technologie s vysokým rozlišením

Nagy felbontású IPS technológia

A monitor  egy magas minőségű IPS LCD panellel van felszerelve, amelynek felbontása 2560 x 1440 pixel. Ezekkel a tulajdonságokkal olyan készülékre tehet szert, amely Full HD panelt és TN-t eredményez. 16 : 9-es képarányt és kiváló képminőséget kínál bármely szögből, a színek és a kontraszt kifogástalan, kristálytiszta megjelenítésével.  


Tökéletes kép, minden tekintetben

A Smart Insight Demolition funkció minden jelenetnél értékeli a színeket és fényerőt  és amennyiben szükséges változtatásokat eszközöl a láthatóság és a világosság javítása érdekében. Ezzel nem zavarja a gamma görbéket. Ráadásul, ezt a funkciót most még tovább fejlesztettük. A funkció most már akkor is aktív, ha egyes területeken túlzott a fényerő, amikor is növeli a kontrasztot a játék karakterek és hátterek között. Továbbá, a villódzásmentes technológia (Flicker-Free) kiküszöböli a képernyő villogását, ezáltal csökkenti a szem terhelését.

le
Dokonalý obraz ve všech ohledech

Széleskörű monitor beállítások


le
A minimális késleltetés

Minimális időkésleltetés

Az EIZO kifejlesztett egy speciális gyors elektronikát, hogy a játékos tevékenységét azonnal megjelenítse a képernyőn. Ez a szinte nem is érzékelhető időkésés alacsony késéssel történik - melynek mértéke alacsonyabb, mint 0,05 képkocka. A reakció szinte azonnali. A Smart Resolution felismeri és kijavítja a képvilágban található elmosódást és a nem szín hű színárnyalatokat .


Ellenőrizze a monitor telefonjáról

A monitorba beépített G-Ignition mobil applikáció iOS és Android rendszerrel rendelkező készülékeket támogat, amely segítségével vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül képes azokkal kommunikálni. Ezzel az applikáció segítségével könnyen módosíthatja a színbeállításokat és még sok más paramétert is, közvetlenül az okostelefonjáról. A G-Ignition a monitor sarkában is megjelenik hogy figyelmeztesse bejövő hívás vagy üzenet esetén.

le
Ovládejte monitor pomocí telefonu

Gazdag kapcsolat


le
G-Ignition Drive

G-Ignition meghajtó

A monitor számos különböző beállítást kínál  az optimális kép érdekében. A legalkalmasabb játékprofilokat és annak beállításait a felhő által működtetett EIZO-n keresztül érheti el és variálhatja. Ráadásul a G-Ignition (MS Windows) szoftver  lehetővé teszi, hogy minden egyes applikációhoz hozzárendeljen egy bizonyos módozatot, például: Játék mód (Sötét jelenet) vagy Játék mód  (Világos jelenet). A G-Ignition szoftverrel is vezérelheti a monitor minden funkcióját. 


Hosszú távú megbízhatóság

Az IPS panel egy speciálisan kezelt felület, amely elnyomja a zavaró tükröződést és optimális ergonómiát biztosít. Ennek a megbízhatóságnak a bizonyítéka az 5 év garancia, ami több mint kétszerese a hagyományos monitorok átlagos garanciájának.

le
Dlouhodobá spolehlivost

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" EIZO FORIS FS2735-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" EIZO FORIS FS2735-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27 "EIZO FORIS FS2735-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" EIZO FORIS FS2735-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" EIZO FORIS FS2735-BK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ