0% splátky Siguro Slevy s AP+

27" Fujitsu B27T-7 Pro szürke

Termékkatalógus
27" Fujitsu B27T-7 Pro szürke
LCD monitor - Full HD 1920x1080, IPS, 5ms, 250 cd / m2, 1000: 1, DisplayPort, DVI-D, D-SUB (VGA), USB, Pivot, TCO 7.0, Flicker-Free, Low Blue Light, VESA, hangszóró
Kód:  WF082o20 Termékszám:  S26361-K1597-V140 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Fujitsu B27T-7 Pro szürke

A Fujitsu kiváló irodai monitora a legjobb választás fárasztó munkához vagy multimédiás tartalom fogyasztásához. Az IPS kijelző ergonomikus kialakítása és kiváló betekintési szögei gondoskodnak arról, hogy a monitort órákon át fáradtság nélkül nézhesd. Csatlakozása DVI, HDMI, DisplayPort vagy USB csatlakozó keresztül történik. A LED háttérvilágítású technológia energiatakarékos, és magas dinamikus kontrasztarány is nyújt. A Fujitsu B27T-7 Pro monitor talpa függőlegesen is dönthető, és nagy betekintési szöget biztosít. A talp gondoskodik arról, hogy a monitort mindig a munkád végzéséhez szükséges legoptimálisabb szögbe állíthasd.

A Fujitsu B27T-7 Pro főbb jellemzői

  • Kiváló betekintési szög (IPS)
  • Finom Full HD felbontás (1920 × 1080)
  • Tükröződésmentes bevonat
  • Energiatakarékos (LED ECO üzemmód)
  • A monitor számos pozícióba állítható (forgatás, magasságállítás, döntés)
  • Flicker Free (villódzásmentes) és Low Blue Light (a kék fény minimalizálása) TÜV tanúsítvány
  • Kitűnő csatlakozási lehetőségek (DP, DVI, D-Sub)

Sokoldalú irodai monitor

A Fujitsu B27T-7 Pro energiatakarékos irodai monitora előre beállított fényerejével alkalmazkodik a környezet fényviszonyaihoz, és optimális fényerőt biztosít a legtöbb irodai alkalmazáshoz. Az Eco gomb segítségével könnyedén válthatsz az Eco üzemmód és a legoptimálisabb nézet között. Az energiatakarékos üzemmód használatát a kijelzőn láthatod. A printer, a szkenner, a billentyűzet vagy az egér csatlakoztatásához két USB 2.0 port áll rendelkezésedre, a monitor beépített hangszórói irodai használatra kiválóan alkalmasak.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Szürke Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Fujitsu B27T-7 Pro szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Fujitsu B27T-7 Pro šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Fujitsu B27T-7 Pro sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Fujitsu B27T-7 Pro Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Fujitsu B27T-7 Pro Grau.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ