Rapture AlzaBoxy Q1

27" Fujitsu P27T-7 UHD

Termékkatalógus
27" Fujitsu P27T-7 UHD
LCD monitor - IPS, 20M:1, 350cd/m2, 5ms, 3840x2160, HDMI 2.0, 2x HDMI 1.4, DisplayPort, mini DisplayPort, 2x USB 3.0, Pivot
Kód:  WF082p4 Termékszám:  S26361-K1564-V140 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Fujitsu P27T-7 UHD

A profik munkájához nagy méretű kijelző, éles és nagy felbontású kép és állandó színvisszaadás szükséges. A Fujitsu P27T-7 UHD az összes említett kritériumnak megfelel, és további praktikus funkciókkal járul hozzá a felhasználó kényelméhez. A képernyő felbontása 3840 x 2160 pixel, jelenleg a kijelzők terén ez az elérhető legjobb képminőség. A 27"-os képátlójú monitorból akár kettőt is gond nélkül helyezhetsz egymás mellé, vagy köss egy monitorra két eszközt, és nézd mindkettő képét egy időben a PIP funkcióval. A LED IPS panel akár 178 fokos szögből is azonos képminőséget nyújt.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Extra nagy munkafelület
  • Páratlan UHD élesség és felbontás
  • Oldalról nézve is valós színvisszaadás (IPS)
  • A tükröződésmentes felület csökkenti a visszaverődő fényt
  • A monitor elhelyezkedése optimálisan beállítható (magassága állítható, dönthető, forgatható)
  • A kijelző függőleges állásba is forgatható
  • Számos korszerű csatlakozó
  • Két jelforrás kijelzése egy időben (PIP)

A csúcson

A torzításmentes kép digitális HDMI csatlakozókon, egy Display Porton és egy mini Display Porton keresztül jut el a monitorhoz. Említésre érdemes az, hogy az egyik HDMI port megfelel a legmodernebb 2.0 szabványnak. A HDMI 2.0  porton keresztül az UHD kép kompromisszumok nélkül jut el a monitorhoz. Ilyen csatlakozókkal modern munkaállomások és ultrabookok is csatlakoztathatók a monitorhoz. A további két USB 3.0 csatlakozóval a perifériák vagy a mobiltelefonok is egyszerűen csatlakoztathatók.

Természetes pozíció

A talp biztosítja, hogy több órányi munka közben se érezd magad kényelmetlenül. Az LCD monitort beállíthatod a megfelelő magasságra úgy, hogy a kijelző pont szemben legyen veled, és így nem kell majd a nyakadat fárasztanod. Így tovább dolgozhatsz, és megúszhatod a rossz üléspozícióból adódó hát- és nyakfájást. A kijelzőt döntheted illetve függőleges állásba is fordíthatod, ez a pozíció hosszú dokumentumok olvasása közben jöhet jól.

 

További információ:

Talp:
Magasság: min. 45 mm az asztaltól, tartomány 130 mm
Döntés: -5 ° / + 35 °
Forgatás: 340 °
Forgatás: 90 ° (pivot)

Csatlakozók:
1x DisplayPort 1.2
1x Mini DisplayPort
1x HDMI 2.0
2x HDMI 1.4 (MHL)
2x USB 3.0 (downstream)
1x USB 3.0 (upstream)

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Fujitsu P27T-7 UHD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Fujitsu P27T-7 UHD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Fujitsu P27T-7 UHD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27-Zoll Fujitsu P27T-7 UHD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27-Zoll Fujitsu P27T-7 UHD.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ