Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

27" HP Z Display Z27x

Termékkatalógus
27" HP Z Display Z27x
LCD monitor - IPS G2, matt kijelző, fekete, 800:1, 250 cd/m2, 7ms, 2560x1440, 2x DisplayPort, HDMI, 4x USB 3.0 (D7R00A4)
Kód:  HPBM1051j Termékszám:  D7R00A4#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" HP Z Display Z27x

A HP Z sorozatába tartozó monitor minden tekintetben professzionalizmust sugároz. A minimalista, de mégis mégis rugalmasan állítható talpon nyugszik a második generációs IPS panellel ellátott, lenyűgöző színeket nyújtó monitor. Az eszköz 100% sRGB és Adobe RGB lefedettséget nyújt. A monitor extra széles látószögben is kiválóan látható, a színminőség romlása nélkül. A jó láthatóság és a szem kímélése céljából a kijelző tükröződésmentes felülettel van ellátva. A felhasználó HP DreamColor kalibráló segítségével határozhatja meg az általa kívánt beállításokat. 

Főbb termékjellemzők

  • Tökéletes felbontás
  • 100% Adobe RGB és sRGB lefedettség
  • Csatlakoztatható 4K bemenet
  • True color
  • USB 3.0 hub
  • Állítható talp

Valósítsd meg ötleteidet!

A monitor tökéletes teljesítményt nyújt professzionális használathoz. Felbontása 2560 x 1440, képes 4K-s tartalmak megjelenítésére, és akár 1,07 milliárd színt hozhat létre. A monitor DreamColor panelje megbízhatóan rendkívül mély feketeárnyalatokat biztosít, valamint gombnyomással azonnal be állítható a színpontosság több, előre beállított színtérrel együtt. Az egyedi fejlesztésű, fejlett Off-Axis feketeszín-technológia és a második generációs IPS technológiának köszönhetően rendkívül séles színskála áll a felhasználó rendelkezésére. Teljesen szabadjára engedhetjük fantáziánkat ezzel a tökéletesen az igényeinkhez szabható monitorral.

Maximális csatlakoztathatóság

 

A monitort könnyedén csatlakoztathatjuk munkaállomásokhoz vagy notebookokhoz gyakran használt csatlakoztatók segítségével: a HDMI- és a két DisplayPort-csatlakozón kívül USB-hubot is használhatunk gyakran használt perifériák gyors csatlakoztatásához. Kiváló paramétereinek köszönhetően a monitor az igényes felhasználók ideális választása.  

 

 

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" HP Z Display Z27x Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" HP Z Display Z27x. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" HP Z Display Z27x. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" HP Z Display Z27x. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" HP Z Display Z27x.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ