Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" iiyama ProLite B2783QSU-B1

Termékkatalógus
27" iiyama ProLite B2783QSU-B1
5 1 értékelés
LCD monitor - fekete, TN LED, 16:9 12M:1, 350 cd/m2, 1 ms GTG, 2560x1440, 3x USB, HDMI, DVI, DisplayPort, fejhallgató kimenet, 90°-ban dönthető, 2x 2 W hangszóró, VESA 100x100, állítható magasság
Kód:  WA840q2c Termékszám:  B2783QSU-B1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" iiyama ProLite B2783QSU-B1

Csúcsminőségű 27 hüvelykes QHD kijelző FreeSync támogatással, 1 ms-os válaszidővel, amely szabadon elforgatható, ideális játékra és zavartalan irodai munkára. A monitor konzisztens színmegjelenítéssel és 2560 x 1440 pixeles felbontással rendelkezik. Vertikális elforgathatóságának köszönhetően könnyedén olvasási módba állíthatjuk. 

Főbb jellemzők:

  • QHD felbontás
  • Alacsony válaszidő - tökéletes PC játékosok számára
  • FreeSync technológia a sima képmegjelenítésért
  • Szabadon elforgatható
  • Beépített hangszórók

Kiváló játékra és munkára

A monitor képátlója 27", és QHD felbontású, így nem csak irodai munkára, hanem szenvedélyes játékosoknak is ideális, akik értékelik az alacsony, 1 ms-os válaszidőt és a FreeSync technológia nyújtotta sima képmegjelenítést. A csökkentett kék fény kibocsátás miatt maratoni munka- és játékidőszakok sem jelenthetnek gondot, hiszen a szemünk kevésbé fárad el.

Mindig ideális pozícióban

A rugalmas állíthatóság és a forgathatóság következtében ez a monitor tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének mindig az ideális helyzetben lenni. A kijelzőt felszerelték DVI, HDMI és DisplayPort csatlakozóval, valamint egy USB hub-bal, amellyel PC-hez vagy laptophoz csatlakoztathatjuk. A barátainkkal együtt játszanánk? Használjuk a jó minőségű beépített hangszórókat. Ha pedig nem akarjuk zavarni a környezetünket, csak csatlakoztassunk egy fejhallgatót, és mehet minden tovább.

 

Paraméterek

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" iiyama ProLite B2783QSU-B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" iiyama ProLite B2783QSU-B1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" iiyama ProLite B2783QSU-B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" iiyama ProLite B2783QSU-B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" iiyama ProLite B2783QSU-B1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ