Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

27" Lenovo ThinkVision P27 fekete

Termékkatalógus
27" Lenovo ThinkVision P27 fekete
LCD monitor - IPS panel, 1300:1, 300cd/m2, 6ms, 3840x2160, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, pivot, hangszórók, TCO 7.0
Kód:  WM232e6m Termékszám:  60E3GAT1EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Lenovo ThinkVision P27 fekete

Ez a 27 "Lenovo ThinkVision P27 egy csúcsminőségű monitor, stílusos kialakítású, amely nagyszerű eszköz lehet otthoni felhasználóknak, szakembereknek és játékosoknak egyaránt. A  27 "-es kijelző a lehető legnagyobb helyet biztosítja a többablakos működés, a grafikus programok és a nagyszerű játékélmény érdekében. A megbízható LED-háttérvilágítású IPS panel rendkívül nagy (3840 x 2160) felbontású és pontos, nagy kontrasztú színeket mutat. Élvezd a nézetet minden oldalról, nagy látószöggel.

Legfontosabb jellemzők

  • Ideális 4K felbontású
  • IPS kijelző technológia
  • Nagyméretű
  • Exkluzív kivitel, keskeny kerettel
  • Maximálisan környezetbarát
  • Csúsztatható állvány, számos testreszabási lehetőséggel
  • Minőségi teljesítményű hangszórók
  • USB hub négy USB 3.0 porttal

Több, mint egy hagyományos képernyő

A monitor egy 5 fokos előremeneti és 30 fokos hátrafelé forgatásra alkalmas csúszó állványra van felszerelve. A monitor számítógéphez való csatlakoztatásához használhatod a DisplayPort vagy a HDMI csatlakozót. A hagyományos monitorokhoz képest olyan USB 3.0 portokat is tartalmaz, amelyek a monitort mindig elérhető USB hubbá alakítják. Fel van szerelve minőségi hangszórókkal, amelyek tiszta hangzást biztosítanak és beépített mikrofont tartalmaznak.

Védi a környezetet

Ez a monitor tökéletes kiegészítő akármilyen számítógéphez. Függetlenül attól, hogy fő kijelző eszközként vagy másodlagos monitorként használod laptophoz, soha nem fog cserbenhagyni. A monitor minőségét környezetbarát kialakításának köszönheti, számos környezetvédelmi tanúsítvánnyal, köztük az Energy Star 7.0, a TCO Display 7.0, a TCO Edge Display 2.0, az EPEAT Gold és így tovább. Ennek eredményeképpen alacsony energiafogyasztású, minimális káros hatással van a környezetre.

 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Lenovo ThinkVision P27 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Lenovo ThinkVision P27 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Lenovo ThinkVision P27 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Lenovo ThinkVision P27 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Lenovo ThinkVision P27 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ