Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

27" LG UltraFine 5K

Termékkatalógus
27" LG UltraFine 5K
5 3 értékelés
LCD monitor - 5K Ultra HD 5120 × 2880, IPS, 500cd/m2 fényerő, ThunderBolt, USB-C, állítható magasság, beépített hangszóró, kontraszt: 1200:1
Kód:  WK060a1h9i Termékszám:  27MD5KA-B.AEK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" LG UltraFine 5K

Az Apple együttműködve LG gyártóval kifejezetten a MacBook Pro-hoz készített prémium minéségű monitort. A monitor LG 5120 × 2880 pixeles magas felbontású 5K minőséget nyújt. A nagy képátló és a nagy felbontás minden egyes képpel csodákat művel. A fotók és videók a szó szoros értelmében megelevenednek. Akár filmet nézel, vagy fotókat szerkesztesz a legjobb minőséget élvezheted, a legapróbb részletekig.

Legfontosabb jellemzők

  • Felbontás 5120 × 2880 képpont
  • Csatlakozó keresztül Thunderbolt 3
  • 14,7 millió pixel
  • Webkamera
  • 3 x USB-C
  • Beállítható állvány

Kiváló képminőség

Az LG monitor UltraFine 5K IPS panellel rendelkezik, amely széles P3 színskálát biztosít, fényereje 500 cd/m2. Ezen túlmenően, több mint 14,7 millió pixelt tartalmaz, ez 77% -kal több, mint egy hagyományos 4K-s UHD kijelző, ami azt jelenti, hogy az egyes pixelek közötti különbséget az emberi szem nem érzékeli. A monitort fotók illetve videók szerkesztésére szánták. A nagy felület lehetővé teszi a több monitoron végbemenő kényelmes munkavégzést. Élvezheted a filmes blockbustereket. 

A kiváló képminőség nem minden, az LG UltraFine 5K további előnyöket kínál. A készülékben található beépített webkamera a mikrofonnal együttműködve lehetővé teszi, hogy videokonferenciákat létesíts a kollégákkal vagy barátokkal. Végül, pedig az kiváló audio hangzást nyújt, a beépített sztereó hangszóróknak köszönhetően.

Kényelmes felhasználás

A MacBook Pro készülékhez egy külső monitort csatlakoztathatsz a mellékelt multi-stream 3 Thunderbolt vezetékkel, amely nemcsak a magas teljesítményt biztosítja, hanem támogatja az 5K-s videók átvitelét, a sztereó hangzást vagy a kamera jelét. Ezzel a megoldással kizárólag egy portot veszel igénybe. Továbbá a hátsó oldalon három USB-C port áll rendelkezésre, amelyek az energiafogyasztást akár 85 W-os tápról is elvégzi, így akár hosszótávon maga a MacBook Pro is lehet a készülék tápja.

Bizonyára örömöt okoz a lenyűgöző dizájn, amely az Apple termékekhez illeszkedik. Az  LG ultraFine 5K-s monitor állítható magasságú és dönthető, továbbá VESA szabvánnyal rendelkezik - VESA tartozék is a csomagolás tartalmát képezi.

  • Monitor csak MacBook Pro Thunderbolt 3 kompatibilis!

A csomag tartalma

  • Displej LG UltraFine 5K
  • Thunderbolt 3 vezeték (2 m)
  • Tápkábel
  • Telepítési útmutató
  • VESA adapter

Paraméterek

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
5K Kész!
Pontos felbontás
5120 × 2880 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Maximális fényerő
500 cd/m2 Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
5K Kész!
Pontos felbontás
5120 × 2880 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
USB-C Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Hangszórók, Állítható magasság Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Webkamera Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
62,6 cm Kész!
Magasság
46,4 cm Kész!
Mélység
23,9 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" LG UltraFine 5K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" LG UltraFine 5K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" LG UltraFine 5K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" LG Ultrafine 5K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" LG Ultrafine 5K.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ