Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture Shop roku

27" MSI Optix G27C2

Termékkatalógus
27" MSI Optix G27C2
4,8 5 értékelés
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920x1080, 16:9, 1ms, 144Hz, 300cd/m2, 3000:1, HDMI, DisplayPort, DVI, FPS Front Sight, Less Blue Light, Anti-Flicker
Kód:  WQ27o5o5o Termékszám:  Optix G27C2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" MSI Optix G27C2

A játékeszközök tapasztalt gyártója bemutatja az Optix G27C2 monitort, amelybe minden játékos az első látásra beleszeret. Kiváló műszaki tulajdonságokat tud felmutatni, mint például az AMD FreeSync / AdaptiveSync szinkronizációval rendelkező 144Hz-es magas frissítési sebesség a simább mozgásmegjelenítéshez, az 1800R-es optimális ívelés, és az élénk színekről kezeskedő sRGB szabvány 110%-os teljesítése. Ez az MSI teljes arzenálja ahhoz, hogy a pontozási listán előkelő helyet érjen el nemcsak játszás, hanem filmek vagy sorozatok nézése közben is. Itt az ideje, hogy frissítse hardverét az élethűbb játék- és képélmény kiélvezéséhez.

MSI Optix G27C2 monitor legfőbb jellemzői

  • Szakadozás és elmosódás nélküli kép (AMD FreeSync, akár 144 Hz és 1 ms reakcióidő)
  • Legmegfelelőbb ívelés az emberi szem számára (1800R)
  • Kiváló színek széles látószögből (IPS 110 % sRGB, 85 % NTSC)
  • Nem okoz túlzott fáradtságot (villogás nélküli, kevesebb kék fény)
  • Beépített FPS célkereszt és optimalizálás az MSI Gaming Desktopon keresztül 7 üzemmóddal

Ideális 1800R ívelés

Az Optix G27C2 monitor 1800R ívelésű panelt használ. Ez az ívelés a 4000R vagy 3000R típusokkal szemben sokkal komfortosabb a tevékenységek széles körében. Nincs probléma munka vagy szörfözés közben, de játszás és filmnézés közben teljesen el fogja ragadtatni a nagy felület élvezete. Merüljön bele minden kalandba, és fedezze fel a vizuális élmények új szintjét.

VA képernyő csúcsformában

A csúcsminőségű megjelenítésről a VA képernyő gondoskodik valós színárnyalatokkal, beleértve a színtelítettséget, így teljes mértékben kiélvezheti a környezetet, amelyet az alkotók készítettek az Önök számára. A képminőséget az extra nagy 3000 : 1 (tipikus) kontrasztarány, és a már említett sRGB színspektrum 110%-os lefedése fejezi ki. Nem számít, honnan nézi a képet. A VA technológia korlátlan látószöget biztosít. Semmi sem akadályozza meg a számítógép grafikus teljesítményének teljes mértékű kihasználását.

 

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" MSI Optix G27C2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" MSI Optix G27C2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" MSI Optix G27C2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" MSI Optix G27C2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" MSI Optix G27C2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ