Rapture Rapture

27" NEC MultiSync EA274WMi fekete

Termékkatalógus
27" NEC MultiSync EA274WMi fekete
5 2 értékelés
LCD monitor IPS, LED-es háttérvilágítás, 1000: 1, 350cd / m2, 6 ms, 2560x1440, DVI, HDMI, DisplayPort, D-Sub, USB hub, hangszóró, TCO 6.0
Kód:  WN320b1 Termékszám:  60003493 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" NEC MultiSync EA274WMi fekete

Kiváló minőségű nagyképernyős MultiSync EA274WMi márka NEC kapják képminőséget, sokoldalúságot és speciális funkciók a kényelmes és környezetbarát felhasználása. Úgy tervezték, az igényes felhasználók vár semmit, de a legjobb mind az otthoni és vállalati környezetben. Hagyja magát kényeztetni a legjobb minőségben!

Egy másik előnye ennek a készülék egy rugalmas állványt állítsuk tökéletesen. Ezzel lesz beépülő magasságállítás a tartományban 130 mm széles forgási tengely körül, vagy dönthető. Ezután pivot funkció lehetővé teszi a használatát a kijelző magassága, mint például az olvasás hosszú szövegeket. Attól függetlenül, hogy bármilyen helyzetben a képernyőn, a kép mindig tökéletes, hiszen a fényerőt automatikusan és pontosan alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz. Ennek hiányában környezeti fényérzékelő, akkor a kijelző kikapcsol, energiatakarékosság fogyasztott és monitor nélküled feleslegesen futni.

A tényleges kijelző felbontása 2560 x 1440 pontot, így kap nagyjából minden részletét. A modern technológia garantálja IPS széles látószöget biztosít. A központ rendelkezik egy beépített sztereó hangszórók, bár a határ nagyon vékony, és lehetővé teszi a használatát több LCD-oldalán. Csemegék általában fogyaszt 44 watt, de ECO üzemmódban fogyaszt egy nagyon tiszteletreméltó 35 watt.Köszönhetően annak tulajdonságait biztosítja hitelesített TCO 6.0.

Összeköt berendezés is egy nagy szint - videojel révén lehetséges DVI, HDMI vagy VGA. Vannak szakmai DisplayPort.Plusz, kapsz könnyen hozzáférhető USB csatlakozók, köszönhetően a beépített USB hub. Kompatibilitás VESA (100 x 100) lehetővé teszi, hogy bármilyen egyszerű szerelés a falra.

Za zmínku stojí také DICOM szimuláció pro přímé přehledové radiologické aplikace a bezplatné stažení programu NaViSet Administrator 2 pro správu vícenásobného zobrazení z centralizovaného umístění.


Fő előnyei monitor:

  • nagy felbontású
  • matt
  • Környezeti fényérzékelő
  • Human Sensor - kimutatja a személy előtt a monitor
  • Széles helymeghatározás
  • IPS
  • fenntarthatóság
  • DICOM szimuláció
  • Ingyenesen letölthető szoftver kezeléséhez több nézet

 

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" NEC MultiSync EA274WMi fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" NEC MultiSync EA274WMi černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" NEC MultiSync EA274WMi čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA274WMi schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA274WMi schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ