A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

27" NEC MultiSync EA275UHD, fehér

Termékkatalógus
27" NEC MultiSync EA275UHD, fehér
LCD monitor - IPS, LED, 16:9, 1000:1, 350cd/m2, 6ms, 4K Ultra HD 3840x2160, DVI, HDMI, DisplayPort, USB, hangszóró, VESA 100x100
199 620 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WN320b4 Termékszám:  60003867 Gyártó honlapja:
27" NEC MultiSync EA275UHD, fehér 199 620 Ft Felbontott raktáron

27" NEC MultiSync EA275UHD, fehér

27" NEC MultiSync EA275UHD, fehér egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A 4K felbontású NEC MultiSync EA275UHD monitor az ideális választás a nagy munkafelületet és nagy  pixelsűrűséget igénylő felhasználók számára. A  kompromisszumot nem ismerő Ultra HD felbontású monitor professzionális és otthoni használatra egyaránt kiválóan alkalmas. A multimédiás szórakozás, a fénykép- és videószerkesztés és egyéb grafikaintenzív  tevékenység páratlan eszköze.

Főbb jellemzők:

  • Kifinomult Ultra HD
  • IPS technológia
  • Sok pozicionálási lehetőség
  • Falra rögzíthető (VESA)
  • Beépített hangszórók

Első osztályú kijelző

IPS paneljének köszönhetően a monitor vertikálisan és horizontálisan is csaknem teljes, 178 fokos betekintési szöget és kiváló színvisszaadást biztosít. A kép mindig optimális, mivel a fényerő mindig igazodik az aktuális fényviszonyokhoz valamint a felhasználó jelenlétéhez. Ha nincs a közelben felhasználó, a kijelző automatikusan kikapcsol, amivel sok energiát takarít meg. Egy másik előnyös tulajdonság  az ECO mód, amelynek köszönhetően akár 56%-kal is csökkenhet az energiafogyasztás.

Mindig ideális pozíció

A monitor számos extrával rendelkezik: az érintésérzékeny képernyőn nyomógombokkal állíthatjuk be az OSD menüt, a PBP (Kép a képben) módot használhatjuk, ha egyszerre két bemenettel kell dolgoznunk, a ControlSync technológia segítségével pedig akár 6 monitort is összekapcsolhatunk. Egyszerű egyetlen monitorról  elvégezni az összes többi beállítását. A monitort rendkívüli hajlékonyság jellemzi: talpa 13 cm-rel  magasabbra is állítható, valamint portré módba is állítható. Így mindig optimális helyzetbe állíthatjuk. Más eszközökkel való könnyű összekapcsolását a DisplayPort, a HDMI és a DVI-D bemenet garantálja.

Paraméterek

Összehasonlít
Egyéb funkciók
Jelenlét érzékelő Kész!
Szín
Fehér Kész!
Általános fogyasztás
49 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,37 W Kész!

Kijelző

Tulajdonságok és funkciók

Egyéb funkciók
Jelenlét érzékelő Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
49 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,37 W Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" NEC MultiSync EA275UHD, fehér
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ