AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

27'' NEC MultiSync EA275WMi Fehér

Termékkatalógus
27'' NEC MultiSync EA275WMi Fehér
LCD monitor - AH-IPS, LED-es háttérvilágítás, 1000:1 kontraszt arány, 350cd/m2 fényerő, 6 ms válaszidő, 2560x1440 felbontás, DVI, HDMI, DisplayPort bemenetek, USB hub, hangszóró, matt kijelző, 16:9-es képarány, 0.23mm pixel távolság, Láthatóság: 178° függőlegesen, 178° vízszintesen, 16,8 millió megjeleníthető szín, TCO 6.0, RoHS tanúsítvány, dönthető, magasság-állítás, vékony keret
Kód:  WN320b2d Termékszám:  60003814 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27'' NEC MultiSync EA275WMi Fehér

A NEC első osztályú, nagy méretű kijelzője, kiváló minőségű IPS panellal kényelmes, de környezetbarát is egyben. Széles körű használatra tervezték elsősorban irodákban és kórházakban, de sokat igénylő otthonokba is tökéletes, ha multimédiával dolgozol, így ki tudod használni a teljes felszereltségét. A kijelzőt tökéletesen szemmagasságba lehet hozni. A kép mindig tökéletes, mivel a fényerő alkalmazkodik a környezet megvilágításához. Egy szenzor automatikusan lezárja a monitort, így spórolva neked energiát. 

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium képminőség az igazi ínyenceknek
  • Gazdaságos üzemeltetés - 35 W Eco módban
  • QHD felbontás 2560 x 1440 pont
  • Beépített hangszóró, USB 3.0 
  • Tökéletes elhelyezési lehetőség, elforgatható 90 ° -kal
  • Képszimuláció DICOM minőségben (egészségügyi ellátásban történő alkalmazáskor)

Csúcsminőségű kijelző igényes felhasználóknak

A kijelző felbontása 2560 × 1440, 16:9 szélességi formátumban. Ez biztosan kedvedre való lesz, ha sok időt töltesz a géped előtt, akár játszva, akár multimédiás elemekkel dolgozva. Az LCD  képvisszaadása kimagasló, mivel ennek érdekében számtalan funkcióval van ellátva.  Videójel csatlakoztatása DVI, HDMI, vagy professzionális DisplayPort révén lehetséges. A beépített USB csatlakozóknak köszönhetően az USB 3.0-át is használhatod. 

Hosszú, megbízható működés

A vékony keret lehetővé teszi több képernyő egymás melletti használatát. A monitorban beépített sztereó hangszórók találhatóak. Az eszköz állványa rugalmas, így a magasságot 130 mm-el lehet módosítani, de dönteni, valamint forgatni is lehetséges. Fogyasztása átlagosan 47W, de ECO módban ez lecsökkenhet akár 35W-ig, ezzel kiérdemelve a TCO 6.0 minősítést. 

 

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Felszerelés
Jelenlét érzékelő Kész!
Szín
Fehér Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés
Jelenlét érzékelő Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27'' NEC MultiSync EA275WMi Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" NEC MultiSync EA275WMi bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" NEC MultiSync EA275WMi biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA275WMi Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA275WMi Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ