AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

27" NEC MultiSync PA272W-SV2 fekete

Termékkatalógus
27" NEC MultiSync PA272W-SV2 fekete
LCD monitor - AH-IPS, LED, 2560×1440, 16:9, 1000:1, 340cd/m2, 6 ms, HDMI, DVI, Display port, mini DisplayPort, VESA
Kód:  WN321c Termékszám:  60003949 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" NEC MultiSync PA272W-SV2 fekete

A professzionális 10 bites AH-IPS GB-R LED referencia monitor nagy megbízhatóságú, kiváló képminőséget és rendkívül pontos színvisszaadást biztosít. A NEC PA272W-SV2 folyamatos, 24/7 használatot és hibamentes intenzív megjelenítést tesz lehetővé. A SpectraView II applikációs szoftver kompatibilis a beépített SpectraView Engine-nel, amely javítja a teljesítményt. Egy opcionális külső szenzor biztosítja a kitűnő hardver-kalibrációt a természetes színekhez. A fénymérővel és szénlábnyom-mérővel a monitor a professzionális, környezetbarát produktivitást támogatja, és minimalizálja a környezeti terhelést.

Legfontosabb jellemzői

  • Professzionális 27 "kijelző
  • Csúcskategóriás 10 bites AH-IPS technológia
  • Ideális 2560×1440 felbontás
  • Széleskörű beállítási lehetőségek
  • Állítható állvány

Kiváló képminőség

A NEC MultiSync PA272W-SV2 teljes színirányítást tesz lehetővé a következőknek köszönhetően: 10 bites IPS, digitális egyenletesség-vezérlés, 14 bites hardware-es LUT, SpectraView Engine teljesítményszabályozó, SpectraView II kalibrálás-vezérlés. A 3D LUT színemulációnak és a PiP-nek köszönhetően különböző megvilágítási feltételeket szimulálhatsz különböző papírszínekkel. A monitor ráadásként automatikus fényerő és kontraszt-korrekcióval is rendelkezik.

Magasabb hatékonyság

A több eszköz egyidejű támogatásának, valamint az USB elosztónak köszönhetően hatékonyan dolgozhatsz több eszközzel. Egyszerűen válthatsz a különböző csatlakoztatott gépek között, úgy, hogy megmarad a kép, valamint a kezelő-perifériák teljes funkcionalitása.

Egyéb professzionális tulajdonságok

Az eszköz értékét tovább növelő extra funkciók közé tartozik a PiP/PbP (kép a képben). Nem hiányzik a GB-R LED Backlight  vagy a GammaComp sem (keresőtábla 14bites és 16 bites feldolgozáshoz).

 

 

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" NEC MultiSync PA272W-SV2 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" NEC MultiSync PA272W-SV2 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" NEC MultiSync PA272W-SV2 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync PA272W-SV2, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync PA272W-SV2, schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ