Rapture Rapture

27" OMEN by HP

Termékkatalógus
27" OMEN by HP
4,5 2 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, kontraszt: 1000:1 (Z4D33AA)
Kód:  HPBM2007x Termékszám:  Z4D33AA#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" OMEN by HP

Út a győzelemhez

A HP Omen gamer monitor a legerősebb fegyvereddé válik az őrült játékmenetek alatt. A 27 hüvelykes, gyönyörű képalkotó felület, a matt tükröződésmentes kijelző – melynek köszönhetően jobban koncentrálhatsz - és különösen a 165 Hz-es képfrissítési frekvencia valamint a 1,8 ms-os válaszidő jelenti az igazi támogatást az akciódús csaták alatt.


Az Omen by HP 27 monitor legfontosabb jellemzői

  • 27 "TN panel
  • QHD felbontás (2560 × 1440 px)
  • Alacsony válaszidő: 1,8 ms
  • Frissítési frekvencia: 165 Hz
  • Tükröződésmentes felület
  • 1 × HDMI, 1 × DisplayPort, 3 × USB 3.1
  • NVIDIA G-Sync
  • Kékfény-szűrő
  • Állítható magasság
  • Dönthetőség: -5 és + 23 ° között
  • Fejhallgató csatlakozó
  • Megvilágított állvány 

TN panel Full HD felbontással

Az Omen nagyméretű QHD felbontású, szélesvásznú TN monitor nagyszerű látványt és minden részletében tökéletesen éles képet kínál az 16,7 millió szín megjelenítésévelA magas, 10.000.000: 1 dinamikus kontrasztaránynak köszönhetően a kijelző mélyebb feketét, ragyogóbb fehéret és élénkebb színmegjelenítést biztosít.


Minden részletében éles kép

A HP Omen magas, 165 Hz-es frissítési frekvenciával büszkélkedhet, ami kétszerese a hagyományos monitorokénak. Ennek köszönhetően zökkenőmentes játékot, élesebb képmegjelenítését és tisztább részleteket élvezhetsz. A gyors tempójú akciókat is kristálytiszta minőségben adja vissza, így lehetőséged van a gyors és pontos reakcióra.


Folyamatos lejátszás akadozás nélkül

Az NVIDIA G-Sync technológia minimális késleltetéssel szinkronizálja a monitor frissítési gyakoriságát a grafikus kártyával, így tökéletesen sima, akadozásmentes, elmosódás nélküli képmegjelenítést biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal reagálj a képernyőn megjelenő eseményekre, és a játék során jelentős előnyre tegyél szert az ellenfeleiddel szemben.


Modern kapcsolat

A kijelző a számítógéphez vagy egyéb multimédiás eszközökhöz való csatlakoztatásához DisplayPort és két HDMI port áll rendelkezésre, mely kiváló minőségben reprodukálja a nagy felbontású tartalmakat. A három USB-csatlakozó mellett minden olyan kapcsolódási lehetőséggel rendelkezik, amely a modern lejátszók, konzolok, fényképezőgépek és egyéb eszközök csatlakoztatásához szükséges.  HDMI, DisplayPort és USB kábel mellékelve.

Paraméterek

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Panel
TN Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
TN Kész!
Képfrissítési gyakoriság
165 Hz Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!
Maximális fényerő
350 cd/m2 Kész!
Natív kontraszt
1000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort Kész!
Grafikus interfész szabványok
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
USB
3 × Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
61,36 cm Kész!
Magasság
53,36 cm Kész!
Mélység
27,25 cm Kész!
Tömeg
6,48 kg Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
HDMI, DisplayPort, USB Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" OMEN by HP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" OMEN by HP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" OMEN by HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" OMEN by HP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" OMEN by HP.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ