A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

27 "Philips 272G5DJEB

Termékkatalógus
27 "Philips 272G5DJEB
4,8 6 értékelés
LCD monitor TN W-LED, 1920x1080, SmartImage, 300cd / m2, 1 ms-os GTG, 1000: 1 kontraszt, HDMI, DisplayPort 1.2, VGA, 4x USB 3.0, Energy Star 6.0, EPEAT Silver
Kód:  WC120a5c Termékszám:  272G5DJEB/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27 "Philips 272G5DJEB

Ez az egyedülálló kijelző lehetővé teszi, hogy ásni a világ szerencsejáték és filmeket a teljes. Különleges frissítési frekvenciája 144 Hz kapsz csak a fontos hiányzó képek a képernyőn, amely bemutatja a mozgását ellenség olyan simán, hogy könnyű összpontosítani. Egy másik előny az állvány, amely nem dönthető, hanem forgatni, hogy az oldalán, vagy megváltoztatni a magassága 150 mm. A kijelző lesz tökéletes játék partnere.
 

Beépített cselekvési

A kijelző kifejezetten a játékosok számára. A "FPS" (first-person shooter) javítja a sötét témák játékok, így jobb, ha megpillant a rejtett tárgyakat a sötét területeket. A "Race" állítsa be a kijelző révén gyorsabb reakcióidőt, a magas szín és más képet módosításokat. Az "RTS" (Real-Time Strategy) kínál egy speciális módja SmartFrame kiemelni bizonyos területeken, és állítsa be a méretet és a kép.

Különleges kontroller játékprofilt

SmartKeypad kifejezetten vezető, hogy csatlakozni tud a játék jelenik meg. Ez lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a presetek játék, 2 gyors gomb. Így tároljuk, és aktiválja a két saját testreszabott beállításokat lejátszására vagy egyéb célra. Opcionális funkciógombok felfelé és lefelé most lehetővé teszi, hogy könnyedén navigálhat az OSD menün keresztül és a beállításokat.
 

Továbbítja a képeket, és még mindig képes tölteni

A monitor is van egy 4 portos USB 3.0 hub, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a perifériákat közvetlenül a monitor. Bármi legyen is a notebook, asztali PC vagy konzol kell szerelni egy VGA csatlakozó, DVI, HDMI vagy DisplayPort, ez a monitor nem lesz probléma a kapcsolatot. Mobile MHL felület segítségével könnyen csatlakoztathatja a mobil eszközök támogatják ezt a technológiát. Nem csak, hogy élvezheti a mobil játékok, képek, filmek vagy más alkalmazásokat a nagy képernyőn - és szintén tölteni a mobil eszköz, így soha nem lemerült akkumulátor alatt futó játék.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
24,6 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
24,6 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27 "Philips 272G5DJEB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Philips 272G5DJEB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Philips 272G5DJEB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Philips 272G5DJEB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Philips 272G5DJEB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ