Shop roku Akvizice ApF HU

27" Philips 276E7QDSW

Termékkatalógus
27" Philips 276E7QDSW
5 2 értékelés
LCD monitor Full HD 1920 × 1080, PLS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, HDMI, DVI-D, D-SUB (VGA), Flicker-Free, VESA, Repro, fehér
Kód:  WC120a74 Termékszám:  276E7QDSW/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Philips 276E7QDSW


le
Philips 276E7QDSW

Széles PLS LED monitor technológia

A PLS képernyők olyan továbbfejlesztett technológiát alkalmaznak, amely rendkívül széles, 178/178 fokos betekintési szöget nyújt.A normál TN panelekkel ellentétben a PLS képernyő kifejezetten éles képet és élénk színeket biztosít, tehát nem csak fotók, filmek megtekintéséhez vagy internetezéshez használhatja, hanem olyan professzionális alkalmazásokhoz is, amelyek esetében fontos a színhűség és az állandó fényerő.


Széles színpaletta

A színskála a monitor által megjelenített színek választéka. Ez a Philips monitor 82%-os NTSC színskála és 99%-os sRGB színtér lefedettséget biztosít.

le
Philips 276E7QDSW

SmartContrast a mélyfekete részletekért

A SmartContrast egy olyan Philips által kifejlesztett technológia, amely elemzi a megjelenített tartalmakat, automatikusan beállítja a színeket, és vezérli a háttérvilágítást a kontraszt dinamikus javításához a legjobb digitális álló- és mozgóképek megjelenítése érdekében, vagy játék közben a sötét színárnyalatok megjelenítésekor. Gazdaságos üzemmód választásakor beállítja a kontrasztot és finomhangolja a háttérvilágítást a mindennap használt irodai alkalmazások megfelelő megjelenítése és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében.


le
Kevesebb szem fáradtság köszönhetően villódzásmentes

Kevesbé fárasztja a szemet a Flicker-free technológiának köszönhetően

A LED háttér-világítású képernyők fényerő-szabályozásának módja miatt egyes felhasználók villódzást tapasztalnak a képernyőn, ami fárasztja a szemet. A Philips Flicker-free villódzásmentes technológia egy új megoldást alkalmaz a fényerő szabályozására, amellyel csökkenti a villódzást a kényelmesebb megtekintés érdekében.


EasySelect menüváltó gomb

A diszkréten elhelyezett EasySelect menüváltó gombbal gyorsan és egyszerűen módosíthatod a monitor beállításait a képernyőmenüben.

le
Philips 276E7QDSW

MHL technológia a mobiltartalmak nagy képernyőn való megjelenítéséhez

Az MHL egy mobil audio/video interfész a mobiltelefonok és egyéb hordozható készülékek közvetlen csatlakoztatásához nagy felbontású képernyőkhöz. Az opcionális MHL kábel lehetővé teszi az MHL-képes mobilkészülék csatlakoztatását a nagy Philips MHL kijelzőhöz, hogy a HD videóit teljes digitális hanggal élvezhesd. Ennek köszönhetően átélheted, hogy a nagy felbontású filmed hogyan kel életre a teljes digitális hangzás segítségével.


Legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül elegáns design
  • Részletes PLS kijelző technológia
  • Kisebb mértékű szemfáradtság a Flicker-free technológiának köszönhetően
  • SmartContrast a mélyfekete részletekért
  • 99% -os sRGB színtér
  • EasySelect gomb a könnyű kezelhetőségért

Paraméterek

Energiaosztály
B Kész!
Szín
Fehér Kész!
Általános fogyasztás
27 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
B Kész!
Általános fogyasztás
27 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Philips 276E7QDSW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Philips 276E7QDSW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Philips 276E7QDSW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Philips 276E7QDSW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Philips 276E7QDSW.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ