30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

27" Philips 277E6EDAD

Termékkatalógus
27" Philips 277E6EDAD
3,0 2 értékelés
LCD monitor Full HD 1920 × 1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 300cd / m2, 1000: 1, HDMI, D-SUB (VGA), DVI-D, VESA, Repro 2x 3W, fekete
Kód:  WC120a73 Termékszám:  277E6EDAD/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Philips 277E6EDAD

A Philips E sorozatának 27"-os 277E6EDAD modellje elegáns design-al, minőségi alkatrészekkel és speciális, szemkímélő technológiával büszkélkedhet. A hagyományos TN panelekkel ellentétben, az IPS-ADS panel rendkívül éles képeket és élénk színeket nyújt, így ideális képek nézegetésére, filmnézésre, vagy professzionális grafikus programokban való dolgozásra. Olyan fejlett technológiát használ, amely extra széles látószöget biztosít - a képernyőt bármilyen szögből nézve kiemelkedő képi élményben lesz részed a kép minőségének romlása nélkül.

Legfontosabb jellemzői

  • IPS-ADS panel
  • Továbbfejlesztett jelfeldolgozás
  • MHL támogatás
  • Érintőképernyős vezérlés
  • Full HD
  • Hangszórók

Egyszerűen optimalizálható beállítások

A Philips 277E6EDAD szélesképernyős Full HD felbontást kínál jelentősen továbbfeljesztett jelfeldolgozó képességgel a magasabb jelminőség és felbontás támogatása érdekében. Az eredmény a villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű kép. A SmartImage Lite egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, mely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, a tökéletes megjelenítés érdekében dinamikusan állítja a képek és videók kontrasztját, a színek telítettségét és az élességet.

SoftBlue - védi a szemet

Tudományosan bizonyított, hogy a LED monitorok által kibocsátott kék fény legalább annyira káros a szemnek, mint az UV sugarak, mivel az idő elteltével károsítja a szemet és a látást. Ezért a Philips bemutatja a SoftBlue LED technológiát, amely anélkül csökkenti a káros rövidhullámú kék fényt, hogy a kijelző színét vagy képét befolyásolná. A SoftBlue LED technológia a TÜV Rheinland nemzetközi tesztelő szervezet tanúsítványával rendelkezik a káros kék fény csökkentése érdekében.

Gyors és könnyű beállítás

A monitor finomhangolása egér segítségével könynedén elvégezhető. Ez a Philips következő generációs SmartControl Life 3D ikon alapú GUI monitorvezérlő szoftvernek köszönhető. További beállítások végezhetők a kiálló gombokat helyettesítő modern érintésvezérléssel, amelyek segítségével a felhasználó saját igényei szerint állíthatja be a monitort. A leggyengédebb érintést is érzékelő vezérlésnek köszönhetően a monitor a korszerűség érzetét nyújtja.

Használd ki az MHL-t

A monitor MHL  (Mobile High Definition Link) technológiával van felszerelve, amely lehető teszi mobiltelefonok és egyéb hordozható készülékek közvetlen csatlakoztatásához nagy felbontású képernyőkhöz. Így nagy képernyőn, teljes digitális hanggal élvezheted a videókat és a játékokat. Kközben töltheted is a mobilkészülékét, hogy az soha ne merüljön le használat közben.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Philips 277E6EDAD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Philips 277E6EDAD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Philips 277E6EDAD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Philips 277E6EDAD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Philips 277E6EDAD.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ