A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

27" Samsung S27E65UDS

Termékkatalógus
27" Samsung S27E65UDS
5 2 értékelés
LCD monitor - PLS LED, 300 cd / m3, 1000:1, 4 ms, 1920x1080, DVI, DisplayPort, USB hub, D-Sub, Pivot
Kód:  WH534j06a Termékszám:  LS27E65UDS/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Samsung S27E65UDS

Ezzel a nagyszerű LCD monitorral élvezze a tiszta és éles képeket nagy felbontásban. A technológiának köszönhetően, amely csökkenti a szemfáradást, képes lesz arra, hogy élvezze példátlan kényelmet a munkahelyen, filmnézés vagy játék közben. A továbbfejlesztett energiafogyasztás és a környezetbarát anyagfelhasználás spórol a pénztárcának és a természetnek is.  

Legfontosabb jellemzők

  • Full HD LCD monitor alkalmas dolgozni vagy film nézéshez
  • A hatalmas kijelző terület növeli a termelékenységet
  • Széles betekintési szög lehetővé teszi a tartalom több helyről nézését
  • Intelligens technológia csökkenti a fáradtságérzetet a szemén
  • Széleskörű állvány beállítás és dönthetőség
  • Alacsony energiafogyasztás barátságos a pénztárcának
  • Nulla energiafogyasztás kikapcsolt állapotban
  • Környezetbarát anyagokból készült

Nagyszerű képek, kényelem a szemnek

A vízszintes és függőleges látószög 178 °, amely lehetővé teszi a nagy vizuális élményt szinte bárhonnan. Ezt segíti a Full HD felbontás(192 x 1080) és a gyors válaszidő, amely 4 ms. Köszönhetően ennek a kép minig kristály tiszta, vibráció és elmosódás nélkül. Ugyanakkor nézés közben az Eye Saver Mode csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét, hogy ezzel csökkentse a szemfáradást, amíg a Villódzásmentes technológia csökkenti a képernyő villogását.

Minden irányban hajlékony

A HAS állvány rugalmasan állítható magasságú 130 mm tartományban. A képernyő dönthető legfeljebb 25 ° előre és 3 ° hátra, forgatható 45 fokban, amely előny ha többen nézik. A monitornak sokféle csatlakozási lehetősége van. A DSVI port, D-sub és Display Port valamint egy pár USB csatlakozó és az intelligens csatlakozó, amellyel direkt csatlakoztathat USB hangszórót az eszközhöz.

 

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
0,3 W Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
0,3 W Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Samsung S27E65UDS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Samsung S27E65UDS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Samsung S27E65UDS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Samsung S27E65UDS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Samsung S27E65UDS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ