Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

27" Samsung ViewFinity S80A

Termékkatalógus
27" Samsung ViewFinity S80A
5 2 értékelés
LCD monitor - 4K 3840 × 2160, IPS, 16:9 képarány ultrawide, 5 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WH605e1q2 Termékszám:  LS27A800NMPXEN Gyártó honlapja:
27" Samsung ViewFinity S80A 130 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

146 980 Ft
Szett megvásárlása
141 560 Ft
Szett megvásárlása
132 280 Ft
Szett megvásárlása
132 260 Ft
Szett megvásárlása
195 880 Ft
Szett megvásárlása

27" Samsung ViewFinity S80A


A Samsung S80A egy innovatív, kiváló minőségű kijelző

A Samsung S80A egy modern monitor 27"-es IPS kijelzővel és UHD felbontással. A Full HD felbontáshoz képest 4× nagyobb pixelsűrűség jellemzi, ennek köszönhetően nagyszerű, részletgazdag és éles képvilágot élvezhetsz. A játékok és a multimédia mellett a Samsung S80A monitor ideális bármilyen professzionális munkavégzéshez is.



Elengedhetetlen 4K felbontás

A Samsung S80A monitor 4K felbontásának köszönhető simább képe több előnyt tartogat számodra. A grafikusok nagyra értékelhetik a pontosabb grafikai beállítások illetve a nagyobb virtuális tér lehetőségét a különféle eszközök számára. Azonban a monitor másoknak is számos előnyt kínál nagy felbontásával a különböző tevékenységek során. Az Excel táblázatokban sokkal több cellát, a World szövegszerkesztőben pedig több oldalt tekinthetsz meg írás közben, utóbbinál számíthatsz még a részletesebb betűtípusra illetveasokkal kellemesebb olvasás élményére. Azonban nem feledkeztünk meg a kódolókról és programozókról sem, akiknek a kódok sorainak kényelmesebb elrendezése felfrissülést jelenthet a munka hatékonyságában.



IPS panel széles betekintési szöggel

A Samsung S80A monitor képének minősége átlag feletti, mivel a gyártó prémium IPS panelt alkalmazott. Ez azt jelenti, hogy nagyszerű megtekintési élmény vár rád bármilyen szögből, élénk és vibráló színárnyalatokkal a színek fakulása nélkül.




Egy milliárd szín a HDR10-zel

A Samsung S80A Téged is lenyűgöz a HDR10 által biztosított fantasztikus grafikájával. A széleskörű színárnyalatokkal a játék jelenetei még élénkebbnek hatnak majd. Élvezd a részletgazdag felbontást mély és élénk színekkel a bármilyen helyzetben páratlan láthatóságért.



A Samsung S80 kíméli a szemedet

Sem a munkavégzés, sem pedig a játék nem okozhat problémát éjjel. A Samsung S80A monitor védi a szemeidet a kékfénytől, amelyet minimálisra csökkentett. A Flicker Free technológiával kiküszöböli a képernyő bosszantó és fárasztó villódzását, így a szemed szükségtelen megerőltetése nélkül koncentrálhatsz a feladataidra.



Fém állvány nagyszerű kivitelben

Állítsd be a Samsung S80A monitor helyzetét az optimális kényelem eléréséhez. A keret nélküli formatervezése, a VESA kompatibilitása illetve a különféle döntés, forgatás és billentés opciókkal lehetővé teszi az elhelyezést bármilyen környezetben. A karcsú fém állványának és a kis mélységének hála még kevesebb helyet foglal el az íróasztalon, így gondoskodik a rendezett és tiszta felületről a munkavégzéshez.


Hozzájárul a fenntartható jövőhöz

A technológiai újítások mellett a Samsung már régóta fordít nagy figyelmet a környezettudatosságra nemcsak a gyártás folyamata során. Pontosan ezért az S80A monitor olyan csomagolásban érkezik, amely praktikus lehet az irodai kellékek számára is. Továbbá a monitor Eco Saving Plus üzemmódot alkalmaz, ez akár 10%-os energiamegtakarítást jelenthet.

Automatikus forrásváltás

Az Automatikus forrásváltás funkcióval a monitor felismeri az újonnan csatlakoztatott eszközöket és megjeleníti a megfelelő jelet. Ezáltal többé már nem szükséges a megfelelő menüpont keresése. A Samsung S80A monitor támogatja a DisplayPort 1.2 és a HDMI 2.0. csatlakozáson keresztül érkező képet.


Paraméterek

Összehasonlít
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort Kész!
Csatlakozás típusa
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 2.0, USB 3.2 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
USB
4 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, HDR, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
61,6 cm Kész!
Magasság
55,2 cm Kész!
Mélység
19,7 cm Kész!
Tömeg
6,4 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
HDMI, USB Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
28 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
G Kész!
Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
34 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály HDR esetén
G Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Samsung ViewFinity S80A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Samsung ViewFinity S80A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Samsung ViewFinity S80A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Samsung ViewFinity S80A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Samsung ViewFinity S80A.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ