AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

27" ViewSonic VX2776SMHD, fekete-ezüst

Termékkatalógus
27" ViewSonic VX2776SMHD, fekete-ezüst

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ViewSonic VX2776SMHD, fekete-ezüst

Ez a  csúcsminőségű monitor minden alkalomra számos kivételes tulajdonsággal rendelkezik. Csak szuperlativuszokban tudunk róla nyilatkozni. Először is, egy igazán fényűző és vékony dizájn teszi vonzóvá, a visszafogott és elegáns képernyő pedig minden asztal díszévé válik. Tökéletesen illeszkedik modern bútorokkal berendezett lakásokba és irodákba is. Paraméterei mindenféle felhasználáshoz alkalmassá teszik. Ideális munkához vagy  hosszú órákon át tartó internetböngészéshez, a játékosok is lelkesen használhatják , ráadáásul még filmnézés közben is csodálatos színeket biztosít.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyedülállóan elegáns design
  • Keskeny keret, vékony kijelző
  • Védi és kíméli a szemet
  • Terjedelmes képernyő felület
  • Erőteljes hangszórók, tiszta hangzás
  • Ideális képbeállítási módok a tényleges használat szerint
  • Optimális csatlakoztatási lehetőségek PC-hez
  • Széles betekintési szög

Minden szempontból igazán kényelmes

A képernyő legfeljebb 7 milliméteres mélységével és nagyon vékony keretével,  a szoba és az asztal valóban elegáns dekorációjává válik. Az esztétikai tulajdonságok mellett nagy hangsúlyt fektettek a  kényelmes munkavégzésre is. A monitor széles látószöge, ami  enyhíti a szemet károsító számítógépes kép negatív hatásait, nem megy a valódi színvisszaadás,  a finom felbontás vagy a technológia rovására.  Nagyon praktikus a "speciális mód választás" , amit  annak függvényében tudsz beállítani,  hogy milyen célra használod éppen a monitort.

 Különösen elegáns megjelenése mellett elegendő PC csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik, valamint egy pár erős hangszóróból hallgathatod a kristálytiszta hangokat.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ViewSonic VX2776SMHD, fekete-ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ViewSonic VX2776SMHD černo-stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ViewSonic VX2776SMHD čierno-strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Viewsonic VX2776SMHD schwarz-silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Viewsonic VX2776SMHD schwarz-silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ