Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" ViewSonic VX2778SMHD fekete-ezüst

Termékkatalógus
27" ViewSonic VX2778SMHD fekete-ezüst
5 1 értékelés
LCD monitor - IPS, 16:9 képarány, 1000:1 kontrasztarány, 350cd/m2 fényerő, 5ms válaszidő, QHD 2560x1440 felbontás, VGA, HDMI, DisplayPort, mini DP, fejhallgató kimenet, 2x 2W hangszóró, VESA 100x100
Kód:  WV255k8 Termékszám:  VX2778SMHD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ViewSonic VX2778SMHD fekete-ezüst

Ez a legutolsó részletig kifinomult monitor készen áll arra, hogy a szenvedélyes játékosok remek társa legyen. Paraméterei tökéletesenk a profik számára, és azoknak is, akik kompromisszumok nélküli tökéletes képminőségre vágynak. A részletgazdag WHQD felbontás élesebb és részletesebb képet biztosít, mint más, hasonló méretű monitor. A monitor egyediségét fokozza szép és elegáns megjelenése.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Rászletgazdag kép a WQHD felbontásnak köszönhetően
  • Luxus megjelenés vékony keretben
  • Széles betekintési szög
  • Védi és kíméli a szemet
  • Játékmegjelenítési módok
  • A megjelenített tartalom típusához igazítható beállítások
  • Egy pár praktikus hangszóró
  • Optimális csatlakoztatási lehetőségek

Képbeállítás minden feladathoz

A márka termékskálájába tartozó monitorok megoldásai maximalisan kitűnő képmegjelenítéssel dolgoznak. A széles betekintési szög színveszteség nélkül jeleníti meg a képet, és a továbbfejlesztett kijelzőn élvezheted a telt és lenyűgöző színeket. A számítógép képének szemre gyakorolt káros hatásainak visszaszorítására modern technológiát alkalmaz. A játékosokat különleges gamer beállítás várja. Ezen az elven különféle beállítások közül választhatsz, akár filmet nézel, akár hosszabb szöveg elolvasásához szeretnéd megtalálni a tökéletes beállítást.

Tiszta elegancia

A monitor erős kerete nagyban hozzájárul a képvisszaadás élményéhez. Különösen elegáns megjelenése mellett elegendő PC csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik, valamint egy pár erős hangszóróból hallgathatod a kristálytiszta hangokat.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ViewSonic VX2778SMHD fekete-ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ViewSonic VX2778SMHD černo-stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ViewSonic VX2778SMHD čierno-strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ViewSonic VX2778SMHD schwarz-silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ViewSonic VX2778SMHD schwarz-silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ