Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

27" ASUS VZ27VQ

Termékkatalógus
27" ASUS VZ27VQ
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró,
Kód:  WA043v4 Termékszám:  90LM03E0-B01170 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VZ27VQ

Az ASUS VZ27AQ monitor már első látásra is lenyűgöző látványt nyújt ultra vékony alakjával, keskeny keretével, kerek talpazatával és nemes, aranyozott felületével. Az ívelt, 27" Full HD képernyő elvarázsolja Önt, teljes mértékben élvezheti a nagyszerű színeket és a kitűnő látószöget, amit a VA panel technológia garantál. A LED háttérvilágításnak köszönhetően az ASUS VZ27VQ kimagaslóan magas, 3000:1 dinamikus kontrasztaránnyal rendelkezik, amely kiemeli az éjsötét feketét és a ragyogó fehéret, hűen visszatükrözve az összes színárnyalatot.

Az ASUS VZ27VQ monitor főbb jellemzői

  • Gyönyörű és ultra vékony kivitelezés (8,6 mm-es a legvékonyabb ponton)
  • VA panel a kiváló színhűségért és a látószögekért
  • Magával ragadó 1800R ívű kijelző
  • Kimagaslóan magas dinamikus kontrasztarány: 100,000,000: 1
  • A keret nélküli kialakítás különösen alkalmas a több képernyős használatra
  • A káros kék fényt és a képernyő villódzását minimalizáló technológiák
  • VGA, HDMI és DisplayPort + beépített hangszórók

Az ASUS VZ27AQ monitor praktikus funkciói

Az ASUS az exkluzív QuickFit funkcióját is beépítette az ASUS VP279Q modellbe, amely lehetővé teszi a dokumentumok, fotók és raszter felülettípusok valós méretének megjelenítését a munkaablakok felett.. Az ASUS VividPixel technológia hangsúlyozza a képek és videók körvonalait, miközben csökkenti a zajsávok számát. Az eredmény kristálytiszta, részletes kép. A készüléken megtalálhatóak a SPLENDID Video csúcskategóriás funkciói, amelyek 8 móddal segítik a képernyő hangolását, valamint sok egyéb, amelyek segítségével az ASUS VZ27AQ monitor minőségi képmegjelenítést és kényelmes használatot biztosít.

Szemkímélő monitor

Az ASUS VZ27AQ monitor ASUS Eye Care szemvédő technológiát alkalmaz. Ezen belül megtalálható a Blue Light Filter technológia, amely kiszűri a szemfáradtságért felelős káros kék fény kibocsátás, továbbá a Flicker-free technológia, amely a képernyő villódzásának mértékét minimalizálja, így a legtöbb szemkárosodást okozó jelenség is megszűnik. Ezeknek a technológiáknak köszönhetően az ASUS VZ27AQ monitoron való több órás munka vagy játék után sem lesz szeme fáradt.

Az ASUS VZ27AQ monitor PC-khez és konzolokhoz való csatlakoztatása

A széleskörű csatlakoztatás érdekében az ASUS VZ27AQ monitor a hagyományos VGA csatlakozó mellett HDMI és dinamikus frekvencia-váltást biztosító adaptív szinkronizációval rendelkező DisplayPort-tal is el lett látva, amely zökkenőmentes kapcsolódást biztosít. A HDMI-n vagy a 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül küldött zenéket az ASUS VZ27AQ monitorba épített hangszórón keresztül is meghallgathatod.

Paraméterek

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Konstrukció
Ívelt Kész!
Panel
VA Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Ívelt Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
VA Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
5 ms Kész!
Maximális fényerő
250 cd/m2 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész szabványok
HDMI 1.4 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Kék fény szűrő, Flicker-free Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
61,29 cm Kész!
Magasság
44,17 cm Kész!
Mélység
21,01 cm Kész!
Tömeg
4,3 kg Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS VZ27VQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS VZ27VQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS VZ27VQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS VZ27VQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS VZ27VQ.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ