A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

28" ASUS MG28UQ Gaming

Termékkatalógus
28" ASUS MG28UQ Gaming
4,7 3 értékelés
LCD monitor - 4K Ultra HD 3840 × 2160, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, FreeSync, 10bit színmélység, 330cd/m2 fényerő, HDMI 2.0, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
Kód:  WA045p Termékszám:  90LM027C-B01170 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

28" ASUS MG28UQ Gaming

Az Asus MG28UQ ötvözi az exkluzív gamer funkciókat az extrém 4K Ultra HD felbontással. Ennek köszönhetően hatalmas lépéselőnyre tehetsz szert a konkurenciával szemben, hiszen 4x részletesebben tárul eléd a virtuális világ, amit különösképpen az RTS és RPG játékoknál fogsz értékelni. Az 1 ms válaszidő gondoskodik arról, hogy még a gyors és dinamikus akciók során is tökéletes élességgel észlelhess minden apró mozdulatot. Szinte mindenféle eszközhöz hozzácsatlakoztatható a HDMI 2.0, a DisplayPort 1.2 vagy a HDMI 1.4 által. Rendelkezésre állnak a beépített sztereó hangszórók is, a fejhallgató bemenet, illetve a dupla USB 3.0 port, amihez még a nagyobb igényű perifériák is csatlakoztathatók. Mindezt körbefogja a tökéletesen kialakított design a vékony kerettel és a 150 mm tartományban (416~566 mm) állítható, horizontálisan forgatható (+60°/-60°), dönthető (+20°/-5°) és 90°-ban vertikálisan elforgatható (Pivot) állványal. Az új játékélmények útjában mostantól nem lesz semmiféle akadály!

Legfontosabb jellemzők

  • 4K Ultra HD felbontás, ami 4x részletgazdagabb, mint a Full HD
  • tökéletes játékra - 1 ms válaszidő, és AMD FreeSync támogatás
  • 10 bites színmélység (kijelző 1,07 milliárd színben)
  • exkluzív design teljesen állítható állvánnyal
  • HDMI 2.0, DisplayPort és 2x HDMI 1.4 a zökkenőmentes csatlakoztatásért
  • beépített Crosshair, időzítő és FPS számláló
  • funkció több egymás melletti monitor pontos összehangolására
  • Flicker-Free technológia a villódzásmentességért
  • Asus Ultra-Low Blue Light a kék fény minimalizálására

Tökéletes perifériák minden gamer számára

A Monitor 4K Ultra HD felbontáson dolgozik, ami 300%-kal több, mint amennyit a Full HD kínálni képes, így határozott lépéselőnyben leszel a konkurenciával szemben. A 157 ppi pixelsűrűség által igazi fotorealisztikus élményben lesz részed. A szöveg éles és könnyen olvasható.

Exkluzív gamer funkciók

A GamePlus rendszer a Crosshair számos funkciójával, illetve időzítővel és FPS számlálóval is rendelkezik. Négyféle Crosshair mód közül válaszhatod ki épp azt, amelyik az adott játékhoz a legmegfelelőbb. Az időzító pedig biztosítja a tökéletes áttekintést a játék fontos időben mérhető értékeiről, az FPS számláló pedig tudatja a képkockák számát.

Intelligens GameVisual technológia

Rendelkezésedre áll 6 db preset mindenféle játékszituációra, illetve még számos más funkció is, amelyeket a dedikált gombnak köszönhetően egyszerűen váltogathatsz. Választhatod például az FPS üzemmódot (a sötét jelenetek világossabbá tétele), az RTS/RPG-t (világosabb kép), vagy akár az autós játékok, filmezés, fotók és videók nézése, sRGB (grafika) üzemmódokat is.

Ultra-Low Blue Light

Az Ultra-Low Blue Light technológia hatékonyan csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét, növeli a kényelmet és csökkenti a szem fáradtságát. Az OSD-nek hála 4 db szűrő közül válogathatsz a megjelenített tartalom függvényében.

Paraméterek

Energiaosztály
B Kész!
Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
28" (71,12 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 px Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
28" (71,12 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 px Kész!

Kijelző

Panel
TN Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!
Maximális fényerő
330 cd/m2 Kész!
Színmélység
10 bit Kész!
Kontraszt
1000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képarány
16:9 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, HDMI 1.4, HDMI 2.0 Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
Funkciók
Hangszórók, Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
66 cm Kész!
Magasság
41,6 cm Kész!
Mélység
23,3 cm Kész!
Tömeg
8 kg Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
B Kész!
Általános fogyasztás
62,9 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 28" ASUS MG28UQ Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 28" ASUS MG28UQ Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 28" ASUS MG28UQ Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 28" ASUS MG28UQ Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 28" ASUS MG28UQ Gaming.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ