A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

28 "Lenovo ThinkVision 4K Intelligens képernyő

Termékkatalógus
28 "Lenovo ThinkVision 4K Intelligens képernyő
LCD monitor érintőképernyő, 1000: 1, 300cd / m2, 5ms, 3840x2160 4K2K, 3x HDMI, DisplayPort, USB 3.0, NVIDIA Tegra K1, 2 GB RAM DDR3L, e-MMC 32GB Wi-Fi, Bluetooth, FHD webkamera, hangszóró, Android 4.4
Kód:  WM232e6t Termékszám:  60B6GAT1EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

28 "Lenovo ThinkVision 4K Intelligens képernyő Megszűnt

28 "Lenovo ThinkVision 4K Intelligens képernyő

ThinkVision Intelligens képernyő testet legújabb trendek terén LCD panelek komoly munka és jó szórakozást. Mindkét tudja kezelni samostně. Munka, filmeket nézni és élvezni játék gödrök miatt rendkívül nagy felbontása 4K és az alacsony válaszadási arány. 28 "terület magával ragadó és szintén alkalmas dolgozó több ablak vagy alkalmazás egyidejű. 14 bites feldolgozást egy sor több mint 1 milliárd szín, így grafikusan is kielégítik a legigényesebb felhasználók számára.
 

Kényelmes munka, több szórakozás


Ez volt szokva, hogy megérintse a szívében, a híres Android operációs környezet önmagában vagy Android? Intelligens képernyő van egy 10 pontból álló ujj működés a termelékenység növelése, valamint egy teljesen új utat nyit a Android alkalmazásokat a nagy képernyőn. A processzor platform NVIDIA Tegra T50X egy 4jádry és 2 GB RAM-mal DDR3L kiváló teljesítmény streaming szórakozás, a munka több Windows és játék a videojáték-konzolok szinten. A 32 GB-os tárhely elegendő hely a szoftver és a személyes adatok.
 

Felszerelés nélkül engedmények


Persze, hogy nem adja fel a környezetet, asztali vagy laptop. Monitor borító 3 HDMI (1.4) bemenet és egy DisplayPort, amire szüksége van, és ma is szolgálják még a 4K kijelző a legújabb játékkonzolok és más jövőbeni eszközök. Ezekre a célokra a hiányzó hangszórók 2x 5W Monitor kielégítik a mező elhelyezése. Ahhoz, hogy teljes mértékben élvezheti a gombot és a kijelző állva, akkor mozdulhat felfelé 90 fokkal, így teljesen LCD kérték. Gyors csatlakoztatását intézkedik USB hub egy állandóan működő port a töltéshez.

További információk:

Beépített Platform:
Processzor: NVIDIA Tegra T50X (Quad Core) 2GHz
Memória: RAM: 2 GB DDR3L
Tárolás: eMMC: 32 gigabájt
Kommunikáció: WiFi 802.11 a / b / g / n (BCM43241), Bluetooth 4.0
Operációs rendszer: Google Anroid 4.4

állvány:
A hajlásszög (előre / hátra): -5 ° / 90 °
A magasság beállítása: 160 mm (módosítása a közös stand)

Paraméterek

Egyéb funkciók
Webkamera Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
72 W Kész!
Maximális fogyasztás
90 W Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Egyéb funkciók
Webkamera Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
72 W Kész!
Maximális fogyasztás
90 W Kész!

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 28 "Lenovo ThinkVision 4K Intelligens képernyő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 28" Lenovo ThinkVision 4K Smart Display. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 28" Lenovo ThinkVision 4K Smart Display. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 28" Lenovo ThinkVision 4K Smart Display. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 28" Lenovo ThinkVision 4K Smart Display.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ