Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Szendvicssütők 3 in 1

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sütőlemezek alakja
Négyszög
(8)
Háromszög
(30)
Burkolat anyaga
Fém
(2)
Rozsdamentes acél
(14)
Műanyag
(23)
Sütőlemezek a csomagban
Szendvics
(14)
Gofri
(29)
Grill/panini
(30)
Süteményekhez
(3)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(2)
Fekete
(22)
Piros
(3)
Króm
(1)
Inox
(12)
Ezüst
(9)
Világoskék
(1)
Szűrés

A 3 in 1 melegszendvics sütő multifunkcionalitásának köszönhetően a modern konyhák népszerű eszköze. Nemcsak ropogós pirítóst tud készíteni, hanem remek gofrit vagy melegszendvicset is. Olvass tovább, és ismerd meg, milyen paraméterek közül választhatsz a tökéletes melegszendvics sütő 3 in 1 változatának kiválasztásakor.

Tovább

Melegszendvics sütő 3 in 1 – ismerd meg a legjobb modelleket

A 3 in 1 melegszendvics sütő nagyszerű segítség a különböző ételek, különösen a szendvicsek elkészítésében. Ismerd meg, milyen alapvető paramétereket fontos figyelembe venni a megfelelő termék kiválasztásakor.

Melegszendvics sütő 3 in 1 – különböző sütőlapok

A 3 az 1-ben melegszendvics sütő sütőlapjai elengedhetetlen részei az eszköznek, legyen szó akár egy egyszerű gépről, akár egy többfunkciós modellről. A sütőlapok minősége, formája és felülete nagyban befolyásolhatja a sütés eredményét.

Melegszendvics sütő 3 in 1 – hány melegszendvics készíthető el egyszerre?

A 3 in 1 melegszendvics sütő segítségével egyszerre elkészíthető pirítósok száma a sütőlapok méretétől függően változik. Egyes modellek csak egy pirítóst tudnak sütni egyszerre, míg mások egy időben kettőt vagy akár négyet is elkészíthetnek.

Melegszendvics sütő 3 in 1 – az alapvető sütőlap típusok

A 3in1 melegszendvics sütő által kínált leggyakoribb sütőlap fajták a klasszikus szendvicssütő, gofrikészítő és grillező típusok.

  1. A szendvicssütő lapok ideálisak a klasszikus szendvicsek elkészítéséhez. Úgy tervezték őket, hogy ízlés szerint tökéletesen ropogósra süssék a szendvicset, miközben a töltelék belül marad.
  2. A gofri sütőlapok egyedi kialakításuknak hála lehetővé teszik, hogy tökéletes gofrit készíthess.
  3. A grillező/panini sütőlapok grillezésre vagy panini elkészítésére tervezett eszközök.

 3 in 1 melegszendvics sütő kerámia

A 3 az 1-ben melegszendvics sütő négyzet alakú változatos ideális szendvicsekhez és gofrikhoz, míg a háromszögletes lemezek a szendvicset két egyenletes háromszög alakú darabra osztják.

A 3 in 1 melegszendvics sütő lapjának anyaga

A melegszendvics sütő 3 in 1 változata kerámia- vagy teflonlemezzel is kapható. A kerámialapok azért népszerűek, mert egyenletesen oszlatják el a hőt, emellett tapadásmentesek és könnyen tisztíthatók. A teflonfelület a kiváló tapadásgátló tulajdonságai miatt népszerű, amelyek megkönnyítik a sütést és az azt követő tisztítást.

i

Mivel a sütőlapok teflonból vagy kerámiából készülnek, gyakran tapadásmentes felülettel rendelkeznek. Általában levehetőek és mosogatógépben moshatók.

Nagy teljesítményű melegszendvics sütő 3 in 1

A 3 az 1-ben melegszendvics sütő kiválasztásakor figyelembe kell venni más bizonyos meghatározó paramétereket is, például az energiafogyasztást, amely általában 700 W-tól 1 W-ig terjed. A legjobb 3 in 1 melegszendvics sütő típusra nagy teljesítmény és felhasználóbarátság kombinációja jellemző. A különböző előkészítési lehetőségek mellett biztonságosnak és könnyen kezelhetőnek is kell lennie.

Vedd figyelembe a konyhapulton rendelkezésre álló helyet is, vagy további tárolóhelyet a konyhában. A melegszendvics sütő 3 in 1 változat méretei is fontosak, különösen a kis konyhák esetében.

Funkcionális melegszendvics sütő 3 in 1: figyelj a burkolat anyagára is

A 3 in 1 melegszendvics sütő anyaga nemcsak az esztétikai szempontokat, hanem a tartósságot és a funkcionalitást is befolyásolja. Az ilyen konyhai készülékek burkolatának gyártásához leggyakrabban használt anyagtípusok a rozsdamentes acél és a műanyag.

  • A rozsdamentes acél elegáns megjelenést, korrózióállóságot és könnyű karbantartást kínál.
  • A műanyag borítás könnyű, többféle kivitelben kaphatók és hűvösebb tapintású.

 melegszendvics sütő 3 in 1 rozsdamentes acél
Rozsdamentes acél

 melegszendvics sütő 3 in 1 műanyag
Műanyag

Melegszendvics sütő 3 in 1 – funkciók és jellemzők

Lássuk, milyen praktikus tulajdonságokkal kell rendelkeznie álmaid készülékének.

  • Az ON/OFF kapcsoló alapfunkció, amely nagyon egyszerűvé és felhasználóbaráttá teszi a melegszendvics sütő be- és kikapcsolását, így teljes kontrollt biztosít a sütési folyamat felett.
  • A zárolási funkció elengedhetetlen a biztonságos és hatékony sütéshez, mivel biztosítja, hogy a belső hőmérséklet állandó maradjon, és segít megelőzni a készülék véletlen kinyitását sütés közben.
  • A túlmelegedés elleni védelem biztonsági funkció, amely automatikusan leállítja a melegszendvics sütőt, ha szokatlanul magas hőmérsékletet érzékel, így megakadályozza a készülék esetleges károsodását vagy a tűzveszélyt.
  • Az automatikus hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi az ételek optimális hőmérsékletének beállítását, biztosítva az egyenletes eredményt és segít megelőzni a túl- vagy alulsütést.

i

Melegszendvics sütő 3 in 1 extra funkciókkal

Ha fontos számodra a készülék megjelenése is, nem kell aggódnod, a melegszendvics sütő 3 in 1 változata harmonikusan illeszkedik a konyhai térbe, és a többi használt konyhai eszközhöz is passzol. A 3 in 1 melegszendvics sütő modellek klasszikus színekben, például fehér, fekete vagy ezüst változatban is kaphatók.

Mi a helyzet a felszereléssel? Részletesen kidolgozott 3 in 1 melegszendvics sütő

A melegszendvics sütő 3 in 1 változatának felszereltségét úgy tervezték, hogy használat közben biztonságot, kényelmet és hatékonyságot biztosítson. Minden egyes elemnek megvan a maga egyedi célja, és hozzájárul az általános felhasználói élményhez.

  • A hőszigetelt fogantyú megakadályozza a hőátadást a felületre, ami lehetővé teszi a melegszendvics sütő 3 in 1 biztonságos kezelését működés közben is, minimálisra csökkentve az égési sérülések kockázatát.
  • A csepegtető tálca praktikus kiegészítő az ételekből kifolyó felesleges zsiradék vagy lé felfogásához. A tálca megkönnyíti a használat utáni takarítást, miközben segít tisztán tartani a konyhát.
  • A csúszásmentes lábak stabil pozíciót biztosítanak az eszköznek bármely felületen, és megakadályozzák a készülék nem kívánt mozgását használat közben. Ez egy további biztonsági funkció.
  • A kábeltartó biztosítja a készülék biztonságos és hatékony tárolását, amikor nincs használatban.

Az 5 az 1-ben melegszendvics sütővel még többféle ételt készíthetsz el a szendvicskészítő, gofrisütő, grill, palacsintasütő vagy a süteményekhez való speciális tányér használatával.

Még mindig nem tudsz dönteni? Segítünk

Minőségi, mégis megfizethető 3 az 1-ben melegszendvics sütő modellt keresel? Akciós kínálatunkban megtalálod a számodra megfelelő terméket. Ha még mindig nem tudod, melyik a legjobb 3 in 1 melegszendvics sütő, vásárlóink véleménye a segítségedre lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Concept SV3080 Family 3in1 1200 W Szállításra kész > 5 db
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 4 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, automatikus hőmérséklet szabályozás, zárható, hőszigetelt markolat és csúszásgátló talpak a csomag része, 1200 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, kábel hossza 67 cm, fekete és inox kivitel, mérete 10,4 × 27,5 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé)
27 790 Ft

2.
Tefal Snack Time SW342D38 Szállításra kész > 5 db
Szendvicssütő - 3 in 1, 700 W-os teljesítménnyel, rozsdamentes acél burkolattal, "használatra kész" állapotot jelző lámpával, cserélhető, tapadásmentes betétekkel, tartozékok: háromszögletes szendvicssütő, gofri és panini/grillező betét, mosogatógépben mosható, cserélhető alkatrészek, szigetelt fogantyú biztonsági retesszel, fekete és rozsdamentes acél szín, 15 év javíthatósági garancia
-3 %
31 990 Ft
30 890 Ft

3.
Rohnson R-2635 MultiBites Szállításra kész > 5 db
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflonmentes felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat, csúszásgátló talpak és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete kivitel, mérete 9,8 × 23 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé)
13 490 Ft

Még több
34 termék
4,8 25×
Concept SV3080 Family 3in1 1200 W
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 4 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, automatikus hőmérséklet szabályozás, zárható, hőszigetelt markolat és csúszásgátló talpak a csomag része, 1200 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, kábel hossza 67 cm, fekete és inox kivitel, mérete 10,4 × 27,5 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé)
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO524
4,3
Rohnson R-2635 MultiBites
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflonmentes felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat, csúszásgátló talpak és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete kivitel, mérete 9,8 × 23 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé)
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHts08
4,8 11×
BRAUN SM5038
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 10,5 × 29 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), ON/OFF gomb, zárható, csepptálca a csomag része, 800 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete és ezüst kivitel, mérete 10,5 × 25 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRATO778
4,4 35×
CONCEPT SV3060 700W
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, zárható, hőszigetelt markolat és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 700 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és inox kivitel, mérete 9 × 23 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
17 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO068
4,0 54×
SENCOR SSM 9410SS
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 23 × 12,6 cm (Sz×Mé), túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 700 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, inox kivitel
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSE315
Concept SV3056 3in1 700 W - Szendvicssütő
Típusok
4,3 42×
Concept SV3056 3in1 700 W
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, automatikus hőmérséklet szabályozás, zárható, hőszigetelt markolat és csúszásgátló talpak a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, kábel hossza 56 cm, bézs kivitel, mérete 23,8 × 22,9 × 9,3 cm (Ma×Sz×Mé)
16 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO849
4,9 99×
Tefal Break Time SW614831
Szendvicssütő - teljesítményfelvétel: 700 W, 3 cserélhető sütőlap, négyszögletű szendvics, gofri és panini sütőlapok, kábeltároló rendszer, zárolás, jelzőfény és hőszigetelt fogantyú, burkolat anyaga: műanyag, a kivehető sütőlapok mosogatógépben moshatók
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSE003
4,7 195×
ETA 4156 90000 Tampo
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, fehér kivitel, mérete 11 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé)
19 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1262d
4,1 86×
Hyundai SM627
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, fehér kivitel, mérete 9 × 25 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD9029
4,7 19×
TESCOMA PRESIDENT 3in1
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, hőszigetelt markolat a csomag része, 800 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és inox kivitel, mérete 9 × 23 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESTO531
Tefal Snack Time SW342D38 - Szendvicssütő Típusok
4,7 136×
Tefal Snack Time SW342D38
Szendvicssütő - 3 in 1, 700 W-os teljesítménnyel, rozsdamentes acél burkolattal, "használatra kész" állapotot jelző lámpával, cserélhető, tapadásmentes betétekkel, tartozékok: háromszögletes szendvicssütő, gofri és panini/grillező betét, mosogatógépben mosható, cserélhető alkatrészek, szigetelt fogantyú biztonsági retesszel, fekete és rozsdamentes acél szín, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -3 %
30 890 Ft 31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1578a
5,0
Russell Hobbs 26810-56 3in1
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, zárható, csúszásgátló talpak a csomag része, 820 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, kábel hossza 90 cm, fekete és inox kivitel, mérete 10 × 24,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé)
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RUSts73
CONCEPT SV3054 3in1 - Szendvicssütő Típusok
4,3 42×
CONCEPT SV3054 3in1
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 4 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 700 W teljesítmény, fekete kivitel, mérete 9,3 × 23 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO436
5,0
Ariete Party Time Sandwiches & Cookies 1972, piros
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, süteményekhez, zárható, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, piros kivitel, mérete 11 × 22 × 27 cm (Ma×Sz×Mé)
19 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARITO741
3,3
Steba SG 55
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 1100 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, inox kivitel, mérete 10 × 26 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
29 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPV100i2
4,1
Gorenje SM701GCB
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, 1 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak grillezéshez, sütőlapok mérete 20 × 10 cm (Sz×Mé), zárható, hőszigetelt markolat és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 700 W teljesítmény, fém burkolat, fekete kivitel, mérete 9,5 × 22,8 × 22,7 cm (Ma×Sz×Mé)
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GORSE102
4,0
Tristar SA-3071
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete kivitel, mérete 26 × 25 × 15 cm (Ma×Sz×Mé)
17 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRITO476
DOMO DO1105C
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 11 × 13 cm (Sz×Mé), zárható, hőszigetelt markolat, csúszásgátló talpak és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, kábel hossza 82 cm, világoskék kivitel, mérete 11 × 23 × 22,2 cm (Ma×Sz×Mé)
15 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMts79
5,0
Russell Hobbs 26810-56 3in1
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, zárható, csúszásgátló talpak a csomag része, 820 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, kábel hossza 90 cm, fekete és inox kivitel, mérete 10 × 24,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RUSts73
4,8 11×
BRAUN SM5038
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 10,5 × 29 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), ON/OFF gomb, zárható, csepptálca a csomag része, 800 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete és ezüst kivitel, mérete 10,5 × 25 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
31 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BRATO778
5,0
Ariete Party Time Sandwiches & Cookies 1972, piros
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, süteményekhez, zárható, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, piros kivitel, mérete 11 × 22 × 27 cm (Ma×Sz×Mé)
18 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ARITO741
5,0
Ariete Party Time Sandwiches & Cookies 1972, piros
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, süteményekhez, zárható, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, piros kivitel, mérete 11 × 22 × 27 cm (Ma×Sz×Mé)
17 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ARITO741
4,9 99×
Tefal Break Time SW614831
Szendvicssütő - teljesítményfelvétel: 700 W, 3 cserélhető sütőlap, négyszögletű szendvics, gofri és panini sütőlapok, kábeltároló rendszer, zárolás, jelzőfény és hőszigetelt fogantyú, burkolat anyaga: műanyag, a kivehető sütőlapok mosogatógépben moshatók
22 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSE003
4,7 19×
TESCOMA PRESIDENT 3in1
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, hőszigetelt markolat a csomag része, 800 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és inox kivitel, mérete 9 × 23 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
25 190 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESTO531
választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Szendvicssütők 3 in 1

A Szendvicssütők 3 in 1 kategóriában összesen 34 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szendvicssütők 3 in 1 Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szendvicssütők 3 in 1 A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szendvicssütők 3 in 1 A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szendvicssütők 3 in 1 vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ