Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

31,5" HP Z Display Z32

Termékkatalógus
31,5" HP Z Display Z32
5 2 értékelés
LCD monitor - 4K 3840 × 2160, IPS, 16:9 képarány, 14 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 350 cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, mini DisplayPort, USB-C, USB, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA, Power Delivery akár 65 W
Kód:  HPBM1051u Termékszám:  1AA81A4#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

31,5" HP Z Display Z32

Csúcsminőségű kép és maximális kényelem

A 31,5 hüvelykes HP Z Display Z32 professzionális monitor keskeny keretes, alaposan kidolgozott design-jával és extra nagy, 4K felbontású kiváló képminőségével ragadja meg a figyelmet. A kijelző IPS technológiát használ, amely segítségével a TN képernyőkkel összehasonlítva jobb színvisszaadás érhető el. Ráadásul a LED háttérvilágítás alacsony energiafogyasztást eredményez.


A Z Display Z32 monitor fő jellemzői

  • Nagy, 31,5 hüvelykes kijelző IPS technológiával
  • A nagy, 4K felbontás hihetetlenül éles részleteket jelenít meg
  • Pontos színkalibrálás az sRGB és a BT.709 színterekhez
  • Egységes színmélység
  • Tükröződésgátló szűrő
  • A monitor helyzete maximálisan állítható (forgócsukló)
  • DisplayPort, mini DisplayPort, HDMI és 4× USB 3.0

IPS kijelző valósághű színekkel

Az IPS technológiás képernyő kiváló képminőséget biztosít élénk színekkel és gazdag, 10M : 1 dinamikus kontraszttal . Ráadásul, a megjelenített tartalom a 178°-os széles látószögnek köszönhetően jól látható, a tükröződésmentes felületű matt kivitel pedig támogatja a munka kényelmét. A lenyűgöző 4K felbontás akár 4-szer több részletet nyújt, mint a klasszikus Full HD felbontás.


Kiváló ergonómia

A rugalmas állványnak köszönhetően könnyen beállíthatod a képernyő magasságát és dőlésszögét a -5 és +20° közötti tartományban. A monitor Low Blue Light technológiával is rendelkezik, amely hatékonyan kiküszöböli a kék fény kibocsátását, így a lehető legjobban kíméli a látásodat.


Felhasználói kényelem

A képernyő oldalán lévő vékony keretnek köszönhetően két egymás melletti monitortól egy összefüggő munkaterületet hozhatsz létre anélkül, hogy bármi megzavarna. Így nemcsak a munkához, hanem a szórakozáshoz is nagyobb kényelmet nyersz. A HP Display Assistant segítségével hatékonyan oszthatod meg a képernyőt több forrásból származó tartalom megtekintéséhez, így elegendő egy monitor használata, nem lesz többre szükséged.


Csatlakozók széles választéka

A HP Z Display Z32 számos csatlakozóval rendelkezik az asztali számítógéphez vagy notebook-hoz történő csatlakozáshoz. A klasszikus VGA port mellett elérhető a HDMI is a játékkonzolok és a monitor csatlakoztatásához, valamint a modern DisplayPort is, ami ideális a csúcskategóriás PC konfigurációkhoz. A monitor USB 3.0 elosztóval is rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatod a perifériákat, például a pendrive-okat, a külső meghajtókat, az USB-fülhallgatót, stb.


Paraméterek

Képátló
31,5" (80,01 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
31,5" (80,01 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, USB-C, DisplayPort, mini DisplayPort Kész!
Csatlakozás típusa
HDMI 2.0 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 3.2 Kész!
HDMI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
USB-C
2 × Kész!
mini DisplayPort
1 × Kész!
További bemenetek
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
USB
3 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot Kész!
Funkciók
Daisy Chain Kész!
Maximális Power Delivery teljesítmény
65 W Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
71,45 cm Kész!
Magasság
56,44 cm Kész!
Mélység
24,8 cm Kész!
Tömeg
12,1 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
DisplayPort, USB-C Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
33 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
G Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 31,5" HP Z Display Z32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 31.5" HP Z Display Z32. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 31.5" HP Z Display Z32. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 31,5" HP Z Display Z32. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 31,5" HP Z Display Z32.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ