Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture Shop roku

31.5" Viewsonic XG3202-c

Termékkatalógus
31.5" Viewsonic XG3202-c
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920x1080, VA, LED, 6 ms, 144 Hz, 300 cd/m2, 3000:1, HDMI, D-SUB(VGA), DVI-D, DisplayPort, USB, Blue light Filter, Flicker Free, FreeSync, VESA, Repro
Kód:  WV259x2 Termékszám:  XG3202-C Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

31.5" Viewsonic XG3202-c

A gyors játéktevékenységhez fejlesztették ki

A ViewSonic XG3202-C gamer monitor az ívelt VA kijelzővel valóban lélegzetelállító látványt nyújt. Ívelt kialakításának köszönhetően követi az emberi szem természetes alakját, így lehetővé teszi a még nagyobb távlatok átélését. Lenyűgöző panoráma képet nyújt, ha versenyautós vagy FPS játékkal játszol, esetleg csak filmet nézel, mivel a képernyő közepe és széle ugyanakkora távolságra helyezkedik el a szemedtől.


A ViewSonic XG3240 monitor főbb jellemzői

  • Ívelt kijelző 1800R
  • Teljes HD felbontás (1920 × 1080 px)
  • 31,5" SuperClear VA panel
  • 144 Hz-es frissítési sebesség
  • Szinkronizálás AMD FreeSync
  • Alacsony bemeneti késleltetés
  • HDMI, DisplayPort, USB
  • Szemkímélő technológia
  • Integrált 2 × 2 W-os hangszóró

Rugalmas SuperClear VA panel

Az ívelt SuperClear VA panel élénk színeket biztosít nagyobb kontrasztaránnyal, hogy a részletek a sötétebb jelenetekben is láthatóak legyenek. A szélesebb látószög biztosítja a kép és a szín vizuális hűségét, még oldalnézetből is. A maximális kényelem érdekében a monitor dönthető, vízszintesen elfordítható valamint állítható a függőleges helyzete is.


Teljesen sima kép

A ViewSonic XG3202-C monitor gyors, 144Hz-es frissítési sebességgel büszkélkedik, amely folyamatosságot és lenyűgöző grafikát biztosít, függetlenül attól, hogy milyen gyors játékakció zajlik. Többé nem korlátoz a játékban sem az elmosódott kép sem pedig a kép szakadozása. Élvezd a folyamatos játékot tökéletes részletességgel.


AMD FreeSync technológia

A monitor AMD FreeSync technológiával rendelkezik, amely folyamatosan szinkronizálja a kimeneti képsebességet a grafikus kártya és a monitor között. Ez a dinamikus frissítés hatékonyan kiküszöböli a szakadozást és a remegést, így biztosítja az egyenletes, folyamatos játékélményt.


Minimális késleltetés

Gyors játékesemények esetén a válaszidőnek a lehető legrövidebbnek kell lennie, és a parancsokat azonnal fel kell dolgozni. A beépített eszköznek hála ez a monitor hatékonyan csökkenti a bemeneti eszközök és a képernyő közötti késleltetést, így valós időben reagálhatsz, és így megfelelő előnyre tehetsz szert.


Előre beállított játékmódok

Előre beállított billentyűparancsokat is segítségül hívhatsz játék közben, amelyek a színek és az egyes stratégiák konkrét játék szcenárióhoz való hozzárendelését eredményezhetik. Például a ColorX opció biztosítja az optimális frissítési gyakoriságot, a válaszidőt és a színt, amely ideális a first person játékok esetében.


Kíméletes a szemhez

Ha naponta monitor előtt dolgozol, akkor biztosan Téged is utolér a szemfáradtság. A ViewSonic megpróbálja kiküszöbölni ezt a jelenséget, így a monitorokat egy vibrálást csökkentő technológiával látták el. Olyan kék fényszűrőt is alkalmaznak, amely csökkenti a sugárzás alvás minőségére és a látásra gyakorolt negatív hatásait.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 31.5" Viewsonic XG3202-c Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Viewsonic XG3202-c. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 31,5" Viewsonic XG3202-c. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LCD Monitor 31,5" Viewsonic XG3202-c. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LCD Monitor 31,5" Viewsonic XG3202-c.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ