AlzaBoxy Q1 Rapture

32" Acer ET322QKwmiipx

Termékkatalógus
32" Acer ET322QKwmiipx
5 3 értékelés
LCD monitor - 4K Ultra HD 3840 x 2160, VA, 4 ms, 6 0Hz, 300 cd/m2, 100 M:1, HDMI 2.0, DisplayPort, FreeSync, FlickerLess, LowDimming, ComfyView, ZeroFrame, DaisyChain, EcoDisplay, VESA, 2 x 2 W
Kód:  WO025j5t Termékszám:  UM.JE2EE.013 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" Acer ET322QKwmiipx

Az átlagos monitorok nagysága és paraméterei nem felelnek meg az elvárásaidnak? Nem akarsz többé olyan monitort, amelyen szakadozik a kép? Akkor válaszd a 31,5" képátlójú Acer ET322QKwmiipx monitort, amelyen játszva kezelheted az összetett munkáidat állandó ablakváltás nélkül, vagy egy új minőségi szinten merülhetsz bele a multimédiás szórakozásba. Az Acer ET322QKwmiipx kitűnik minőségi VA paneljével is, amelynek legnagyobb felbontása 4K Ultra HD (3840 × 2160 px), ezért képe a nagy képátló és kicsi szem-monitor távolság ellenére is éles.

Az  Acer ET322QKwmiipx 4K monitor legfontosabb jellemzői

  • Nagyméretű, 31,5" képátlójú kijelző
  • Éles, széles Ultra HD kép (3840 × 2160 px)
  • Az AMD FreeSync technológiával nincs szakadozott kép
  • Tükröződésmentes kijelző ComfyView bevonattal, villódzásmentes és kék fény szűrős
  • 10 bites, billiós színpaletta és széles betekintési szög (VA)
  • A dinamikus jelentek is élesek (4 ms válaszidő)
  • ZeroFrame keskeny keret
  • HDMI 2.0 és DisplayPort + 2 × 2 W hangszóró

VA és FreeSync - minden helyzetben jó kép

A VA technológiának köszönhetően az Acer ET322QKwmiipx monitor valódi színeket és nagy betekintési szöget nyújt. A filmek és a játékok rajongói biztosan örülnek majd a monitor gyors válaszidejének, mivel így a képmegjelenítés még az akciójelentekben is éles. Az AMD FreeSync szinkronizációs technológiával tökéletesen pontos a képfrissítés, így nem történik képszakadozás.

Paraméterek

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
Funkciók
Kép a képben (PIP) Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Kép a képben (PIP) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 32" Acer ET322QKwmiipx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Acer ET322QKwmiipx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" Acer ET322QKwmiipx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer ET322QKwmiipx 32 ''. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer ET322QKwmiipx 32 ''.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ