Rapture Rapture

32" ASUS PA329Q UHD 4K

Termékkatalógus
32" ASUS PA329Q UHD 4K
LCD monitor - fekete, IPS, 100000000:1, 350cd/m2, 5ms GTG, 4K Ultra HD 3840x2160 (16: 9), 2X3W hangszóró, TCO7.0, 4x HDMI, 5x USB, Mini DisplayPort, DisplayPort, állítható magasság, Portré mód, VESA
Kód:  WA049j2 Termékszám:  90LM02CC-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" ASUS PA329Q UHD 4K


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Tökéletes megjelenítés 4K / UHD
 

Tökéletes 4K / UHD kijelző

Az UHD felbontású 4K ASUS PA329Q monitor példátlan részletességet nyújt. A rendkívül keskeny keret egy 32" átmérőjű, 3840x2160 felbontású kijelzőt ölel körbe, amelynek a képaránya 16:9. A gazdag csatlakoztatási lehetőségeknek köszönhetően 4 HDMI, Mini DisplayPort és DisplayPort található rajta.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Valóban igaz színek
 

Igaz színek

Minden PA329Q gyárilag karibrált és tökéletes színhűséget nyújt. Az eredmény a valósághoz hű színek, a nyomtatott verzióval megegyező kép. A PA329Q professzionális ASUS ProArt Calibration-t használja, 14 bites Lookup Table (LUT) technológiával és emellett homogenitás-korrekcióval is rendelkezik.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
ASUS PA328Q UHD 4K černý
 

A PA329Q 300%-kal nagyobb  kijelzőterületet nyújt, mint a hasonló méretű Full HD monitorok. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több ablakot is megnyithatsz a kijelzőn, így egyszerre több mindenen dolgozhatsz.


Az ASUS Eye Care megakadályozza a szem terhelését

Ha órákat töltesz a monitor előtt egy projekten dolgozva, akkor értékelni fogod a TÜV Rheinland által tanúsított vibrálást csökkentő technológiát, amely csökkenti a kék fényt, így megakadályozva a szem terhelését. Az ASUS Eye Care-nek köszönhetően fájdalommentes és kényelmes lesz a munka ezen a monitoron.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Technologie ASUS Eye Care
 

Felhasználóbarát funkciók

Növeld a produktivitásodat az ASUS QuickFit Virtual Scale segítségével. Ez egy kijelzőn lévő rácsot biztosít, amely segít a dokumentumok valós méretének igazításában nyomtatás előtt.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Felhasználóbarát funkciók
 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
PA328Q vždy dosáhnete ideální polohy
 

A PA329Q monitor beállítható munkához vagy szórakozáshoz. A keskeny profil és az ergonomikusan kialakított állvány dönthető, forgatható, akár 90°-osan (portré mód), magassága állítható az optimális kényelem érdekében. A portré mód kimondottan alkalmas honlapok vagy hosszabb dokumentumok olvasásához. A beépített USB hub, összesen 5 USB porttal továbbá fokozza a felhasználó kényelmét.

 

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 32" ASUS PA329Q UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" ASUS PA329Q UHD 4K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" ASUS PA329Q UHD 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" ASUS PA329Q UHD 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" ASUS PA329Q UHD 4K.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ