Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

32" BenQ PD3200Q

Termékkatalógus
32" BenQ PD3200Q
4,5 11 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 10bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, mini DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, kontraszt: 1000:1
Kód:  WT158m3 Termékszám:  9H.LFALA.TPE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" BenQ PD3200Q

A BenQ PD3200Q egy professzionális, 32 colos LCD monitor, amely 10 bites VA panellel és a Rec 709 szabványnak megfelelő, kiváló képminőséggel rendelkezik. Nagy, WQHD felbontást kínál 2 560 × 1,440-es méretaránnyal és 16: 9 képaránnyal, 100% sRGB színtér lefedettséggel. Ezt nemcsak a grafikusok, hanem minden igényes felhasználó is értékelni fogja.

A BenQ PD3200Q készen áll a felhasználói igényekre. Speciális képjavító és a könnyű használatot segítő technológiákkal rendelkezik - DarkRoom mód, CAD / CAM mód, animációs mód, Dual View stb.

Ez a valóban nagyszerű kijelző ergonomikus kialakítással rendelkezik, így a beállítása egyszerű és könnyedén kivitelezhető. A magasság, a dőlésszög beállítása vagy a Pivot pozícióba történő elfordítás soha nem volt még ilyen egyszerű.

Nem hiányozhat a Flicker-free és a Low Blue Light technológia sem, amely megakadályozza a háttér villogását, így csökkenti a sugárzott káros kék fényt.


BenQ PD3200Q 2K

Nagy felbontás

Az ultra-nagy felbontás rendkívüli élményt nyújt az igényes felhasználók számára világos részletekkel és pontos vonalakkal.

Lenyűgöző színpontosság: 10-bit, 100% sRGB és Rec.709

A 10 bites színmélység. Magabiztos munka az sRGB és a Rec.709 színterekben, minden szemszögből betekintve. A Technicolor tanúsítvánnyal pedig biztos lehetsz benne, hogy következetesen nagy pontosságú színeket kapsz a lehető legjobb színvisszaadás mellett.



Darkroom üzemmód

A Darkroom üzemmód a fényerő és a kontraszt optimalizálásával élességet és tisztaságot ad a megjelenített képhez, még a sötét helyiségekben végzett utómunkálatok során is.

BenQ PD3200Q CAD/CAM

CAD/CAM üzemmód

Egyetlen részlet sem veszhet el! A forradalmian új CAD/CAM üzemmód kiemelkedő kontrasztú megjelenítést kínál, ahol a műszaki rajzok vonalai és alakzatai élénken jelennek meg. Ez a hihetetlen képteljesítmény a legkiválóbb szoftveres megoldásokkal működik együtt: Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA és egyéb CAD/CAM szoftverekkel.

Animáció üzemmód

Az animáció üzemmód megnöveli a részleteket a sötét tónusú árnyékos jeleneteknél, így könnyedén finomhangolhatod munkádat anélkül, hogy szükségtelenül más képterületek is elváltoznának.

BenQ PD3200Q animációs üzemmódban


KVM Switch - billentyűzet és egér átkapcsoló

A KVM Switch funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egy monitoron két különböző PC tartalmát is szerkeszthessék egyetlen billentyűzet és egér használata mellett. A hasznos funkció helyet takarít meg és növeli a munka hatékonyságát. Nézd meg, hogyan működik a KVM - video

DualView mód

A munkafolyamat hatékonyságának növelése érdekében a képernyő tartalmát a DualView-nak köszönhetően két üzemmódban (pl. sRGB és CAD/CAM) is megtekintheted, egymás mellett, így téve szükségtelenné két képernyő használatát.

Gyorsgomb korong

A váltás a CAD/CAM, az animáció és az alacsony kékfény-kibocsátó üzemmód között csak egy kattintás a gyorsbillentyű korongon. Személyre is szabhatod a korong tartalmát, így más üzemmódok vagy akár a fényerő és kontraszt állítására is lehetőség nyílik.

BenQ PD3200Q Hotkey puck

BenQ PD3200Q Ergonómia

Nagyszerű ergonómia és "Privot" függőleges kép

Az ergonómia az egyik legfontosabb tényező a hatékonyság megőrzésében. Állítsd be monitorodat a neked megfelelő legkényelmesebb pozícióba és máris folytathatod a munkát. Használd ki a Pivot funkciót, hogy a képet függőlegesbe állítsd..


BenQ Flicker-free

A stabil megjelenítési technológia megvédi a szemet a káros villogástól, amely szemfáradást okozhat. A BenQ Flicker-mentes technológiája kiküszöböli a kép villogását a fényerő minden szintjén, és hatékonyan csökkenti a szem fáradását. A normál LCD kijelzők LED-es háttérvilágítássa másodpercenként 200-szor villognak. A szemed nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal érzi azt. Több órás, a monitor előtt töltött munka esetén sem érződik a szem fáradása és szúrása.

A PD3200Q-ra való váltással csökkentheted a szemed fáradását.

Alacsony Low Blue Light

Minden monitor kék fényt sugároz ki, ami a szemkárosodás, a szemfáradás, a fejfájás és az alvászavarok egyik fő oka. Az egyedülálló BenQ Low Blue Light technológia kiküszöböli a hagyományos számítógépes képernyők által sugárzott színek káros kék fény spektrumát, és lehetővé teszi, hogy az egészségesebb körülmények között hosszabb időt tölthess számítógéped előtt. Használd a 4 előre beállított típust tevékenységedtől függően.


Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
32" (81,28 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
32" (81,28 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
10 bit Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 3.2 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DVI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
mini DisplayPort
1 × Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!

Színlefedettség

sRGB
100 % Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Hangszórók, Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő, KVM Kész!
Funkciók
Flicker-free, Kék fény szűrő, KVM Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
74,03 cm Kész!
Magasság
64,17 cm Kész!
Mélység
22,36 cm Kész!
Tömeg
12,5 kg Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
HDMI, DisplayPort, USB Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
42 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
G Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Vásároltam egy Benq 3200Q monitort. Kérem írják meg milyen kábelt / átalakítót kell vennem plusszba. Sajnos hiába dugom össze USB porton keresztül a laptopommal nem működik. 3 kábel volt hozzá (egyikről sem írták le mire való) de úgy néz ki egyik sem jó :-(

Hogy lehet módosítani vagy törölni a fórumon a kérdésemet?

Üdvözletem A 32es benq pd3200q monitorból találtam önöknél használtat. A kérdésem annyi lenne, hogy ezt a monitort mennyi ideig használták, és van-e akármilyen - akár picike - probléma vele? A felbontottal kapcsolatban is ugyanez a kérdésem. Az volt használva, vagy csak meg lett nézve? Köszönöm! Üdvözlettel, András

Kérdések és válaszok: 32" BenQ PD3200Q
Kiegészítők: 32" BenQ PD3200Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" BenQ PD3200Q. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" BenQ PD3200Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" BenQ PD3200Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" BenQ PD3200Q.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ