A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

32"BenQ PD3200U

Termékkatalógus
32"BenQ PD3200U
4,6 19 értékelés
LCD monitor - 4K 3840 × 2160, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 10bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, mini DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, kontraszt: 1000:1
Kód:  WT158m31 Termékszám:  9H.LF9LA.TPE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32"BenQ PD3200U

A BenQ PD3200U egy professzionális 32 "LCD monitor 10 bites IPS panellel felszerelve, prémium képminőséget nyújtva kompatibilis a Rec. 709-es szabvánnyal. A monitor 4K felbontással 3840 x 2160, 16:9-es képaránnyal és 100% sRGB színtér lefedettséggel tervezők és igényes felhasználók számára készült.

BenQ PD3200U kész kielégíteni a különböző felhasználói igényeket. Fejlett képtechnológiai lehetőségekkel és könnyű kezelhetőséggel látták el, mint például a sötétkamra mód, CAD/CAM mód, animációs mód, Dual View és így tovább.

A kiváló kijelzőt kiemeli az ergonómiailag gazdag beállítási lehetősége, szinte bármilyen helyzetbe állíthatod, feltolással, vagy elfordítással (PIVOT).

A hagyományos technológiákat sem nélkülözi, mint például a szem védelme érdekében kifejlesztett Flicker-free és a Low Blue Light, ami megakadályozza, hogy a háttere villogjon, ill. túl sok káros kék fény jusson a szemedbe.


le
BenQ PD3200U 4K

4K felbontás

Ultra HD 4K felbontás a kiemelkedő vizuális élményért és tiszta részletekért az igényes felhasználók számára.

100% sRGB lefedettség és Rec.709 szabvány

10 bites színmélység, hagyományos Rec.709 szabvány, 100%-os sRGB lefedettség, Technicolor tanúsítvány. Biztos lehetsz benne, hogy rendkívül pontos és kiegyensúlyozott színeket kapsz a lehető legjobb színvisszaadás mellett.

IPS technológia, a széles látószögért

A PD3200U kijelzőt ellátták IPS panellel is, hogy neked rendkívül széles látószöget (178 fok vízszintesen és függőlegesen egyaránt), kivételes tisztaságot és éles képminőséget biztosítson minden szögből.


Sötétkamra mód

A sötétkamra mód beállítja a kép fényerejét és kontrasztot, ezáltal kiemelve a világos és éles részleteket, megalkotva ezzel az optimális beállítást sötét munkakörnyezetben is.

le
BenQ PD3200U CAD/CAM

CAD/CAM mód

Soha többé nem maradsz le egyetlen részletről sem! A forradalmian új rendszer, a CAD/CAM nagy kontrasztú képet kínál, ami kiemeli a vonalakat és formákat a műszaki rajzokon. Kiemeli a legkisebb részletet is. Ezekkel a kiváló paraméterekkel rendelkező monitort a legjobban olyan alkalmazásokon használhatod, mint a Pro / E, SolidWorks, AutoCAD, CATIA és más CAD/CAM alkalmazások.

Animációs üzemmód

Az innovatív animációs kiemeli a részleteket a sötét árnyakban, hogy azok  könnyen észrevehetőek legyenek, úgy, miközben más képelemek nem változnak.

le
BenQ PD3200U animációs üzemmódban

Keyboard Video Mouse Switch

A KVM Switch funkció lehetővé teszi, hogy szabadon váltogass a belépő források között csak egy billenytyűzet vagy egér használatával. Ezzel a praktikus funkcióval így helyet spórolhatsz és növelheted a munkád hatékonyságát. Nézd, meg, hogyan működik a KVM

DualView mód

A munkafolyamat javítására szolgáló DualView móddal a képernyő két felén egyszerre jelenítheted meg a munkád eltérő feldolgozásban.

A "Hotkey puck"

A felhasználóbarát környezetet még egy újdonság a "Hotkey puck" egészíti ki. A gomb segítségével váltogathatsz a különböző beállítások között és a saját ízlésednek megfelelően rendelheted a beállításokat a gombokhoz. A menüben való könnyebb tájékozódásért használd a D-pad funkciót.

le
BenQ PD3200U Hotkey puck
le
BenQ PD3200U Ergonomie

Ergonómiában gazdag és Pivot

Az ergonómia fontos szerepet játszik munkád során. Állítsd be a monitort a megfelelő magasságba, hogy kényelmesen érezd magad munka közben. Használd a Pivot funkciót, tehát a kép automatikus átváltását hogy függőleges helyzetbe.


BenQ Flicker-free

A többórás munkát a kijelző előtt most már fáradtság nélkül vagy a szemed irritálása nélkül végezheted. A BenQ Flicker-free technológia kiküszöböli a villogást minden fajta fényerőnél és hatékonyan csökkenti a szem fáradtságát. A hagyományos LCD monitorok LED háttérvilágítással 200-szor villannak fel másodpercenként. Az te szemed nem látja ezt a villogást, de biztosan érzi.
Enyhítsd a szemed a villogástól úgy, hogy lecseréled a kijelződ egy  PD3200U típusra.

Low Blue Light

Minden monitor kék fényt termel, ami az egyik fő oka a látás romlásának, a szem fáradtságának, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológiája megszünteti a káros kékfény kibocsátását, ezáltal lehetővé téve, hogy a számítógéped előtt eltöltött idő alatt is egészséges környezetben legyél. Négy előre beállított mód közül választhatsz, attól függően, hogy épp mire használod a számítógéped.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
32" (81,28 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 px Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
32" (81,28 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 px Kész!

Kijelző

Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
4 ms Kész!
Maximális fényerő
350 cd/m2 Kész!
Színmélység
10 bit Kész!
Kontraszt
1000:1 Kész!
Képarány
16:9 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, mini DisplayPort Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
HDMI
2 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
mini DisplayPort
1 × Kész!
USB
5 × Kész!
Kábelek a csomagban
HDMI, DisplayPort, USB Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangszórók, Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Egyéb funkciók
Kép a képben (PIP) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
74,03 cm Kész!
Magasság
64,1 cm Kész!
Mélység
22,36 cm Kész!
Tömeg
13,2 kg Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
44 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
G Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
110 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 32"BenQ PD3200U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" BenQ PD3200U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" BenQ PD3200U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" BenQ PD3200U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" BenQ PD3200U.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ