30 dnů na vrácení Shop roku

32 "Panasonic TX-32C200E

Termékkatalógus
32 "Panasonic TX-32C200E
Televízió LED átlós 80cm 1366x768 HD ready, 200Hz RMR, DVB-T / C, 2x HDMI, USB, SCART, VGA, Media Player, hotel üzemmód, repro 2x 6 W, energia. Osztály A +
Kód:  WX248e1k Termékszám:  TX-32C200E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32 "Panasonic TX-32C200E

Objevte úžasnou LED HD televizi a užijte si to potěšení ze sledování kvalitních filmů, televizních pořadů nebo sportovních kanálů. Az integrált USB csatlakozó és hangolt Media Player, akkor könnyen látható a nagy képernyőn, például képeket és a videót, hogy a család az Ön tapasztalatait. Mindez zajlik egy nagyon költséghatékony barát kategóriába.

legfontosabb jellemzői

  • 80cm
  • HD ready 1366 x 768
  • RMR 200 Hz
  • DVB-T / C tuner
  • Media Player
  • hotel üzemmód
  • Energiahatékonysági osztály A +

médialejátszó

Kényelmes megtekintésére fotók a nagy képernyő és a tökéletes minőséget kínál különleges médialejátszó a Panasonic. Egyszerűen csatlakoztassa egy USB-memóriát és a TV összes tartalom megtekinthető a nagy képernyőn a lenyűgöző televízió. A lehetőségek széles körét és testreszabás, például lehetővé teszi hozzá a zene vagy a háttér hatása.

A tökéletes kontraszt és ragyogó színek

Nagy kontraszt létrehozására éles képeket és élénk színeket, ami rabul ejti, és a szó szoros értelmében rajzolnom a történet. Díky kvalitní obrazovce se dostanete tak hluboko do děje, až neuvěříte se jedná jen o obraz a ne realitu. Két kiváló minőségű sztereó hangszóró finombeállítását a tökéletes élményt.

Spóroljon alacsony energiafogyasztás

To, že se jedná o velkou televizi ještě neznamená, že má velkou spotřebu. Energiahatékony tábla csökkenti az energia-felhasználást, így megmenti nemcsak a természet, hanem a pénztárca.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Operációs rendszer
    Nem SMART Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Tunerek

    Tuner
    DVB-C Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 32 "Panasonic TX-32C200E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Panasonic TX-32C200E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" Panasonic TX-32C200E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32 "Panasonic TX-32C200E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32 "Panasonic TX-32C200E.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ