Rapture Shop roku

32" Philips BDL3230QL

Termékkatalógus
32" Philips BDL3230QL
Nagyformátumú kijelző - MVA, D-LED, 1400:1, 16:9, 350 cd/m2, 8 ms, 1920x1080p Full HD, HDMI, DVI-D, D-Sub, USB, 2x 10 W hangszóró, VESA 100×100, 200×200, M4
Kód:  WC141a Termékszám:  BDL3230QL/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" Philips BDL3230QL

A Signage Solution kijelző a tökéletes megoldás nagy közönségnek való tartalom-megjelenítéshez, hiszen a legjobb feltételeket biztosítja ehhez. A kijelző éles képekkel, élénk színekkel és finom kontrasztokkal szolgál. A kijelzőt szinte bármilyen szögből lehet nézni, anélkül hogy megváltozna a színe. Különlegessége a D-kép funkció klinikai képek (röntgen) megtekintéséhez. A kijelző optimalizált szürkeárnyalatos teljesítményre van kalibrálva,  így láthatók a fontos árnyalatok a betegek kezelése közben.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerre nagyobb közönséget elégít ki
  • Funkciók klinikai kép diagnosztizálásához
  • Időzített lejátszás USB-ről
  • Hozzásférés felhőben tárolt tartalomhoz (integrált HTML5 böngésző)
  • Ugyanaz a minőség még éles szögből nézve is
  • Távoli kezelhetőség további kijelzőkhöz (SmartControl)
  • Ellenőrzi a háttérvilágítás intenzitását a költségek megtakarításának érdekében

Egyszerű telepítés

Mentsd a már elkészített anyagot egy USB tárolóeszközre, majd csatlakoztasd a képernyőhöz. Nem csak egyenként lehet lejátszani az anyagokat, hanem a képernyő menüjében is listázhatók az elemek és megtervezhető a kivetítendő tartalom. A könnyen kezelhető tartalomkezelő rendszer hatékonyan igazodik a prezentáció tartalmához.  SmartCMS használatával saját, 24 óra hosszú műsort programozhatsz.

Hálózati partner

Szívesebben használsz rugalmas hálózatot? Szerkezd a tartalmad a felhőn keresztül a beépített HTML5 böngésző segítségével. Csatlakoztasd a kijelzőt a hálózathoz, és egy URL-en keresztül máris vetítheted a tartalmat egy távoli mappából.

Okos kezelés

Irányítsd távolról az összes kijelződet a RJ-45 vagy RS-232 szoftverrel. A Smart Control beállíthatja a videokimenet, a színbeállításokat, az azonosítókat kijelzőfal létrehozásakor és még az egyes kijelzők állapotának ellenőrzésére is képes. Minden eszközöd meglesz arra,  hogy az összes kijelződet egy központi helyről irányítsd.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
24 óra/nap Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
24 óra/nap Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 32" Philips BDL3230QL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Philips BDL3230QL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" Philips BDL3230QL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Philips BDL3230QL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Philips BDL3230QL.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ