Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

32" Samsung S32D850T

Termékkatalógus
32" Samsung S32D850T
4,6 13 értékelés
LCD monitor - MVA LED, 3000:1, 300cd/m2, 5ms GTG, WQHD 2560x1440, 16:9, HDMI, DisplayPort, DVI, Dual Link DVI, pivot, USB 3.0 Hub, VESA 100x100, fejhallgató kimenet
Kód:  WH605h4 Termékszám:  LS32D85KTSN/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung S32D850T

le
Kép a képben
 

Kép a képben

A legújabb technológia PIP 2.0 lehetővé teszi, hogy néz több tartalmat forrásból egy képernyőn. Élvezze a videó eredeti felbontás torzítás nélkül. PIP nem csökkenti a felbontást, megtartja képek élesek és tiszták.

le
Két forrásból egyetlen képernyőn
 

Két forrásból egyetlen képernyőn

A fejlett technológia Picture-by-Picture csatlakoztatását teszi lehetővé két számítógép ellenőrzése és nyomon követése az asztali egyetlen képernyőn két részre oszlik.
le
Tiszta képek és ragyogó színek
 

Tiszta képek és ragyogó színek

Advanced Ultra WQHD felbontású Full HD kínál több mint kétszer nagyobb pixelsűrűség, ami növelni fogja az élményt, hogy a játékot és a filmnézést. Élvezze kép minden részletében tökéletes. Monitor kínál hihetetlenül pontos reprodukció köszönhetően megtekintéséhez 64-szer több színt is hagyományos monitorok.

le
szakmai ergonómia
 

szakmai ergonómia

Egyedi design, állítható magasságú állvány segítségével könnyedén beállíthatja a monitor magasságát 130 mm. A képernyő elforgatható a saját tengelye körül, tilt vagy használt álló vagy fekvő helyzetben. A monitor automatikusan beállítja a menü képernyőn a választott orientáció.


Széles látószögű kilátás

Ellentétben a hagyományos monitorok, ez a modell rendkívül széles látószög 178 fok vízszintesen és függőlegesen. Nagy kép így élvezheti szinte minden helyzetben.


energiatakarékosság

Ökológiai fényérzékelő hatékonyan beállítja a képernyő fényerejét a környezet, így a kép mindig jól látható a fény a szemét, és ugyanabban az időben van egy csökkenti az energiafogyasztást.

Az egyedi tervezés a hátsó oldal

Kifinomult hátsó oldalán a monitor igényesen elsősorban kiemelkedik a nyitott irodákban, és biztosan ad a cég fémjelzi a szakmaiság.


Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság

Monitor kínál nagyszámú csatlakozók az egyszerű kapcsolat a számítógéppel és egyéb audiovizuális eszközökhöz DisplayPort, HDMI és USB 3.0.


 

Zero képpont hiba

 

Vásárolja monitor akár egyetlen hibás pixel egy kellemetlen ügy.Ez nem fog megtörténni a Samsung. Kínálja LCD monitorok külön biztosíték Selejt pixel. Gyakorolni ezt az állítást, de be kell tartani a szabályokat kell megállapítani a Samsung. 

  • Panaszok készített jelentés az eladó és a végső fogyasztó, amely szerint egyértelmű, hogy a fogyasztók nyújtott be igényt számított 3 napon belül az értékesítés dátumát
  • A terméket kell komplett tartozékokkal
  • a termék legyen, eredeti csomagolásban, beleértve a műanyag tartályok
  • A termék nem mutat olyan használat (por, karcolás, kopás, stb)
  • A sorozatszám a címkén meg kell egyeznie a sorozatszámot a terméken
  • címkét a sorozatszám a készülék jól olvashatónak kell lennie, és sértetlen

legfontosabb jellemzői

  • Átlós 32 "
  • Ultra WQHD felbontású
  • Széles látószög
  • 5ms válaszidő
  • HDMI és USB 3.0 csatlakozó
 

Paraméterek

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 32" Samsung S32D850T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung S32D850T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" Samsung S32D850T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Samsung S32D850T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Samsung S32D850T.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ