A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

32" Samsung Smart Monitor M8 Daylight Blue

Termékkatalógus
32" Samsung Smart Monitor M8 Daylight Blue
4,4 5 értékelés
LCD monitor - 4K 3840 × 2160, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, HDR, 400cd/m2 fényerő, HDMI 2.0, USB-C, WiFi, állítható magasság, beépített hangszóró, kontraszt: 3000:1, Power Delivery akár 65 W
Kód:  WH605G6b1a Termékszám:  LS32BM80BUUXEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung Smart Monitor M8 Daylight Blue



Samsung Smart Monitor M8 Warm White intelligens monitor 32"-es képátlóval



Nézz, játssz és élj stílusosan

Minden, amire szükséged van, ott van a képernyődön. Nézhetsz, dolgozhatsz és cseveghetsz - mindezt külön PC vagy laptop csatlakoztatása nélkül. Kedvenc tartalmaid, produktivitású és videohívási alkalmazásaidat közvetlenül a Samsung Smart Monitor M8 készülékbe építettük be, amelyet öröm használni.



A Samsung Smart Monitor M8 támogatja a zökkenőmentes mobilkapcsolatot a DeX-szel

A Samsung folytatja az intelligens monitorok sikeres modellsorozatát. A Samsung Smart Monitor M8 egyfajta köztes termék az okostévé és a klasszikus monitor között, mert bár nem tartalmazza a klasszikus TV-programok hangolását, a Samsung Smart Monitor M8 integrált Tizen operációs rendszerrel rendelkezik, amely számos multimédiás alkalmazást tudhat a magáénak. Beleértve a Samsung DeX vagy az Apple AirPlay 2 támogatását is. ASamsung saját fejlesztésű videó- és hangstreaming megoldása a DeX nevet viseli. Ennek a funkciónak köszönhetően a Smart Monitor M8 PC csatlakoztatása nélkül is használható. Egy kompatibilis okostelefon mindent elintéz. Így dolgozhatsz vagy játszhatsz, miközben videókat nézhetsz a nagy képernyőn.




Vezéreld okosotthonodat

A Samsung Smart Monitor M8 intelligens monitort otthoni vezérlőközponttá alakíthatod, ha a Samsung SmartThings alkalmazással összekapcsolod otthoni IoT eszközeiddel. Lazíts a fények lekapcsolásával, a redőnyök lehúzásával és a termosztát ideális hőmérsékletre állításával, mindezt a Smart Monitor segítségével, hogy tökéletesen nyugodt legyen az estéd.



A Samsung Smart M8 levehető Full HD kamerával rendelkezik

Vegyél részt bármilyen beszélgetésben. A SlimFit dönthető kamera lehetővé teszi a tökéletes szög kialakítását, amikor olyan népszerű videohívó alkalmazásokat használsz, mint a Google Duo, amely közvetlenül a Samsung Smart Monitor M8-on keresztül érhető el. Ezenkívül a kamerafedél és a teljes kikapcsolás lehetősége mindig tökéletesen védi a privát szférádat.



Kényelmes csatlakoztathatóság USB-C-vel

Egyszerűen csatlakoztass egy USB-C csatlakozóval rendelkező modern laptopot a Samsung Smart Monitor M8 monitorhoz. Ez nem csak videót, hanem hangot is továbbít, sőt, akár 65 W teljesítményt is. Az egycsatlakozású architektúra kellemes munkakörnyezetet biztosít, amely világos és egyszerű.




Távoli munkavégzés otthonod biztonságából a Samsung Smart M8 készülékkel

Sok vállalat használja az Office 365 alkalmazásait kommunikációra. Ezt a felhőalapú csomagot a Samsung Smart M8 monitor számítógép nélkül is támogatja.



Széles látószögű játékélmény a Samsung Smart M8 monitoron

Nézd meg játékgyőzelmeidet maximális minőségben a Samsung Smart M8 monitoron. Állítsd a képernyődet 21:9-re, és fedezd fel a játékjelenetek rejtett oldalait az Ultrawide Game View segítségével. Mostantól futballozás közben a pálya nagyobb részét láthatod a kapukig. A vezetői játékokkal pedig természetes és mindenre kiterjedő rálátást kapsz az útra.



A Samsung Smart M8 támogatja a hangvezérlést

Az intelligens távirányító hangalapú vezérlést biztosít Bixby vagy Amazon Alexa segítségével. Ez még kényelmesebbé teszi a Samsung Smart M8 monitor kiválasztott funkcióinak vezérlését.



A csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése

A Samsung Smart M8 monitor egyedülálló Automatic Source Switch Plus funkcióval rendelkezik, amely azonnal felismeri a csatlakoztatott képforrást. A monitor menüjében semmit sem kell átállítanod.


Ragyogó kép HDR10+ támogatással

Az UHD felbontás biztosítja, hogy minden megtekintett tartalom tele legyen finom, éles részletekkel. A HDR10+ támogatás egymilliárd színnel és 99%-os sRGB lefedettséggel világosabb és sötétebb jeleneteket hoz létre a kiegyensúlyozottabb beállítások érdekében a képminőség feláldozása nélkül. Így ideális minőségben élvezheted a filmeket vagy a játékokat. Vagyis pontosan úgy, ahogyan azt az alkotók tervezték.


Samsung Smart M8 és Apple AirPlay 2

Az Apple AirPlay integrációval vezeték nélkül csatlakoztathatsz Apple-eszközöket a Smart Monitor M8 készülékhez, és nagyobb képernyőn nézheted azokat. Élvezd kedvenc tartalmaidat iPhone-odról, iPad-edről és Mac-edről a Smart Monitoron, és tükrözd az alkalmazásokat, dokumentumokat és webhelyeket.


Paraméterek

Képátló
32" (81,28 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Panel
VA Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
32" (81,28 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 px Kész!

Kijelző

Panel
VA Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
4 ms Kész!
Maximális fényerő
400 cd/m2 Kész!
Kontraszt
3000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képarány
16:9 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
HDMI 2.0, USB-C Kész!
További bemenetek
WiFi Kész!
HDMI
1 × Kész!
USB-C
2 × Kész!
Kábelek a csomagban
HDMI, USB-C Kész!

Tulajdonságok és funkciók

sRGB
99 % Kész!
Funkciók
Hangszórók, Állítható magasság, HDR, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Egyéb funkciók
Webkamera, Automatikus fényerő szabályozás, Power Delivery, SMART Kész!
Maximális Power Delivery teljesítmény
65 W Kész!
Alkalmazások
Disney+ Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
71,4 cm Kész!
Magasság
57,6 cm Kész!
Mélység
20,4 cm Kész!
Tömeg
6,7 kg Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
40 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
G Kész!
Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
75 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály HDR esetén
G Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
40 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,3 W Kész!
Maximális fogyasztás
40 W Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 32" Samsung Smart Monitor M8 Daylight Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung Smart Monitor M8 Daylight Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" Samsung Smart Monitor M8 Daylight Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Samsung Smart Monitor M8 Daylight Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Samsung Smart Monitor M8 Daylight Blue.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ