Rapture Akvizice ApF HU

32" Samsung V32F390

Termékkatalógus
32" Samsung V32F390
4,5 2 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, VGA, USB, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 5000:1
Kód:  WH534v4 Termékszám:  LV32F390FEIXEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung V32F390

Samsung V32F390

Magával ragadó látványvilág

Film vagy játék rajongó vagy? Szereted a kiváló minőségű színmegjelenítést, de a monitorod csak enyhe kontrasztra képes és a fekete szín sokszor inkább csak szürkének látszik? Ez a TV monitor VA panellel, amely kiváló színeket biztosít bármely szögből és eközben a mélyebb fekete színeket is meg tudja jeleníteni. Az ívelt képernyő tökéletes mása annak a látótérnek, amelyet az IMAX nyújt.
Nagyobb látóteret biztosít, fokozza a térérzékelést és csökkenti a zavaró tényezőket, amelyek által így elmerülhetsz a multimédiás tartalmakban. Emellett elégedettek lesznek azok is, akik AMD videókártyát használnak, mivel a FreeSync szolgáltatás folyamatosan szinkronizálja a legújabb frissítéseket a grafikus gyorsítóra.


Samsung V32F390

Még intenzívebb és kényelmesebb szórakozás

A képernyő görbülete szélesebb látóteret biztosít, így lehetővé teszi a mélyebb érzékelést. A néző a 3D-hez hasonlóan élvezheti ezt az élményt, amely nagyszerű lehet a számítógépes játékoknál, kifejezetten versenyzéshez és repülő szimulátoroknál. A TV nézés egyszerre élvezhetőbb és nyugtatóbb is egyben. Szakértői tanulmányok alapján az ívelt képernyő nézése kellemesebb, mint a sík képernyős TV-ké.

Kiváló képminőség

A monitor 1080p-s FullHD felbontásra képes, 3000:1 a statikus kontraszt-aránya és ultraszéles 178°-os látószöget biztosít mind horizontálisan, mind vertikálisan. A Vertical Alignment Panel (VA) javítja az élményt, hogy bármely szögből kiváló legyen és minimalizálja a kép torzulását. A monitor jellegzetessége a lenyűgözően vékony panel (12.7mm) és a gyönyörűre formázott állvány. Az eszköz különböző csatlakozókkal van ellátva,  amelyek között van egy 15-pin D-Sub csatlakozó, 2 HDMI és egy hangszóró vagy fülhallgató kimenet.

Paraméterek

Képátló
32" (81,28 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Panel
VA Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
32" (81,28 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
VA Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
4 ms Kész!
Maximális fényerő
250 cd/m2 Kész!
Natív kontraszt
5000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
VGA Kész!
Grafikus interfész szabványok
HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 2.0 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
2 × Kész!
VGA
1 × Kész!
USB
1 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
72,43 cm Kész!
Magasság
51,91 cm Kész!
Mélység
24,77 cm Kész!
Tömeg
6,3 kg Kész!
VESA felfüggesztés
75×75 Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 32" Samsung V32F390 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung V32F390. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" Samsung V32F390. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung V32F390 32 Zoll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung V32F390 32 Zoll.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ