Rapture Akvizice ApF HU

34" Acer B346CKbmijphzx

Termékkatalógus
34" Acer B346CKbmijphzx
LCD monitor - fekete, QHD (3440x1440) tükröződésmentes IPS LED kijelző, 21:9, 100M:1, 320 cd/m2, 6 ms, HDMI 2.0, HDMI (MHL), DisplayPort, USB 3.0 Hub, Flicker-less, WideColorGamut (sRGB), hattengelyes színvezérlés, Blue Light Filter, Zero Frame, PIP / PBP, 2 x 3 W-os hangszóró, állítható magasság, VESA
Kód:  WO097l5 Termékszám:  UM.CB6EE.018 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" Acer B346CKbmijphzx

Nagy felbontású Acer B6 

Egyszerű állíthatóság, professzionális megjelenés

Az Acer B6 sorozat úgy lett kialakítva, hogy minden szakember igényeit kielégítse. Elegáns és robusztus külseje, ergonomikus kialakítása kényelmesebbé teszi a hosszan tartó használatot, és segít a teljesítmény növelésében. A továbbfejlesztett képalkotó technológiának hála minden egyes pixel színes és élénk. A monitor a káros környezeti hatások csökkentését célzó környezetvédelmi előírásoknak is megfelel, mivel energiatakarékosan és költséghatékonyan üzemel.


le
Mimořádný obraz

Rendkívüli képminőség

Az Ultra HD (4K2K) felbontás négyszer nagyobb, mint a Full HD, amelynek köszönhetően a monitor természetes színekkel megtöltött lenyűgöző képminőséget biztosít. Az akár 32"-es változatban is elérhető B6 monitor ideális választás, ha a munkába egyszerre több alkalmazás futtatására van szükség.

le
Širší pozorovací úhly

Szélesebb látószög

A B6 monitor hatalmas panelje rendkívül precíz képrészleteket garantál, miközben az IPS és a VA technológia biztosítja a képek  178° / 178°-ból való láthatóságát.

le
Přesné barvy

Élethű színek

A kis értékű deltaE ** élethű  és konzisztens színeket biztosít az Acer B6 monitorok számára. Az Extreme Black Monitor funkció mélyebb feketét, míg a Super Sharpness technológia alacsonyabb képfelbontást eredményez.


le
Technologie ColorPlus

sRGB hattengelyes színvezérléssel

A beépített színkorrekciós technológia az sRGB színtér 100% -os lefedésének hála nagy precizitással jeleníti meg a színek skáláját. A független, hattengelyes színvezérlés lehetővé teszi a színek finomhangolását, ezáltal a saját ízlésedre szabhatod a monitorod színvilágát.

le
Technologie ColorPlus

ColorPlus technológia

Az Acer ColorPlus technológia alkalmazása optimalizált és rendkívül pontos színvisszadást és kivételes telítettséget, valamint színösszetételt tesz lehetővé.

le
Vynikající ochrana zraku

Kiváló szemvédelem

Az Acer Eye-Protect technológiáját azért fejlesztettek ki, hogy védje a felhasználó látását. Az Acer Flicker-less kiküszöböli a képernyő vibrálását; a Blue Light szűrő csökkenti a káros kék fény kibocsátását; a LowDimming lehetővé teszi, hogy a felhasználók saját igényeik szerint állíthassák be a fényerőt; és végül az Acer ComfyView csökkenti fényvisszaverődést, így a monitor nem okoz szemfáradást, nagyobb kényelmet és optimális láthatóságot biztosítva ezáltal.


le
Ergonomický design

Ergonomikus kialakítás

Az Acer B6 egyesíti a professzionális megjelenést az ergonomikus kialakítással, amely tökéletesen megfelel a felhasználói környezetnek. A B6 monitort olyan szakembereknek fejlesztették ki, akik sok időt töltenek a képernyő előtt. A monitor sokoldalú pozicionálást tesz lehetővé: megdönthető, elforgatható, állítható a magassága, valamint függőleges helyzetbe is elforgatható, ezáltal nagyobb kényelmet nyújt akár hosszan tartó használat során is.

le
Lepší možnosti připojení

Jobb csatlakoztatási lehetőségek

A felhasználóknak nem kell aggódniuk a csatlakoztatás miatt, mivel a B6 monitorok többféle opciót is felkínálnak, ezáltal a felhasználók minden lehetőséget megkaphatnak, amire csak vágynak. A készüléknél többek között megtalálható a klasszikus VGA a digitális bemenetekkel, úgy mint a DVI, a HDMI, a DisplayPort, az USB 3.0 és az MHL. A 'Kép a képben' (PIP) üzemmód lehetővé teszi két önálló jelforrás összekapcsolódását és egyidejű megjelenítését.

le
Šetrný k životnímu prostředí

Környezetbarát

Az Acer monitorokhoz higanymentes és újrahasznosított (PCD) ABS műanyagot használnak fel, a csomagolásuk során pedig újrahasznosítható anyagokat alkalmaznak. A LED háttérvilágításnak köszönhetően a monitorok kiváló fényerővel rendelkeznek és rendkívül energiatakarékosan működnek. A készülékek továbbá megfelelnek az ENERGY STAR előírásainak, valamint EPEAT Gold minősítéssel rendelkeznek.

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" Acer B346CKbmijphzx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Acer B346CKbmijphzx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" Acer B346CKbmijphzx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Acer B346CKbmijphzx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Acer B346CKbmijphzx.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ