Rapture Shop roku

34" Acer X34A Predator

Termékkatalógus
34" Acer X34A Predator
4,6 5 értékelés
LCD monitor - fekete és ezüst színű, QHD (3440x1440) tükröződésmentes IPS LED panel, 100Hz, 21:9-es képarányú hajlított monitor , 100M:1, 300cd/m2, 4ms, DisplayPort, HDMI, USB 3.0 Hub, G-Sync v2, ULMB, FlickerLess, WideColorGamut (sRGB ), 6 színbeállítás, BlueLightFilter, 2x7 W-os DTS hangszórók, magasságállítás, VESA
Kód:  WO099i5b Termékszám:  UM.CX0EE.A01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" Acer X34A Predator

le
elképesztő görbület

Csodálatosan ívelt kijelző

Merülj bele a játékba a 34 "-os íves kijelzővel, amely 21: 9-es képaránnyal rendelkezik. A görbület segít a játékban lévő, közelgő fenyegetések felismerésében és a kedvenc területeid jobb feltérképezésében. A játékvilág sokkal izgalmasabbá válik, mint valaha, és teljesen új élményt ad.

le
sima játék

Zökkenőmentes játék

Élvezd a kristálytiszta képeket, amelyekről mindig is álmodtál. Az NVIDIA G-SYNC szinkronizálja a képkockákat, hogy GPU a Predator X monitor sebességének megfelelően csökkenti a képernyőtöredezést és minimalizálja a lagokat.

le
túlhajthatóság

Overclock lehetősége 

Pörgesd fel a versenyt a szélsőséges frissítési gyakorisággal.
Fokozd a frissítési frekvenciát 100 Hz-re a beépített overclocking segítségével, és élvezd a végső játékélményt.

le
tökéletes kép

Tökéletes kép

A kijelző UltraWide QHD felbontással büszkélkedik, és Predator ColorPlus technológiával, hogy megajándékozzon néhány igazán gyönyörű pixellel. 100%-os sRGB színskála és 6 színbeállítása új életet kölcsönöz a játékoknak, míg az IPS technológia a színeket maximálisra növeli.

le
Made játékosok

Játékosokra szabva

Légy erősebb Predator technológia GameView segítségével, amellyel beállíthatod a sötétség intenzitási szintet, hogy jobban láss a sötétben, és hatékonyabb légy az ellenséggel szemben. Három profilba elmentheted a beállításaidat, és elérheted a játék abszolút dominanciáját.

le
agresszív tervezés

Agresszív kialakítás

Dobd fel az asztalod a monitor szögletes, dinamikus formájával, finom megvilágításával és egy futurisztikus alumínium talppal.
A ZeroFrame kialakítás lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen beállíts egy több monitoros konfigurációt. A játék beállítása sosem volt még ilyen jó.

le
epikus hangzás

Epikus hangzás

Tekerd a hangerőt maximumra a két beépített 7 W-os hangszóróval, és a DTS Sounddal! A játék közben valóban kiváló hangminőséget élvezhetsz.

le
fáradtság csökkentésére

A fáradtság csökkentésére

A Predator EyeProtect, a Flicker-Less, a Blue-Light Filter, a ComfyView és a Low-Dimming technikának hála órákon át harcolhatsz. A rugalmas dőlésszög és a magasság változtatásával úgy állítod be a monitort, ahogy neked kényelmes.

Paraméterek

Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Elérhető Gamer monitorok (240 Hz-es monitorok, 120 Hz-es monitorok, G-Sync monitorok)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" Acer X34A Predator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Acer X34A Predator. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" Acer X34A Predator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Acer X34A Predator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Acer X34A Predator.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ