Rapture Rapture

34" ASUS ROG SWIFT PG348Q

Termékkatalógus
34" ASUS ROG SWIFT PG348Q
4,5 11 értékelés
LCD monitor UWQHD 3440x1440, IPS, LED, 5ms, 100Hz, 300cd / m2, HDMI, DisplayPort, 4x USB, G-Sync, VESA, Repro 2x 2W titán
Kód:  WA049r Termékszám:  90LM02A0-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" ASUS ROG SWIFT PG348Q

A gaming monitorok élvonalába tartozó ROG Swift egyértelműen a bajnokok választása... Távolítsa el a győzelemhez vezető út akadályait és teljesítse a tökéletes látványvilág elérésének küldetését. Szívja magába a nagy, magas felbontású képet, életteli színeket és szaturációt (100%-os RGB színpaletta), gyors képfrissítést és reakcióidőt, melyeket az exkluzív játékokhoz tervezett technológiák, mint az ASUS GamePlus, GameVisual és a NVIDIA G-Sync nyújtanak. Nem hagyhatja továbbá figyelmen kívül a díjnyertes design-t az Armor Titanium Plasma Cooper színsémával sem.

Legfontosabb jellemzői

  • Finom vizualizációjú játékokra és filmekre specializált monitor
  • Maximális vizuális észlelés (a görbület megfelel az emberi szem látószögének)
  • Gazdag és pontos színek (IPS 100%-os sRGB színskálával és 10 bites festéssel, több mint egy milliárd szín)
  • Rendkívül finom rendering játékokhoz a képernyőn, szakadás vagy késedelem nélkül (100 Hz + NVIDIA G-SYNC)
  • Elég hely számos ablakhoz és filmlejátszáshoz  (képarány 21: 9)
  • Hozzáadott játékfunkciók (előre beállított megjelenési módok, időzítő ...)
  • Technológiák a nagyobb termelékenység érdekében (kék világítás elnyomása pislogás nélkül)
  • ROG Armor Titanium agresszív játék design fényeffektusokkal
  • A dönthető, forgatható és állítható magasságú (VESA kompatibilis)

Egyedi érzékelési élmény

A képernyő az emberi szem természetes érzékelését követő módon hajlított, 21:9-es képarány mellett. Még akkor is amikor pontosan középre néz több tartalmat fog látni, köszönhetően annak, hogy az egyes pontok azonos távolságra vannak a szemétől. Így több nagyobb részletgazdagságot élvezhet játék vagy filmnézés közben anélkül, hogy a szemének ide-oda kéne cikáznia. Ez a 34 hüvelykes monitor gazdag színpalettával bír IPS kijelzőjének köszönhetően. A hagyományos kijelzők 16 millió színéhez képest a ez a monitor 1 milliárd színt képes megjeleníteni, mely teljesen lefedi az sRGB palettát (100%-os sRGB színpaletta). Mindezen tulajdonságok olyan lenyűgőző látványvilágot eredményeznek, melyet más monitorok képtelenek biztosítani.

Mindennél gyorsabb

Az ROG Swift 100 Hz-es frissítési sebességgel bír, így csökkentve a késlekedést, mozgásból adódó elmosódottságot, hogy a shooter-ekben, valós idejű stratégiai játékokban, szimulátorokban vagy más sportjátékokban Ön kerüljön előnybe. A gyors frissítést a legmagasabb szintű vizuális élmény egészíti ki, mely azonnali reakciót tesz lehetővé. Csapjon le elsőként! Ezen felül használhatja a Turbo kapcsolót, akár menet közben is, a grafikai panel használata nélkül, amivel a frissítés sebességét a hagyományos 60 Hz-ről 100-ra viheti fel.

Zökkenőmentes futás

A NVIDIA G-SYNC képalkotó technológia biztosítja a legsimább, leggyorsabb és leglenyűgözőbb látványt játékokhoz. Megelőzi a kép szakadását és az input lag-et, amely tulajdonsága komoly játékosok körében nagyon kívánatos. A G-Sync új dimenziókat nyit a teljesítmény menedzsment terén a videokártya és a monitor között. A valós idejű frissítés sebességét a videokártyából érkező jelhez igazítja, aminek a segítségével a képernyőn látható mozgás sokkal simább.

Játékosoknak tervezve

Nem számít, hogy mit játszik. Az ASUS GameVisual hat előre beállított módot tartalmaz a különböző stílusú játékok megjelenítéséhez. Az ASUS GamePlus továbbá biztosítja a játék sebességének kijelzését fps-ben (másodpercenkénti frissítés), valamint négy különböző megjelenési módot. Csak válassza ki az Önnek megfelelőt a praktikus joystick-kel a hátoldalon.

Paraméterek

Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!
Szín
Szürke Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Elérhető Gamer monitorok (240 Hz-es monitorok, 120 Hz-es monitorok, G-Sync monitorok)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ