30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

34" Dell P3418HW UltraSharp

Termékkatalógus
34" Dell P3418HW UltraSharp
4,8 11 értékelés
LCD monitor - ívelt, 2560 × 1080 WQHD, IPS, 21:9 képarány, LCD LED, 8 ms válaszidő, 60 Hz képfrissítési gyakoriság, 300 cd/m2 fényerő, HDMI 1.4 és régebbi, DisplayPort és mini DisplayPort, állítható magasság, fül/fejhallgató kimenet, Kék fény szűrő és Kép a képben (PiP), VESA, beépített hangszóró, (NBD)
Kód:  ADL34u17 Termékszám:  210-ANVR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" Dell P3418HW UltraSharp

Emeld a lehető legmagasabb szintre a munkaprojekteket vagy az otthoni szórakozást. Támaszkodj a lenyűgöző részletekre és a pontos színárnyalatokra. A Dell P3418HW UltraSharp monitor ívelt képernyője javítja a látómezőt, hogy jobban érzékeld a képernyő óriási felületét. Az ív megfelel a szem természetes látószögének, így megkíméli a szemeket az állandó élességállítástól még az ilyen nagy panorámakép esetében is. Hosszabb ideig kényelmesen dolgozhatsz vagy teljesen belemerülhetsz a játékba és a filmes szórakozásba.

Az ívelt Dell P3418HW UltraSharp monitor legfontosabb jellemzői

  • Legfelső szintű panoráma képernyő
  • 2 560 × 1 080 képpontos WFHD felbontás
  • Ergonómikus ív a természetesebb érzésért (R3800)
  • Tükröződésgátló felület ellenálló 3H réteggel
  • Élesség lenyűgöző részletekkel
  • Egyenletes és pontos színek (99% sRGB)
  • A szemek optimális kényelme (TÜV tanúsítvánnyal)
  • Több feladat kezelése egyszerre
  • Nagyszerű hangzás (9W-os hangszórók)

Minta nézet R3800-as ívsugárral

A bekapcsolás után a nagy átló ellenére még mindig nagyon éles kép vár rád, viszont a monitor legnagyobb ereje az IPS technológiából származik. Ennek köszönhetően a Dell P3418HW UltraSharp monitor hihetetlen teljesítményt, széles látószöget és precíz megjelenítést biztosít. Közvetlenül a gyárban gondosan kalibrálták az sRGB színspektrum 99%-ára, amely azt jelenti, hogy a dobozzából való kicsomagolás után azonnal tökéletes színeket élvezhetsz.

Légy hatékony a 34"-os szélesvásznú képernyőn

Rendszerint az irodában vagy otthon egy erőteljes állomás van, és a hordozáshoz pedig notebook, ultrabook vagy tablet használatos. A Dell P3418HW UltraSharp monitor egy felhasználóbarát megoldás, mivel mindkét eszköz tartalmát problémamentesen jeleníti meg.
Választhatsz a Picture-in-Picture és a Picture-by-Picture elrendezések közül. Ahhoz, hogy hosszabb ideig maradj aktív, a képernyő elnyomja a villogást (flicker-free) és a kék spektrumot, amelyek feleselegesen megterhelik a szemeket.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás, Kiterjesztett garancia Kész!
Panel
IPS Kész!
Funkciók
Kép a képben (PIP) Kész!
Szín
Fekete Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás, Kiterjesztett garancia Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Kép a képben (PIP) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" Dell P3418HW UltraSharp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Dell P3418HW UltraSharp. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" Dell P3418HW UltraSharp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Dell P3418HW UltraSharp.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ